Pașaport de vaccinare,ca să treci peste hotare,un act fără nici un rost,praf în ochi, la omul prost!

Ieri s-a hotărât, după principiul „fără logică dar de folos pentru mentinerea statului de fapt” introducerea în UE a unui pașaport de vaccinare.
Singurul „folos” a acestui act o sa fie că multi nehotărîți se vor vaccina totuși în speranța că vor putea călători!
Părerea mea este că nu vor putea!
Sau dacă vor putea, pentru o perioadă scurtă de timp, o vor face ca și cei ne-vaccinați cu teste proaspete negative eventual cu carantină. Spun pentru puțin timp pentru ca acest act va scinda societatea in doua; cei care nu vor, nu pot, nu au ajuns, sa se vaccineze vor fi discriminați și îsi vor cere drepturile!
Ba mai mult decât atat, cei care datorită vaccinului vor putea călători in străinatate la re-întoarcere pot fi și sunt potentiali aducători de noi mutanți virali în țară, ca atare un pericol enorm pentru sănătatea populatiei în general și pentru cei ne-vaccinați in special! Pentru că dupa cum știm chiar vaccinat purtator tot poti fi!
Din criza aceasta falsă sau fals prezentată nu se poate ieși prin vaccinare sau prin alte măsuri absurde ci prin adevăr!
Iar adevărul este că intr-o epidemie se tratează bolnavii nu cei sănătoși iar pentru bolnavii de corona există tratamente vindecătoare si ieftine (cum ar fi ivermectina)!
Într-o epidemie se izolează doar bolnavii nu si cei sănătoși!
Intr-o epidemie cei bătrâni și bolnavii cronici mor poate in numar mai mare decât in afara epidemiei.Dar aceste categorii pot sa moară intr-un numar mai mare si fara vreo epidemie!

Eu unul prefer sa moară câteva milioane de oameni, chiar daca eu sunt printre ei, decât tot pământul sa fim lipsiți de libertatea de mișcare, exprimare de dreptul la educatie, culură, credință,….viață!
Prefer ca copiii mei să moară liberi decât să trăiască ca sclavi!

26.02.2021

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: