Unul dintre mii

catrenul zilei

Vaccinat, imunizat
două luni după rapel
cu covid spitalizat:
Alexandru Arșinel!

20.04.2021


12 gânduri despre „Unul dintre mii

Adăugă-le pe ale tale

   1. Nu vreu și nici nu pot să te contrazic, eu doar am „citat” din informațiile cu privire la vaccinuri.
    Tot de acolo citire, chiar dacă ești vaccinat, poți contamina alte persoane dacă devii purtător de virus.

    Apreciat de 1 persoană

   2. Mugur scuze daca par „pornit” dar subiectul imi mananca nervii! Eu nu gasesc un singur motiv acceptabil ca sa te vaccinezi! Inteleg ca pe unii se pune f. mare presiune si o fac cu riscul vietii (pentru servici) dar si atunci mi se pare o mare gresala!

    Apreciază

   3. Nu este cazul să te scuzi, căci te înțeleg.
    Am să-ți spun că fiul meu a hotărât să se vaccineze ca să scape de simptome grele ale bolii, cel puțin prezumtiv. Noi ceilalți nu am fost convinși că merită vaccinarea, asemeni ție.
    Acum, fiul meu se teme să nu ne infecteze pe noi, în cazul în care va lua virusul dar nu va avea simptome.
    Deci vezi că dileme apar la mulți oameni.

    Apreciat de 1 persoană

   4. Am si eu astfel de situatii in familie si faptul care ma sperie e nu ca pot deveni un pericol pentru mine ci situatia ca ii voi vedea cand vor incepe problemele! Si la cei mai multi ele vor incepe si nu o sa fie simple de loc! Eu am fost „cobai” intr-un astfel de experiment (tot faza a 3-a) si regret pana o sa mor!

    Apreciază

 1. Este eronată exprimarea „imunizare” atribuită unui ser, mai ales, experimental. Ca cineva să fie imunizat ptr. o anumită boală, trebuie ca serul inoculat să nu dea voie celui în cauză să facă boala. Pun și prospectele serurilor, în care scrie, pe lângă faptul că nu se cunoaște perioada de imunizare, plus multe alte aspecte, că sunt în studii clinice până în 2023, chiar 2024, prospecte pe care foarte mulți nu le-au citit din diverse cauze și nici nu le-a fost adus la cunoștință aceste lucruri. https://www.ema.europa.eu/en/documents/product-information/comirnaty-epar-product-information_ro.pdf?
  fbclid=IwAR2_Ml05nFW0UumJ0j5po0iKDqt2FoseC_W1vbyeBX6DdSs-OXPciVcwxh8 https://www.ema.europa.eu/en/documents/product-information/vaxzevria-previously-covid-19-vaccine-astrazeneca-epar-product-information_ro.pdf?fbclid=IwAR12Memzu2uubKrvavD1cW9VgqT3keojfacc3_THLK8MWboLoAxMla8cjk0 https://www.ema.europa.eu/en/documents/product-information/covid-19-vaccine-moderna-epar-product-information_ro.pdf?fbclid=IwAR2lrryJz1_nbVQVyz0dkVfCb9Kd3wv1QnSqBtqNGcp9laWNPxEzvYxtevE https://vaccinare-covid.gov.ro/wp-content/uploads/2021/03/covid-19-vaccine-janssen-epar-product-information_ro.pdf?fbclid=IwAR3_4Xqq1IOBtk3VXz63AmSMJORWrebr5xdCDwJphXI-idvZbEcX-V_npxU

  Apreciază

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: