Mitropolitul Neofit de Morfou

(cuvânt pentru creștini și nu numai, despre vremurile ce o să vină)

„Vin momente foarte grele pentru umanitate, se pare ca cele grele de-abia acum incep. Cand se va termina, în mai [2021 , așa se deduce –n.m.], peripetia coronavirusului vor veni alte peripetii. Mult mai mari ca aceasta. Asadar, vom avea nevoie de mai multa rabdare si mai multa credinta. Acum suntem in etapa de antrenament si examene. Vor trece aceste examene si vor veni altele mai grele. De aceea, va rog, am spus si in alte parti, in fiecare sat preotul sa gaseasca 10 oameni rugatori. Daca gaseste mai multi, cu atat mai bine. Sa dati fiecaruia din cei 10 sa citeasca in fiecare zi, la orice ora pot, doua catisme din Psaltirea lui David (…)
Crestinii ce fac? Sunt in stare doar sa isi puna masti ca sa fie protejati de acestea? La urmatoarea boala nu vom putea sa ne protejam cu masti, si nici cu vaccinuri. Ce vom face?

Vaccinurile se vor dovedi foarte periculoase pentru om. Asa cum avem alimente modificate genetic, vom avea, incet-incet, si oameni modificati.

Asadar, crestinii trebuie sa le faca pe cele grele. Crestinii sunt pentru cele grele. Pentru cele usoare sunt ateii care cred ca pot sa schimbe lumea, dar in fapt nu pot sa se schimbe nici pe ei insisi. Crestin este acela care se poate schimba, se poate transforma, sa se sfinteasca. (…)

Vedeti ca toate atacurile sunt acum impotriva sanatatii oamenilor. Vor urma si alte atacuri care vor viza alte aspecte. Si toate atacurile sunt in preajma sarbatorilor. (…)

Patra nu a putut sa il serbeze pe Apostolul Andrei din cauza carantinei. A fost in biserica doar un episcop, cu un preot si un diacon si au tinut Liturghia fara credinciosi. Pe cine? Chiar pe Sfantul Apostol Andrei!!

Inainte, de ziua Sfantului Dimitrie au facut Liturghie, au fost multi ierarhi, dar s-au temut sa il scoata pe Sfant din Biserica pentru a face procesiune. S-a aratat Sfantul si a spus: daca m-ar fi scos pe usa, doar de la mirul care ar fi curs, boala ar fi disparut. Dar toti s-au speriat. Si arhierei, si preoti, si popor. Si nu doar ca s-au speriat, dar au si zis unii ca s-au imbolnavit din cauza Liturghiei. Cat de mult s-a ranit atunci Sfantul Dimitrie! (…)

Intelegeti de ce va vorbesc despre credinta? Credinta noastra trebuie sa fie activa, lucratoare. A venit clipa in care Hristos cere dovezi ale credintei noastre, deoarece pregateste noul echipaj al Bisericii Sale, noii ierarhi, noii preoti, noii credinciosi. Acum toti dam examene, sa se vada care ne vom gasi in noul echipaj. Cei care vor pleca, vor fi judecati de Dumnezeu daca vor intra in echipajul din Viata de Sus. Cei care vor ramane, daca vor fi in echipajul Bisericii de pe pamant. Si sus e viata, si jos e viata. Oriunde vom merge, nu avem de ales, si cei din iad au viata, dar cum e acea viata! Nu va amagiti, moartea dureaza doar 2 secunde. Dupa moarte, urmeaza viata vesnica. De aceea, sa ne gandim bine ce vom face acum.

In ceea ce priveste vaccinul, va spun, [Mitropolitul de] Morfou nu va accepta sa il primeasca.

Voi, ce veti face, sa va lumineze Dumnezeu. Eu nu voi deveni produs modificat al Noii Ordini Mondiale, cum sunt acele rosii pe care le luam de la supermarket si nu au nici un gust. Asa va deveni omenirea. Fara gust si fara miros. Eu vreau sa am „gust”. Sa ma vada lumea si sa spuna: aceste este Ierarhul de Morfou are acest „gust”. (…)

Si sa aveti in vedere ceva frumos ce mi-a spus un om sfant: ca aceasta boala va pleca asa cum a venit, dintr-odata, dar vom avea alte incercari. Le vom trece si pe acestea si, ce va ramane si cine vor ramane vor trai epoca sfintei lucrari de apostolat ortodox in toata lumea. De aceea v-am spus ca prin aceste examene Isi pregateste Hristos acum noul Sau echipaj. Cei care sunt fricosi, de ceea ce se tem, aceea vor pati. Cine nu se teme, fie le va darui Domnul frica de Dumnezeu si ii va face marturisitori, fie daca sunt fara de Dumnezeu, ii va lua de pe pamant. Ce sa le faca? Va fi nevoie de cei putini dar care vor aduce folos. Nu multi, fara de nici un folos. Dumnezeu sa ne invredniceasca sa ne gasim si noi in echipajul Sau, sa ne daruiasca bucuria vesnica sa slujim impreuna cu El, si cu Sfantul Tihic care serbeaza azi. (…)

Acum un an am primit vestea ca a adormit in Domnul un Sfant contemporan noua, Parintele Cuvios Efrem, ucenic al Sfantului Iosif Isihastul, pe care l-a dus Duhul Sfant in America, pe stadionul satanei, si acolo a ridicat 20 de manastiri. A adormit anul trecut si a profetit multe, multe din cele ce va spun.

Acesta a spus ca cauza multor cutremure si boli, si a marelui razboi ce vine sunt avorturile nemarturisite si multele anomalii care se petrec in cadrul si in afara casatoriei. (…) Acesta a zis ca ierarhii trebuie sa vorbeasca despre ce au vazut oamenii lui Dumnezeu ca va veni, macar sa se pocaiasca putini si sa vina raul mai mic. Tot acesta spus ca marile evenimente vor incepe imediat dupa moartea lui si nu se vor opri pana va veni pacea lui Hristos. Vedeti ce se intampla de anul trecut, din ianuarie. Si va continua pana se va curati toata lumea, graul se va strange cu graul, iar neghina cu neghina. Dumnezeu sa ne invredniceasca sa fim grau curat, parte a prescurii care se daruieste in Sfinta Liturghie!

Sa fiti binecuvantati!”

Sursa

6 gânduri despre „Mitropolitul Neofit de Morfou

Adăugă-le pe ale tale

 1. Este logic și istoric. Biologia ființelor vii este exponențială. Se înmulțesc atât cât spațiul și resursele le-o permite, apoi urmează o stagnare urmată de o revoluție, așa cum, excepțional, a punctat Marx: acumulările cantitative conduc la schimbări calitative. Asta într-un sistem închis care, evident, este condamnat de entropie. Dar Terra este un sistem deschis, susceptibilă de interacționări, astfel că istoria biogeologică este presărată cu crize de mari proporții, în care viața a fost, brutal, distrusă, urmare unor evenimente cosmice.
  Am mai făcut vorbire despre asta, doar că acum voi introduce în această ecuație cosmică și apariția omului pe Terra.
  Omul a apărut pe Terra într-un moment de stagnare al evoluției bioplanetare. Toate nișele erau ocupate și se petrecea un moment de „sedimentare”, fiecare specie intrând într-un proces de perfecționare, adică de folosire mai judicioasă a resurselor, care să le permită supraviețuirea. Apăruseră și primii umanoizi, atunci când s-a întâmplat.
  Un eveniment care, cum se vede, concurează cu marile cataclisme cosmice: asteroizi, explozii de supernove, sau o excesivă activitate a Soarelui.
  În doar câteva mii de ani, o împunsătură de ac pe răbojul istoriei planetare, oamenii au reușit, cu mijloace complet străine evoluției normale de până atunci a planetei, să devină ființa dominantă, și asta într-un total dispreț pentru ecologia naturală a Terrei.
  Dar, căci există și un dar, deși mai lente, sistemele de apărare a planetei s-au pus în funcțiune, astăzi, se pare, din ce în ce mai eficiente.
  Omul, însuși, își regăsește, progresiv, conștiința de sine, răpită urmare unor evenimente nebuloase care l-au aruncat pe această planetă, la care, evaziv, religiile și miturile fac vorbire, și este pregătit a-și modifica condiția biologică spre accederea spre origini. Toate resursele planetare sunt substituite unui unic scop: întoarcerea acasă. Elon Musk a dezvăluit, mai acum câteva zile, intenția de a crea un avanpost pe Marte, în intenția, nedeclarată, a aceluiași scop.
  Lucrurile se precipită, iar un scenariu ar fi cel prin care umanitatea se va scinda.
  Va apărea homo cosmicus, cu o genetică atât de schimbată față de starea actuală, încât nici nu mă obosesc să să-mi imaginez, care se va divide, la rândul lui, în cei ce vor voi să reclădească vechea civilizație, un concept care mie mi se pare infantil, căci planeta care le-a fost mumă nu mai este decât un brâu de asteroizi, urmare unui război vechi și cumplit, la care, din nou, religiile și miturile fac vorbire, și cei justițiari, care vor o revanșă.
  O altă falangă se va constitui din corciturile oamenilor cu umanoizii (Cro-Magnons, Neanderthals, Ainu, etc), care vor restabili echilibrul ecosistemic de pe planetă, trăind într-o comuniune cu celelalte ființe, și o parte, semnificativă, a omenirii care se va sălbătici reducându-se la condiția de dinaintea apariției omului.
  Desigur, tot ceea ce am făcut vorbire este o simplificare grosolană a acestei stări de fapt, în care mai intervin mulți factori, dar pentru înțelegere mai facilă n-am complicat și stufărit o realitate infinit mai complexă.

  Apreciat de 2 persoane

  1. Hai bre nea Mihail Toma, du-te cu entropia ta cu tot…
   Când mai marii lumii distrug lumea care a creat-o Dumnezeu, atmosfera o pierd în spațiu prin găurile provocate de criminalul Haarp, cand vietățile si toată natura este eradicata datorita radiațiilor electromagnetice de proveniență 5G via terestru si sateliții javrei Elon Musk, cand bieții oameni sânt periodic hărțuiți de un virus INEXISTENT!!!, care este provocat de chemtrails in combinatie mortală 5G Brain Manipulation, te-a apucat pe matale acu sa îmi vorbești de entropie?!!!
   Te-ai întrebat odată nea adeptul științei paralelipipede daca la Dumnezeu exista entropie?
   Aaa! Că nu crezi in Dumnezeu!
   Pai d-aia bati campii cu știința pentru cu ai CONȘTIINȚĂ!
   Daca l-am cunoaște pe Dumnezeu nu am mai fi fost înșelați cu toate fleacurile mediatice…
   Dar cum să î-L cunoști daca nu î-L accepți?

   Of Doamne, dă-le minte Românilor sa învețe să nu mai fie prostiți in halul ăsta de mass-media cea mincinoasa!

   Apreciază

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: