Toată viața mi-a plăcut să trăiesc în linia a doua, să nu ies în evidență și m-am ferit de fiecare data sa rămân in fata când viata m-a pus în situatia asta.
M-am bucurat „din banca mea” de reușitele celorlalti, mi-a placut sa admir inteligența, curajul, talentul, viața duhovnicească a celorlalți și m-am bucurat sincer si fără invidie de reușitele lor!
Poziția asta smerită mi-a fost de mare ajutor sufletesc!
Din păcate timpurile în care trăim fac să trebuiască tot mai des să ies în evidență și ce este foarte grav, să mă simt mai inteligent, mai curajos, decât cei mai mulți din jurul meu!
Și știu că asta e otravă duhovnicească, dar mai știu și că „cine va voi să-şi scape sufletul îl va pierde; iar cine îşi va pierde sufletul pentru Mine îl va afla”
Timpurile de astăzi cer să mărturisești Adevărul, nu să stai în „banca ta”! Si daca ți-au fost încredințați niste talanți, ei nu trebuie ascunși, ci lucrat cu ei! Și asta este o obligație!
Dumnezeu mi-a dat sa termin o facultate de medicină.Tot el mi-a dat să ințeleg lumea prin El, nu prin cum mi-au spus alti oameni, că trebuie să o inteleg! Mi-a dat talantul de a mă întreba tot timpul „de ce?” De a nu accepta nimic fară sa fiu convins; nici chiar pe El!
Mi-a dat o revoltă exacerbată fața de minciună, de lașitate, diplomație, de mersul în turmă fără a privi în jur!
M-a binecuvantat sa trăiesc in dictatura comunistă si apoi multă vreme, in democrație! (nu fiecare le poate compara prin trăire!)
Mi-a dat o grămadă de talanți asa cum ii da fiecăruia si ca fiecare pe unii i-am folosit pe alții nu, pe unii i-am crezut folositori pe alții pietre de moară legate de mine, dar in marea Sa întelepciune, mi-a dat mie si fiecaruia dintre noi, exact de ce avea nevoie pentru mântuire!
O introducere lungă pentru un subiect pe care nu o sa-l dezvolt prea mult pentru ca l-am dezvoltat prin tot ce am scris pana acum! Era insa nevoie de această introducere ca sa intelegeti de ce scriu ce scriu de ce sunt cum sunt!
Nu cer nimănui să mă placa, nu cer laude, like-uri tot ce cer este sa nu vă grăbiți, ci sa vă luați câteva momente din viața și sa vă gânditi la cele ce vă spun!


„Pandemia” asta nu e nici o pandemie sau e o pandemie cum in fiecare an apare cel putin una!


Masca si izolarea nu ajută la nimic diferentele dintre tarile ce le folosesc si Olanda/Suedia sunt nesemnificative


Testele facute sunt nespecifice ele pot arata un contact cu un virus corona fara sa fie covid 19! Testele dau multe rezultate false. Pozitiv la test nu inseamna bolnav!


Vaccinul ce urmează sa apara este un tip nou de tratament ce va face ca sistemul nostru imun sa considere celulele proprii ca dusman!
Lucru acesta este f. grav si criminal. Un vaccin are nevoie de 5-6 ani Minimum de cercetare si si atunci mai pot exista „surprize” in timp!


Nu cel de lângă voi este dusmanul vostru cu sau fara masca ci guvernele care va mint prin intermediul presei, care cenzurează orice parere contrară, care calcă constituțiile, libertătiile, drepturile în picioare!


Treziti-vă oameni buni până se mai poate!
În încheiere va pun un film a unui profesor de microbiologie din Germania. Sunt multe filme cu dansul si cu alte somități in domeniu. Căutați si poate găsiți pe net si traduceri in limbi pe care le cunoasteti.
Gânditi-vă ca oamenii astia înoată împotriva curentului pentru ca știu despre ce vorbesc si isi risca renumele, functiile doar pentru că sunt cinstiti si nu le place cum sunteti voi prostiți si mânați spre moarte!
De asemenea scrisoarea deschisa a profesorului Bhakdis catre Angela Merkel (o puteți traduce cu Google si va rog sa o faceti si să o cititi!)