Teufelskreis

Nemții au anunțat că discriminarea a devenit politică de stat! Funcție de paturile ocupate în spitale „nevaccinații” sunt opriti de la viața socială „pentru binele societații”!
Hitler, la vremea lui, a facut un război mondial si a exterminat categorii de oameni, tot pentru binele societații! Deci exista experiență bogată in domeniu!
Probabil urmatoarea mișcare sunt lagărele de concentrare/ exterminare, pentru cei care refuză sa se alinieze! Macar o sa scăpăm fara să servim de cobai în ele, că din aștia sunt înafara lor, destui! Tot nu mi-am facut eu timp sa-l vizitez pe cel din apropiere, probabil ca o voi face… gratuit!
Și ca să fie siguri ca planul functionează, cei „vaccinați” au voie să se „adune„, pe la spectacole, stadioane samd. deși pot și sunt purtători de viruși! Asta o să facă să se umple spitalele de bolnavi „vaccinați. Altfel spus, „vaccinarea” ajută la creșterea numărului de îmbolnăviri, în rândul „vaccinaților” respectiv … la o nouă „revaccinare„!
În românește se cheamă „cerc vicios” dar mai corectă pare denumirea germană: „Teufelskreis„, adica un „cerc drăcesc”, o „drăcie„!
Desigur vina o vom purta noi „ne-vaccinații” așa cum evreii erau de vină pe vremea lui Hitler de orice!

Și ca să fie treaba clară cel „nevaccinat” găsit pozitiv, intra 14 zile in carantină FĂRĂ PLATĂ! Cel „vaccinat” primeste salariu si in carantină!
După anuntul asta am fost înștiințați ca numarul de îmbolnăviri din 2020 până acum nu a fost mai mare decât cel dinainte de 2020 ba chiar a scăzut ușor! Sau altfel spus, nu s-au abtinut să ne sublinieze, dacă nu am inteles cumva, că și-au bătut joc de noi și continuă să o facă încă!

Cine crede ca Germania fierbe, se înșeală amarnic; azi joacă Bayern cu Barcelona, mâine trebuie ajuns punctual la servici și in plus vin alegerile! Nu contează ca nimeni nu are in program restabilirea democratiei! Le arătăm noi lor la alegeri!
Gute Nacht Deutschland!
Gute Nacht Welt!

14.09.2021

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: