Meniul occidental de vaccinuri(până azi 1. 06.21)

 • Vaccin cu ARN-mesager:
  Moderna Concern farmaceutic (USA)
  BioNTech (Producator german din Mainz )- Pfizer ( Partener din US)
  Curevac ( Concern farmaceutic din Tübingen)
 • Vaccin vector:
  Astra Zeneca (Oxford University, Concern farmaceutic suedezo-englez)
  Janssen (Johnson&Johnson) (Concern farmaceutic american)
 • Vaccin cu virusi morti-vaccin clasic
  (apare la sfarsitul anului):
  Sanofi ( producător francez) – producatorul de vaccinuri GlaxoSmithKline (GSK) livrează doar adjuvantii

Poftă bună!

21 de gânduri despre „Meniul occidental de vaccinuri(până azi 1. 06.21)

Adăugă-le pe ale tale

 1. Nu știu dacă îți dau apă la moară, eu sper că nu 🙂 Dar am descoperit ceva interesant… Mă rog, eu am aflat de la alții și doar am probat. Dacă pui un bănuț pe locul unde a fost introdus serul vaccinului, vei constata că rămâne lipit de mână. La început aluneca mereu și am crezut că fusese doar o poantă. Însă când am prins exact acel loc, moneda a rămas atârnată de braț ca și cum ar fi fost magnetizată. Menționez că eu am făcut Astra Zeneca, în cazul în care altora nu le iese experimentul. Și că numai când ajunge exact deasupra locului se produce „lipeala”.
  Mă gândesc că poate de-acum înainte voi avea și eu mai mult lipici la bani, ce zici? 🙂

  Apreciat de 1 persoană

  1. Am auzit si eu dar nu am crezut! Pe tine trebuie insa sa te cred! Eu unul nu-mi pot explica de ce daca e la toti fara sa intru pe un taram pe care nu-l cunosc si nu ma interesat decat ca adolescent! Care e parerea ta?

   Apreciază

   1. Nimic din ce trebuie sa contină un vaccin nu poate fi magnetic! Singura explicatie plauzibilă este că conține metale puternic magnetizate sau electro-magneti minusculi care rămân la locul de inoculare! Si deja suntem pe un taram de care eu m-am ferit si toate povestile SF pe tema asta….devin posibile si probabile!
    Guvernul german spune ca e voba de sudoare si de adeziune nu de magnetism. Eu fiindca nu-s vaccinat nu pot sa-mi dau seama cine spune adevarul! Cred ca un camp magnetic poate fi pus in evidenta…nu sunt de meserie!

    Apreciază

   2. Excludem partea cu sudoarea pentru că nu se lipește decât în acel anume loc. Plus că am experimentat acasă, spălat cum ar veni vorba și nu pe ogor, la umbra tractorului 🙂 Am lipit monedă mai mică de 20 cenți, una de o liră care e mai groasă ca celelalte și una de de 50 de cenți, care e cea mai mare și mai grea dintre ele. Nu știu sigur dacă e și mai grea, dar e mai mare decât cea de o liră.

    Apreciat de 1 persoană

   3. 😂😂😂 Frate Costine absurdul zilelor pe care il traim nu cred ca mai poate fi depasit de ceva! Pana acum doua zile eu sustineam spre disperarea voastră ca vaccinul e periculos medical in timp tu care l-ai facut indirect ii tineai partea! Azi tu spui ca e periculos( pentru ca magnetismul asta cum spuneam mai sus nu poate insemna decat ceva nedeclarat care exista in toate tipurile de vaccin si care nu are ce cauta acolo!) in timp ce eu ( tot indirect) il apar!
    Daca e asa si cum spuneam eu te cred pe tine ca guvernele mint incontinuu din 2019 incoace, gravitatea faptului e de necontestat si mi-e teamă si sa fac supozitii pe temă!

    Apreciază

   4. Am rezolvat misterul! Eram contrariat câtă vreme nu aveam o explicație fundamentată pe baze științifice. Mă rog, nici acum nu sunt prea deșteptat 🙂 dar măcar am ieșit din teoria conspirației, că asta nu suport eu. Bun! Câtă vreme numai în locul acela sta lipit bănuțul, iar explicațiile date pe internet pentru liniștirea oamenilor erau de-a dreptul puerile (grăsime, transpirație…) la ce altceva să mă gândesc? Și numai în locul acela…
    Dar apoi am avut inspirația să-i pun și fetei mele moneda pe braț, în aceeași zonă… Surpriză! La fel ca și la mine, numai că ea nu făcuse vaccinul. Eu l-am făcut în ambele dăți numai în brațul stâng, dar mi se lipește și de cel drept. Probabil că dacă vei experimenta și tu, ți se va întâmpla la fel. Trebuie să fie ceva legat de acest mușchi deltoid. Și cum numai acolo se fac injectările… 🙂 Mai departe, acum tu să-mi încerci o explicație, că ești în domeniu. Ce o fi cu acest mușchi? De ce oare este el în felul acesta?

    Apreciat de 1 persoană

   5. La mine nu se „lipește” si nici la „vaccinatul” de care vorbeam! Apoi eu am vazut doar filme; in toate se atingea o bucatica de metal de brat si ramanea acolo.Monezile lipite sunt toate prin apasare!

    Apreciază

 2. Mulțumesc de întrebare, sunt bine. Adică „mai” bine 🙂 Am avut probleme cu spatele și am stat mai mult întins, o poziție nu prea comodă pentru desen. Mi-am cerut scuze de la Katherine… Am scris câte ceva, pe caiet, o povestire care ar putea deveni roman dacă mă țin de ea. Aici, în acest dacă, se amestecă lipsa mea permanentă de timp. Poate și de energie.
  Explicația din acel articol avea în vedere vaccinații, eu așa am înțeles. Ana nu era vaccinată la vremea aceea.

  Apreciat de 1 persoană

  1. Insanatosire grabnica!
   „(Știm că reacțiile magnetismului apar la persoanele vaccinate (la locul de inoculare și în alte regiuni ale corpului)). ……..Știm, de asemenea, că poate apărea la unele persoane care nu au fost vaccinate împotriva SARS-CoV-2.”
   Deci poti fi magnetic si nevaccinat!

   Apreciază

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: