Divide et impera

Sunt singurul în firmă
ce nu e „vaccinat„;
viața iară-mi confirmă,
că am fost și sunt „ciudat„!

Chiar după „vaccinare
colegii ” imunizați
de mine mi se pare
de-a dreptul-s dezgustați!

Adio „împreună„,
luptăm cu aceeasi plagă”;
ei sunt din „lumea buna„,
nu pot să mă înțeleagă„!

Motivul la „trădare„?
„Păi toți se vaccinează!”
„Concediu în Canare!”
„Șeful ne „torturează!”

În schimb imunitatea
nici când nu-i amintită;
de fapt vor libertatea,
ea este cea dorită!

Drepturi ce-sunt tăiate,
sau noua dictatură,
parcă-s uitate toate,
chiar după înțepătură
!

Nu-i și problema lor
că nu-i democrație!
Dar și ei, de nu mor,
vor merge în sclavie!

Cu mine pe vecie
deși sunt vaccinati,
vom sta în „colivie
de stat fiind „protejati„!

31.08.2021

Vrabie pe cale de dispariție

Cum era de așteptat am rămas singurul nevaccinat în firmăl! Nu știu cum reușesc eu sa fiu tot timpul „un ciudat„, un „altfel decât toată lumea” însă dacă am supraviețuit până acum așa, nu mă mai adaptez lumii, pentru câțiva ani! Problema mea, a nevacciaților, este că automat după vaccinare se instalează o stare de „dușmănie mută” din partea celor vaccinati împotriva celor ne-vaccinați! Nu mai suntem pe aceeasi „baricada” deși, în fond, nu s-a schimbat nimic! Dintr-o dată, din momentul in care serul a pătruns in organismul lor, problemele cu încălcarea drepturilor și a libertăților dispar pentru cel vaccinat! Sunt problemele doar a celor care refuză vaccinarea! Ai putea jura că li se pune o ceață pe creier! Dupa ce unii au batut din gura un an intreg despre democratie, drepturi, logică, medicină dintr-o data toate aceste argumente a lor nu mai prezintă valoare pentru ei însăși! Deodată vor în concediu, restaurant, excursii, sau ii „obligă” nevasta, sau „la urma urmei ce-i dacă?„! Nimeni, dar absolut nimeni, nu are o motivatie medicală si e normal sa fie așa, pentru că ea nu există!
Speranta mea e sa ies la pensie anul acesta si sa „fug” in Romania unde (ìncă) 2 din 3 sunt ca mine, ciudati! Daca rămân aici s-ar putea sa ajung exponat rar intr-o grădină zoologica, cu tăblița pe volieră: „specie pe cale de disparitie”! Problema mare nu ar fi nici asta, dar probabil disparitia o sa aiba loc la cei din afara volierelor, iar eu mor in captivitate, de sete, foame!

26 de gânduri despre „Divide et impera

Adăugă-le pe ale tale

 1. Înțeleg eu bine sau greșit? Vrei să vii definitiv înapoi, în România? Doamne, ajută-ți! În ce privește injectarea, unde lucrez eu, nu știu câți sunt în întreaga firmă neinjectați, majoritatea au făcut-o, însă în departamentu’ unde sunt eu (suntem 5 în total) sunt singura neinjectată. Tocmai ieri, colega mea de birou mi-a spus că ea s-a injectat ptr. a putea merge în concediu în afara țării, ca așa măcar a scăpat de stres (sunt cuvintele ei). Și-atâta mi-am bătut gura cu ea, dar s-a dovedit că am făcut-o degeaba. Deci ptr. ea și, cu siguranță, ptr. majoritatea asta-i stresul, nu că ce ar putea păți în timp, mai ales că tocmai asta-i problema, că pe termen lung nu se cunosc efectele secundare (sau cel puțin noi nu le cunoaștem). Tocmai săptămâna trecută, luni, a mai decedat un angajat, 57 ani, injectat cu ambele doze în primăvară. Infarct. Avea probleme doar cu hipertensiunea, cică, dar lua tratament. Dar în firmă, tăcere maximă, nu cumva să se discute vocal cazul, nuuuuuuuuuu, dom’le, că sigur nu are legătură, mai ales că în primăvară s-a injectat și a trecut ceva vreme de-atunci. Ăștia cred că dacă n-au pățit nimic imediat după injectare, gata, au viață veșnică.

  Apreciat de 4 persoane

  1. Vreau sa stau cu parintii cat mai traiesc si sa-i ajut cat pot. Dupa aceea nu stiu! Poate nici nu o sa mai fie multe de ales…
   Nu putem convinge pe nimeni de nimic! Ultimul coleg un an de zile a incercat el sa convinga pe altii sa nu se vaccineze si dupa o saptamana de concediu a venit el vaccinat!

   Apreciat de 1 persoană

 2. Serurile administrate provoacă, printre alte nenorociri, violențe și modificări negative de comportament. Să nu vă mire transformările văzute la injectați. De aia spuneau în primăvară că vine vremea zombie.

  Apreciat de 2 persoane

   1. Unii injectați trăiesc cu ideea că se sacrifică pentru restul și de aici pleacă ura, frustrarea, zidul… Ei nu pricep că vaccinul, oricare ar fi ăla, protejează DOAR injectatul, nu și pe cei din jur. Nu ai cum să-i convingi contrariul. Sunt brainwashed.

    Apreciat de 2 persoane

   2. Îmi permit să las un răspuns ptr. Snake. Serurile astea experimentale în curs, nu-i protejează nici pe cei injectați. Din contră, pe lângă că pot face viroză și o transmit la fel ca și cel neinjectat, numai după cazurile mediatizate cu decese survenite după injectare sau alte efecte adverse (chiar dacă nu se recunoaște oficial nicio cauzalitate), se vede cât de bine protejează. Nu spun de ceea ce se poate întâmpla în timp, dar cu siguranță orice ar fi, cu cât trece mai mult timp de la injectare, nu se va recunoaște posibila cauzalitate.

    Apreciază

   3. Cred că nu ai înțeles că eu am scris ce cred injectații, nu ce cred eu 😉 Definiția vaccinului, dacă ar fi citită, poate ar pricepe ceva mai mulți, deși mă cam îndoiesc.

    Apreciază

   4. Da, îndoctrinarea funcționează perfect. Metode NLP. Degeaba nu au reclamă cu ce oferă „vaccinul”: libertate, vacanțe, concerte, restaurante etc. Nimic desore…sănătate! Mulți s-au injectat exact pentru acele „libertăți”. Inainte de „vaccinarea” în masă au fost făcute studii psihologice privitoare la tipul de mesaj ce prinde la public, impactul emoțional la restricții etc. Nimic nu e întâmplător, ci premeditat!

    Apreciat de 1 persoană

 3. Am ajuns aici de la Aliosa si am vrut sa citesc complet postarea ta.
  Este multa tristete in realitatea noastra. Mi se pare incredibila modificarea de comportament a oamenilor.
  Punctul de vedere al lui ‘Snake’, l-am auzit si ar putea fi un argument. Insa in forul meu interior nu mi se pare suficient. Este un argument cumva instinctual insa un ‘brainwash’ se poate realiza prin multe mijloace, din pacate,
  dar nu poate fi instantaneu. Eu cred ca a inceput acum niste ani, cumva pe sest. Si acum se vad rezultatele.
  Sa stii ca suntem mai multi ciudati. Nici nu mi-ar fi trecut prin cap putem deveni ciudati in felul acesta. Chiar aiurea…
  Multumesc pentru postare. Numai bine sa fie la tine. Si om trece si de mizeria asta. La urma urmei, trezirea urmeaza doar dupa evenimente grave, ca acum.

  ps. blogul meu pe wp inca nu are postari! 🙂

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: