Premiere pentru vaccinare

Disperarea de a vaccina cât mai mulți oameni și cât mai repede ia forme schizofrenice în Germania si cu siguranță in toată lumea!
Te întrebi de ce îsi doresc cu orice preț să vaccineze toată lumea, dacă vaccinul oricum nu dă imunitate și rămâi purtator de boală mai departe? Si de ce această grabă? Ce urmează să se întâmple?
După ce în America lanțul de magazine Walmart s-a hotărât să vândă numai celor vaccinați, nemții au găsit o altă „solutie” cu care să faca vaccinarea mai atrăgătoare, pentru cadrele medicale!
Astfel printr-o scrisoare internă se aducea la cunostință personalului medical din spitalul Ketteler-Offenbach ca (textual): „Vaccinarea este recompensată!” Fiecare cadru medical care se va vaccina va primi 500 de euro în luna urmatoare!
Desigur nimeni nu a mentionat ca acesti bani i-ar fi primit oricum toți, vaccinati sau nu, premiul pentru efortul depus, dar abia in luna iunie!
Managerul spitalului Gerd Kath a refuzat sa comenteze fiind „o problemă de ordin intern”!

17 gânduri despre „Premiere pentru vaccinare

Adăugă-le pe ale tale

  1. Inca nu vinde dar: „Cum America dă tonul la toate, lanțul de hypermarketuri Walmart deschide calea. Cel mai mare grup de magazine din Statele Unite este și principalul administrator de vaccinuri din țară. Colosul din retail se pregătește să introducă „green pass-uri” pentru cumpărătorii săi. Până atunci, Walmart le oferă clienților spre folosință o aplicație cu ajutorul căreia să demonstreze pe aeroporturi și oriunde va fi nevoie că sunt vaccinați împotriva Covid-19. Cum vine asta? Simplu: persoanele care se vaccinează în centrele Walmart vor primi în locul hârtiei (dovadă) clasice un cod QR pentru smartphone-uri, accesibil oricând și oriunde”
   Ce crezi ca urmeaza?

   Apreciat de 1 persoană

 1. Nu te obligă nimeni să te vaccinezi, încă! Dar nu poți ieşi din țară fără să te vaccinezi. Noi am vrut să plecăm amândoi în Africa de Sud, dar pentru că nu m-am vaccinat stau acasă. Pentru mine era plimbare. Nu era o vacanță.

  Apreciat de 1 persoană

  1. Eu sper sa nu ajungem la obligatie! Lumea se trezeste aici.Baiul e ca probabil se va ajunge la casapeala intre noi! Pana atunci si eu stau inteoenit la locul meu.Am in Elvetia pe fiu-meu si duhovnicul, nu ma pot duce decat cu carantina ulterioara si parinti sora in Romania tot la fel cu caranti na la dus si intors. Iar daca ai servici nu ai atat concediu sa iti permiti carantinele!

   Apreciat de 2 persoane

 2. Vrabiuța

  de Vasile Alecsandri

  Vrabiuță de pe deal,
  Zbori degraba în Ardeal
  si te-ntoarce de imi spune
  Ori vești rele, ori vești bune.
  Du-te, vezi daca mai sânt
  Frați de-ai mei pe-acest pământ
  Sau dacă i-a omorât
  Ungureanul cel urât?
  De-or fi vii să ma repăd
  intr-o fugă ca să-i văd.
  De-or fi morți să mi-i răzbun
  Cu-o măciuca de alun
  Ce-i bună de descântat
  și morții de răzbunat.

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: