Astăzi este duminica ortodoxiei.
În anii trecuți ne adunam la o biserică ortodoxă, mereu alta, toți ortodocșii din zona Stuttgart. Făceam Vecernia împreună și apoi eram invitații gazdelor la o gustare „de post”. Era plăcută atât slujba ecumenică ortodoxă, cât și întâlnirea ca atare! Să trăiești ca ortodox în occident nu-i chiar simplu și e odihnitor să fi între „ai tăi”!
Anul ăsta o sărbătorim cum am sărbătorit și Sfintele Paști, anul trecut, în stil marxist! Adică prin reprezentanți! Doar preotul și câțiva coriști.
După ce primii 30 de ani din viață am mâncat, băut, vizitat țari străine prin reprezentanți, iată că neo-marxismul aduce si slujbele bisericesti la același numitor! Desigur până când nu o să le interzică de tot și asta o să fie curând!
Sâmbătă au fost demonstrații împotriva restricțiilor, a purtării măștilor, a vaccinării in toată Europa! Mă bucur că oamenii încep să se trezească, dar asta cel mult o să facă să întârzie un pic planul elitei mondiale, de oprit nu cred că mai poate fi oprit!
Si in nici-un caz prin demonstratii pașnice, chiar dacă ar ieși toată lumea în stradă!
Am avut exemplul Trump care a fost furat. Cât era el de președintele Americii și de comandantul suprem al armatei, a trebuit să se declare învins și să plece cu coada intre picioare!
Toate posturile cheie din toată lumea se par că sunt în mâna celor care conduc „resetarea”! Ca atare putem demonstra până ni se scurtează picioarele și ne cade limba din gură nu o să se schimbe nimic! Putem da în judecată liederii, partidele, pe oricine! Nu o să se întâmple nimic! Merkel are sute de procese pe cap, cu acuzații f. grave,….o doare în bască! Cei care ne conduc sunt doar marionetele cuiva care ii au în și la mână iar sigura lor șansă de a trăi linistiți e să execute ce li se cere!
O altă explicatie nu există!
Toată puterea din toată lumea are aceeasi părere și ea este diferită de a specialistilor in virusulogie!
Are loc un genocid și nu există nimeni capabil sa-l opreasca!
Se distrug economiile tărilor, ne îndreptăm spre o catastrofă umanitară si nimeni nu pare deranjat!
Demonstratiile, petitiile online, grupurile pe Telegram sunt doar ventile prin care ne mințim că facem ceva! De fapt singurul lucru pe care il facem este sa acceptam dictatura care se instalează și să ne obișnuim cu starea de fapt!
Numai Dumnezeu ne mai poate scăpa din necazul ăsta și numai EL știe cum!
Dar o merităm oare?

21.03.2021