Un jder nervos

Unul dintre marele avantaje ale lacului de la Knetzgau, unde ma aflu si unde pescuim de ani de zile este….WC-ul!
Cineva, cândva, a construit intr-o pădurice, de lângă lac, un WC din lemn si tablă, pe care nu l-a mai folosit. Il folosim noi, de ani de zile, Îl dăm cu var inainte de fiecare „campanie” il aprovizionam cu toate cele necesare.
Ieri asezat pe „tron” observ coborând pe copacul din fată cabinei, la vreo 6 metri depărtare, o frumusete de jder! Revenit din surpriză, imi pregăteam celularul sa-i fac o fotografie. Era cu adevarat un exemplar superb, foarte mare, castaniu lucios si cu o coadă stufoasă ca de vulpe! El, ajuns pe pământ, a dat cu ochii de mine si spre stupoarea mea in loc sa fugă in pădure, m-a luat in colimator și a pornit sa alerge spre mine, în cea mai mare viteză, sărind cu dibacie peste toate obstacolele!
Eu cu pantalonii în vine, inarmat in cel mai bun caz cu o rolă de hârtie igenică și cu servetele umede, nu vedeam decât ochii lui holbați si dintii extrem de ascuțiți! Am reusit in ultimul moment sa închid ușa si asteptam sa-l aud izbindu-se de ea! Nu a facut-o!
Nu sunt un fricos de fel, dar de data asta pot spune ca m-am c…..t pe mine, norocul ca eram pregatit, din alte motive, oricum sa o fac!
După o vreme am deschis ușa am cercetat împrejurimile si am reusit sa ajung intreg inapoi la cort! Asta imi mai lipsea să mai ma aleg si cu burta plina de ser anti-rabic dupa ce ca plouă si e frig ca in octombrie!

18.08.2021

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: