Țăranul dușmanul Guvernului Mondial

Treapta următoare în planul de subjugare a populației pământului este dispariția banilor cash.
Banii la purtător iti oferă libertatea de mișcare, de cumpărare, posibilitatea de a refuza Guvernul Mondial să te vaccineze, să te cipuiască… Nu esti legat de ei să iți dea mâncare, apă, energie când și dacă vor ei!
Singurii care pot trăi fără bani sunt țăranii, ca atare ei trebuie distruși complet, agricultura urmând să se facă cu salariați.
Un țăran isi poate produce singur hrana si in lipsa banilor iar prin troc hrana poate fi folosită ca monedă de schimb pentru alte produse sau servicii.
Noul Ordin (care nu e nou si care a mai fost abrogat dar se pare ca se incearcă din nou impunerea lui) spune ca țăranul nu are voie să mai posede scroafe de prăsilă, este ingenios gândită tocmai pentru distrugerea gospodăriilor țărănești. Ea nu are nimic de a face cu pesta porcină, pentru ca pesta nu o fac doar scroafele! Scroafele fac in schimb purcei pe care țăranul ar trebui să-i cumpere…..dacă are cu ce! Si de unde!


De ce tocmai porcul? Pentru că: creste repede, nu e pretentios, valorifica resturile, iar untura se poate folosi la prăjit! Porcul este atat de rentabil incat pe vrema lui Ceausescu il creșteau oamenii pe balcon cu macaroane!


Un vițel necesita f. mult teren si nutreț nu este nici pe departe atat de rentabil. Păsările de asemenea.
Legea este de-a dreptul diabolica!
S-a cerut ministrului agriculturii să retragă aceasta lege! Sunt convins ca nu o va face, nu poate, asa cum sunt convins ca nu este ideea lui ci a fost impusă de UE.
De ce sunt convins?
Am facut armata impreuna cu Adi Oros, am fost colegi de cameră in căminul studentesc. Am trăit împreună lipsa apei, a căldurii, a curentului si a mâncării….Oricât de mult l-ar fi schimbat politica, refuz să cred ca nu s-ar fi opus acestei legi …dacă putea!
In plus țaranii germani protestează de multă vreme la Berlin si probabil și in alte țări deci este un plan comun, ca si cel al pandemiei, supravegherii, vaccinării…

10.02.2021

10 gânduri despre „Țăranul dușmanul Guvernului Mondial

Adăugă-le pe ale tale

 1. Am citit şi re-citit! Vere, ce scrii tu sună a glumă oribilă! Da’ eu te ştiu serios, normal la cap! Nu înțeleg cum vine treaba asta. Cine e Adi Orosz!? De fapt, de ce mama dracului mă mai mir de nebuniile din țară, când şi aici le avem pe-ale noastre. Suntem iremediabil pierduți!

  Apreciat de 2 persoane

   1. Fake nu e dar nici clar daca intri pe linkul din text este vorba de un ordin din 2015 care s-a modificat/ abrogat prin 2019 si se pare ca este luat iar la „rumegat” Vremea e propice sa dai astfel de directive!

    Apreciat de 1 persoană

   2. Ştii ce nu înțeleg eu!? Ce s-a íntâmplat cu spiritul analitico-critic al omenirii!? Ce naiba se întâmplă? Lumea, nu, gândirea oamenilor este în degringoladă totală! Azi a apărut o ştire destul de ciudată. Suna cam aşa: se caută seniori pentru testarea unui vaccin. Ei vor fi plătiți cu suma de $1220! Eu ar trebui să dorm la ora asta, da-mi bubuie capul de prea multe aflate azi…

    Apreciat de 2 persoane

   3. Nu e de loc ciudata: testele de medicamente pe oameni se fac fie pe oameni disperați de sărăcie fie de frica mortii cauzate de boala pentru care se cerceteaza medicamentul! Cine s-ar duce altfel sa-si riste viata….in afara de milioanele care o fac vaccinându-se?😭
    Noapte buna! Eu abia m-am trezit si plec la sapa!

    Apreciat de 2 persoane

   4. Bun, hai să-ți spun de ce mi se pare ciudat! Lumea se îngrămădeşte să se vaccineze. Deci, există, din câte ştiu, vreo 2-3 tipuri de vaccin. Dacă se caută seniori pentru testarea unui vaccin nou, înseamnă că cele deja existente nu sunt foarte sigure. Se caută unul mai eficient! Ce urmări/ sechele vor apărea la unii vaccinați, este greu de prevăzut! Insă eu cred că cei care au produs acele vaccinuri ştiu, cel puțin la nivel teoretic, ce urmări sunt posibile.
    A, aici lumea nu se „îngrămădeşte” deloc la înțepat. Mulți dintre cei care lucrează în sectorul medical nu s-au vaccinat încă!

    Apreciat de 2 persoane

   5. Aurora eu ma indoiesc ca cineva stie ce efecte are aceasta terapie genica ( nu este vaccin!) Cand te oferi cobai pe bani nu ai pretentii la despagubiri! Si atunci se poate risca mai mult decat prin „vaccinarea normala”! Rezultatele la un test se dau publicitatii doar daca sunt bune! Rezultatele „vaccinarii” pot si sunt descoperite de putina presa libera care mai exista!

    Apreciat de 2 persoane

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: