La început a fost cuvântul!

Când o singură pietricică dintr-un zid nu este bine „fixată”, ea o să se miște si o să angreneze în mișcarea ei, alte componente ale zidului, putând face ca acesta să se prăbusească! Și asta mai ales când cimentul nu s-a întărit!
La inceput a fost IPS Teodosie, care dintr-un motiv sau altul, nu a fost bine „fixat”. După dumnealui iată ca PS Sebastian, episcop al Slatinei și Romanaților, se desprinde din zidul care se înaltă în jurul nostru!
Speranța mea este ca tot mai mulți episcopi, preoți din subordine, enoriași din parohiile acestora, se vor angrena în „mișcarea” lor, lucru care ar conduce sigur la prăbusirea intregului zid, precum un sir lung, de piese de domino!
De ce nu am fi noi românii, un neam sărăcit si oropsit „Piatra pe care au nesocotit-o ziditorii” … resetării?

28.04.2021

2 gânduri despre „La început a fost cuvântul!

Adăugă-le pe ale tale

  1. Ar fi frumos dar nu prea cred. Noi am făcut o mare prostie când am acceptat baza NATO pe teritoriul României fără a avea o armată puternică a noastră. Și de atunci aruncăm bani mulți aiurea cumpărând armament și mașinării militare pe care cei ce le vând ar trebui să le dea la fier vechi. Ne-au vândut cu totul nenorociții ăștia.

    Apreciat de 1 persoană

    1. Noi am făcut numai prostii! Am intrat in UE distrugand totul ei ne-ar fi primit oricum. Am acceptat tot ce ni s-a cerut fara cartire suntem aer pentru toti! Nu ne-am alaturat Ungariei, Poloniei care au un cuvant de spus fata de noi! Ne punem rau cu rusii lucru pe care nemtii il evita! Dorim moneda Euro cand toti ar scapa de ea! Iliescu, Basescu, Constantinescu si mai ales Johannis! samd

      Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: