Gânduri de duminică IX

Istoria se repetă

Acum mai bine de 2000 de ani o femeie gârbovă a venit sa-si caute alinare in sinagogă.
Mai marii de atunci, nu au fost mulțumiți fiindcă batrâna nu a respectat legea.
După 2000 de ani, mai multe bătrâne din Sibiu au intrat in biserica (Sfintii Arhangheli Mihail si Gavrilă) sa-si caute alinarea. Afară era foarte frig, iar Iisus era înauntru! Preotul nu le-a alungat si spun asta ca deja am ajuns sa ne bucure normalitatea!
De alungat le-a alungat poliția, bratul armat al mai marilor de astăzi, pentru că si azi au călcat ca și acum 2000 de ani o lege care încearcă sa ne tina departe de Iisus!
Femeia de atunci a fost vindecata ceea ce înseamnă că Iisus nu dorește să respectăm o lege absurdă care ne ține departe de El!
Bătrânele de azi au avut mai putin curaj!
De data asta!
Acum 30 de ani de la această biserică, cu binecuvântarea Pr. Nichifor Todor a pornit Revolutia în Sibiu. Cei care si-au riscat atunci viața sunt fie morti, fie sunt cei care astăzi au fost scosi din biserică, de catre cei care au profitat de curajul lor!
Unul dintre ei, urmarea, ( după spusele dânsului) in singura casa pe care o avea pe atuncea (aflată doar cateva sute de metri de această biserică) la televizor, la căldură, poate cu o cana de vin fiert în mâna mersul revolutiei!
El este marele câstigător al sacrificiului celor care nu au stat in fata televizoarelor! Pe el nu-l scoate nimeni de nicăieri! Deocamdată!

As mai avea o vorbă si pentru politie.


Nu va este frică de Dumnezeu si ar trebui!
Să va fie frica de oameni măcar!
Acum 30 de ani tot la fel milițienii făceau exces de zel ca și politia astăzi.Se credeau deasupra tuturor, de neatins si se comportau ca atare.
Într-o clipă din „dumnezei” s-au „trezit” la morgă intinsi pe asfalt ciuruiți de gloante!
Sunteți tari pe pozitie?
Deocamdată!

6.12.2020

2 gânduri despre „Gânduri de duminică IX

Adăugă-le pe ale tale

  1. Fata de 1989, pot zice ca românii, majoritatea, sunt plafonați, sau, mai bine zis, ancorati, ghini di tăt, în ”normalitatea” actuală, (mulți așteptând vaccinul salvator -atât pentru izbăvirea de C19, cât și pentru izbăvirea de…”ciuma roșie”, ”îngălbenindu-se”, între timp, de gălbinare, dând în ”icter mecanic”…), care, pare-se, le convine, sau, mama naibii, nu-mi dau seama ce și cum, dar îi văd pe foarte, foarte mulți, într-o tăcere…mormântală, sau, mai exact, trăind intr-o…”dolce farniente” (de parca-ar și avea motiv!!). Mă uit pe facebook, scriitorii (despre a caror menire credeam pina mai daunăzi altceva), scriu…poezele, de iubire (de nu mai știu de ei de-atita iubire…), sau…despre, ”adio cade frunza…”, altii se laudă cu caii lor, merg înainte bezmetici (in timp) nedându-și seamă ca, de fapt, nu inainteaza, ci bat pasul pe loc, ba, mai mult, chiar fac pașii racului, (in timp ce România a fost scoasă la mezat și vândută 55-60% sub privirile lor tăcute), însă, parcă le convine așa… Cât despre frica de Dumnezeu, cum să le fie frică unora de Dumnezeu, când ei văd ca statul (”guvernu meu”) le da leafa bună?? Și, având atâta aglomeratie de activitati (la politisti ma refer acum; nu-i ușor să stai poteră împotriva unui intreg popor care nu se vrea subjugat!!), nu au vreme sa-L mau caute sau sa-L mai observe pe Dumnezeu. Dumnezeul lor e statul, e ”guvernu meu”. Iar dumnezeul ”guvernului meu” este …Werneru. Nu stiu cum se face că i-am auzit pliscușoru, nici asta noapte, (când au apărut primele sondaje care-i descalifica exclusivitatea alesului), nici azi, pina la ora asta. Tot PeeSeeeDee o fi de vină că PeSeDe-ul îi stă-nainte și nu mai are exclusivitatea dorită?? Dumnezeu să binecuvânteze România și sa binecuvânteze cu înțelepciune deplină poporul român!

    Apreciază

    1. Ai atins un punct important! Nici eu nu-mi pot explica cum poti posta pisicute si scrie despre altceva decat despre prapastia in fata careia stam cu totii! Sincer as vrea sa fiu si eu asa „aerian” dar efectiv nu pot! Ma culc cu pericolul in cap ma trezesc cu el tot acolo si in timpul zilei cu foarte putine momente de concentrare spre altceva mintea mea toaca aceeasi tema!

      Apreciază

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: