20200722_230005

Astăzi am dat drumul la televizor. Ghinion!
Pe ecran a aparut vecinul meu iubit si pana am reusit să sting televizorul din cateva cuvinte reusise deja sa-mi strice ziua!
Omul a fost la Craiova si după laudele locului si oamenilor nu a uitat să ne spună că:
„Ştiţi că am negociat 80 de miliarde de euro bani europeni pentru România…Un mare succes!”
Apoi a continuat pe acelasi ton de auto-suficiența ajungând aproape la orgasm:
„De asta m-am BĂTUT acolo pentru bani europeni, NU PENTRU MINE, pentru România şi pentru dezvoltarea României, pentru restartarea României”
Am rămas efectiv cu gura căscata! Am 60 de ani dar asa ceva nu am auzit niciodată!
Cred că nu exista un popor mai cretin decât al nostru! Altfel nu-mi imi pot închipui cum am putea avea un astfel de presedinte!
Ce Stefan cel Mare? Ce Mihai Viteazul? Istoria trebuie rescrisă si gasit repede un titlu pentru Johannis! Astept propunerile voastre si apoi facem o petitie către Guvern! Omul s-a batut pentru noi ca putea sta acasa sa-l doară in cot! Eu unul imi pot închipui pe Merkel, Macron respirând ușurati după ce s-a declarat Johannis multumit cu ce a primit! După ce s-a retras Klaus din lupta imparteala a mers ca pe roate si in cateva minute era totul terminat!
Mie modul de adresare  a acestui individ îmi pare cel al unui mic târgoveț în fața copiilor săi debili si/sau a slugilor lui nerecunoscatoare!
Faptul ca „lupta” lui înseamnă credite rambursabiĺe, iar pentru credite nu e nevoie de vreo „luptă”, nici nu mai are importanță!