Statul restrânge dreptul la viață intimă, familială și privată, inviolabilitatea domiciliului sau libertatea întrunirilor

Titlul zilei.

feet-in-chains

In anul 2020 se trece la noua forma de sclavagism ca motiv fiind o gripa, era sa scriu obișnuită, banală cu mortalitate redusă!
Dacă mortalitatea este criteriu atunci practic ni se pot taia oricând toate drepturile si libertațile cam pentru orice boala, pentru fumat, pentru accidente de circulatie….
Sau ca să nu ne mai încurcam ni se taie odata pentru totdeauna si in felul asta statul ne protejază! De moarte?
Ce ni se interzice practic?

Totul!

a) libera circulație;

b) dreptul la viață intimă, familială și privată;

c) inviolabilitatea domiciliului;

d) dreptul la învățătură;

e) libertatea întrunirilor;

f) dreptul de proprietate privată;

g) dreptul la grevă;

h) libertatea economică.

Devenim de pe o zi pe alta o turmă de oi datoare să dea lapte pe care ciobanul de la Sibi o poate sacrifica când dorește complet sau doar exemplarele alese!
Mare noroc ca tocmai acum in Europa au fost adusi 40 000 de soldati americani pentru un exercitiu de care nu se vorbeste…..oilor!

14 gânduri despre „Statul restrânge dreptul la viață intimă, familială și privată, inviolabilitatea domiciliului sau libertatea întrunirilor

Adăugă-le pe ale tale

 1. Macar respiram in Bucuresti un aer mai curat, comform masuratorilor de poluare. Cica ar fi in Bucuresti un aer cum e pe la Breaza sau Sinaia in aceste zile si abia s-a redus circulatia autovehiculelor. Daca le-am schimba in biciclete si trotinete sau autovehicule electrice, am fi ca in Elvetia ! Parca as emigra in Coreea de Nord, unde doar o mica parte din populatie detine masina ! Tot acolo luminile se sting pe timpul noptii.

  Apreciat de 1 persoană

  1. In Germania fiecare familie are MĂCAR o masină si nu miroase ca in Romania! (sunt peste 47,7 milioane de masini)
   Luminile imi sunt si mie prea mult mai ales ca am in fata dormitorului una care-mi bate in ochi!

   Apreciază

 2. Dar ce motiv ar avea un cioban (nu de la Sibiu neapărat) să-și împingă oile sale în prăpastie? Că doar nu vrea să le mănânce iarba… Și cu ce se alege o oaie care știe unde cade, de celelate care se îmbulucesc să se arunce, luând-o bineînțeles și pe ea în grămada aceea sinucigașă?E doar îngrozită mai mult…
  Și pentru că tot suntem aici, îmi vine în minte balada „Miorița” și mă gândesc la ciobănelul acela care m-a intrigat foarte mult în copilărie, că nu se luptă niciun pic pentru viața lui și își acceptă moartea ca pe ceva dinainte hotărât… Resemnarea este o noțiune greu de acceptat pentru un copil, ba chiar și de către un om matur, dacă este lipsit de dimensiunea creștină. Of! Dar și creștinul…

  Apreciază

  1. Probabil asigurarea ca nu apar acte care l-ar pune intr-o lumină primejdioasă și/sau asigurarea ca el nu o sa cadă in prăpastie cu oile! In rest ca fost cioban iti pot spune ca oile fac lucruri traznite cand le apuca și nu spre avantajul lor!

   Apreciază

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: