Ortodoxia țapul ispășitor

neoprotestantsen

Desigur nu mă așteptam să intre doar ortodocși pe pagina mea, dar nu am crezut niciodata că în spatiul virtual românesc, sunt atât de mulți anti-ortodocși! Surpriza cea mare nu sunt ateii, ci numărul copleșitor al „pocăiților” de tot felul! Se pare ca BOR a dormit cam adânc și s-a umplut țara de tot felul de „iluminați” din America, tarâmul cel mai duhovnicesc de pe pământ, după cum se știe!
Sigur un ortodox adevarat nu stă atâta timp pe net ca mine, sau ca „pocăiții”, dar mă așteptam la mai mulți „căldicei” la o țară declarată ca fiind 80% ortodoxă! La o țară în care ortodocșii sunt învinuiți de cam tot ce se întâmplă, sau nu se întâmplă în ea! Că deh noi ortodocșii suntem majoritatea! Nu suntem! Cine nu crede sa meargă duminica la biserica din sat, cartier, sa numere ortodocșii, apoi sa-i raporteze la numarul sătenilor, sau ai locuitorilor din cartier!
ORTODOCȘII SUNT CEI DIN BISERICĂ si poate câțiva care nu pot ajunge la ea, deși își doresc! Restul sunt ce doriti dar nu ortodocși, chiar dacă se declară, chiar de sunt botezati, cununați în biserica ortodoxă! (Nu o spun eu ci canoanele )
La urma urmei nici măcar conducerea țării nu e ortodoxă, incepând cu președintele, primul ministru, seful SRI și terminând cu arabul de la sănătate!
Culmea ca nimeni nu critică lutehranii, pocăiții, evreii, musulmanii, ateii, deși dupa cum vedem împreună sunt majoritari si conduc România!
Vă rog ca atare să nu mai învinuiți ortodocșii de nimic! Suntem prea puțini ca sa avem un cuvant hotărâtor in politică, societate! Dacă chiar doriți să găsiți adevăratul vinovat pentru situația din tară, căutați-l altundeva decât cum e obiceiul în BOR și la ortodocși! Sigur avem și noi vina noastră, dar mult mai redusă decât a majoritătii neortodoxe!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: