Cum se interzice Paștele, fără să se interzică Paștele!

E destul de simplu, pentru o minte diabolică, într-o țară in care mai fiecare familie are un copil, un părinte, plecat prin lume la o muncă pe care nu i-o oferi la el in țară, sau dacă i-o oferi o faci pentru o recompensare… simbolică!
Treci țarile lumii pe lista galbenă!
Problemă rezolvată!
Paștele este sărbătoarea bucuriei in care două lucruri sunt esențiale si necesare pentru un roman: Slujba de Inviere si masa cu cei dragi!
Cum promisiunea ca Învierea se va sărbători anul acesta era deja exprimată, trebuia găsit ceva ca oamenii să renunțe fie la mersul la biserică, fie la cei dragi! Sau cei dragi la ei!
Asa ca s-a actualizat rapid lista galbenă!
Cel care intră in Romania nevaccinat, intra in carantină pentru cel putin 10 zile, adică daca intră azi iasă după Paști!
Si întreaga familie, la care vine, împreună cu el!
Cât de drăcească poate sa fie mintea care concepe asa ceva? Se plăteste chiar 75% din salariu casnicilor care fac carantina din „vina” vizitatorului !
Cât de diabolică e mintea celui care atacă numai crestinii ortodocși, care sigur nu sunt vaccinați?
Cu fiecare astfel de măsura devine tot mai clar că afacerile care se fac pe seama „pandemiei” sunt lucruri secundare!
Toată aceasta „pandemie” are drept scop instaurarea regelui mondial si absolut toate măsurile ii netezesc doar calea, spre tron!
De aceea va rog oameni buni să va treziti și sa nu le mai faceti jocul!
Boala de care ne „protejază” este credința si efectele ei secundare: iubirea, empatia, mila, nădejdea….Tot ce inseamnă, acceptat sau nu, constient sau nu, Iisus în noi!
Toate masurile prin care vor „să ne salveze” începând cu masca, distanțarea, egoismul, dispretul pentru cel de alături care gândeste altfel si terminînd cu vaccinarea vor să înlocuiască doar pe Iisus, din noi, cu dumnezeul lor!
Nu te teme turmă mică!
De 2000 de ani nu au invatat nimic!
Lacrimile si sângele creștinilor sunt cele care întăresc credința! Comoditatea si traiul bun o subrezesc!
Sus să avem inimile!

23.04.2021
Ziua Sfântului Gheorghe cel care a tăiat capul balaurului!


11 gânduri despre „Cum se interzice Paștele, fără să se interzică Paștele!

Adăugă-le pe ale tale

  1. Mihail eu ma adresam celor pe care sarbatorirea Sfintelor Pasti ii intereseaza! Noi astia, hai sa nu mai calc pe nimeni pe bombeuri ca nu asta e intentia, eu! Crestinul din mine nu are niciodata destula empatie, iubire samd pt celalalt! Modelul meu este atat de sus incat pot spune ca nu le am de loc!
   Nu m-am gandit o clipa ca se poate intelege cum ai inteles tu! Sorry!

   Apreciat de 2 persoane

 1. Așa e. Începând de ieri în România nu se mai intra din zona galbena decât cu carantină de 10 zile și testul făcut. Doar cei vaccinați pot intra fără carantină…Mare tâmpenie, atâta timp cât și ei pot avea si transmite virusul. De astăzi seară și în Germania este interzisă circulația între orele 22-05 dimineața.

  Apreciat de 2 persoane

 2. Arafat, zice, Câțu zice, sistemiștii acestei lumi (dar, cu precădere ”ai noștri ca brazii”) zic la unison: Luminița redeschiderii economiei (HoReCa, -nunți, botezuri, restaurante; spectacole: opera -Jinga însuși a propus contra 45 lei in plus la bilet sa ne faca un test C19 loco, inainte de intrarea in sala, numai sa dea Domnul Iohannis -n-am mai fi avut parte de el și de gașca lui de golani!- să le dea libertatea -ce scump plătită!!- să dea spectacole, deși lor le merge bine pe online!!, după cum insusi Jinga, managerul Operei Ro, spunea) este VACCINAREA! Așadar, te vaccinezi, omule, de oriunde ai fi, nu doar din Ro, dar cu precadere in Ro, iți poți relua viața și activitatea, inclusiv mișcarea în aer liber, atât cât s-o mai putea. Pentru unii exista viață după vaccin!!Asa ca…de ce sa nu fim șoareci pentru experiență? Iohannis le zicea diasporenilor (lor cu precădere, ca l-au votat masiv in primul lui mandat; eu n-am crezut o iotă în păhlivan și le-o spuneam tuturor: o sa vedeți voi ce vă/ne așteaptă, stati nitel sa se instaleze bine la Cotroceni! 98% din cunoscutii mei, inclusiv ceva rude din diaspora -și nu orice fel de rude-, mă ignoră de atunci, ca le-am ”atins” cu vorbe idolul): ”Dragi români, vă mulțumesc că m-ați votat!! o să vă luați țara înapoi!” și eu mă-ntrebam ca proasta: De unde s-o luăm înapoi?? Nu știam atunci că o va vinde pe nimic, și apoi, ”dragii români”, citeva generatii de după noi, vor incerca, poate, sa o ia inapoi. Dar cum s-o mai iei?? Cum am luat și Basarabia?? Și-apoi…cu o ”românia așa educată!!”, ce patriotism să mai aibă generațiile de după noi? Cât despre Paști, i se rupe lui Iohannis de Paștile nostru! Paștile lui și dumnezeul lui (cât și a tuturor golanilor care guvernează -fără votul nostru!) sunt: vaccinarea! Și uite ca le ține! Le-a pus la dispoziție ”dragilor români”, vaccinarea din autoturism, prin parcări. Așa locuri sterile -numai bune să dai buzna-n ele să te ”imunizezi”-in zisa prompretistelor Tv- mai zic și eu! Treaba e ca Absurdistanul nu mai e doar România, ci el se lărgește, din cât văd.

  Apreciat de 1 persoană

  1. Uneori ma gandesc ca tare fericit as fi fost sa fiu la fel de tampit ca cei „hipnotizati”! Sa intelegi ce se intampla, sa preconizezi care sunt efectele, sa te zbuciumi si sa nu reușești macar pe „ai tai” sa-i faci sa inteleaga e f. deprimant! Depășește furia ca isi bat joc si de tine datorită „dictaturii majorității”!

   Apreciază

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: