Să gândim puțin II

NUMĂRUL DE CAZURI

Până mai zilele trecute numărul de cazuri noi, la suta de mii de locuitori, a fost cifra cu care a fost justificată „arestarea”.
Ea avea o granită de 50 (in Germania dar lucrurile sunt asemănatoare în toată lumea pentru că în spatele la „Resetarea” aceasta stau aceiasi oameni) sub care era promisă „eliberarea”!
De la bun început o sumedenie de oameni inclusiv medici au protestat spunând ca această granita, sau oricare altă cifră, nu are valoare! Una este sa ai 50 de bolnavi grav in spital si cu totul alta 500 de noi pozitivi asimptomatici!
Desigur nu au fost luati in seamă, ba dimpotriva, ajunsi la această „graniță” mama natiunilor unite, din prea multa ei iubire,

a coborât granita la 35! Ca vezi Doamne mutațiile noi din lume pot ajunge si la noi si pot fi mai grave!
Ca ar putea fi mai putin grave, sau inofensive, e imposibil fiindca covidul ….ține cu ursul!
Oricum și granita asta e in pericol (lasand la o parte ca eu nu imi dau seama cum fac testari diferite pentru mutatiile diferite cu acelasi test care nu faceau nici inainte diferenta dintre un virus corona oarecare si mai celebrul sau confrate covid 19)!
Oricum am ajuns in situatia in care trebuie plusă altă placă insa cu acelasi ritm!
Dintr-o data au aparut specialisti la televizor, politicieni, care au tot felul de argumente impotriva factorului de incidentă, argumente care acum cateva luni erau luate in râs ca venind de la cei care au doar conspirații in cap!
Urmatoarea placă înseamnă una care adună mai multi factori (pozitivii, cazurile grave, numarul de paturi la urgente, numarul de vaccinări…) si plaseaza fiecare natiune pe o anumită „treaptă” pe care vom coborâ spre libertate cândva, intr-un viitor care se pierde intr-o ceață, la fel ca ceata care o sa invăluiască calculul treptei pe care ne aflam!
Este foarte interesant de observat cum stam cumintei desi suntem mintiti incontinuu sperand de fiecare data ca o sa fim eliberati!
De fapt nici alegerile nu functioneaza altfel; stim de la inceput ca nimeni nu o sa faca ce promite dar il alegem pe cel care minte dupa gustul nostru!
Mai am câtiva ani de viata si ii ispăsesc arestat la domiciliu pentru vina de a nu fi făcut miliarde în timpul vietii!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: