Am primit prin e-mail

Se pare ca mail-ul era un „fake” pentru care am „incasat” o mașina de pietre peste cap! Vă rog opriti-vă ca de-o casa imi ajunge si restul nu aș avea unde le pune!

Imi cer scuze celor care nu s-au vaccinat in speranța ca e-mailul nu e „fake”, puteti sa o faceti acum (probabil imi datorați două zile de viață promit sa nu vi le cer înapoi)!

Imi cer scuze și „mucenicului” care a re-publicat mailul meu si probabil altii nu s-au grabit cu vaccinarea! Bine ca exista destul vaccin pentru fiecare ca ma mai trezeam si cu procese pe cap!

Incerc de acum sa ma rezum doar la gândurile mele!

27 de gânduri despre „Am primit prin e-mail

Adăugă-le pe ale tale

 1. Mincionosii, chiar de vor spune vreodata adevarul, nu vor mai fi crezuti. Personal NU CRED. Dar, dă Doamne! Păi nu ne-nchipuim ca s-au straduit sa ne bage panica-n oase, (covid, morti, măști, țarcuri, stări de urgentă/de alertă, circ cu izolete, cu salvări în prime-time etc), nu s-au ostenit degeaba sa bage mapamondu-n faliment, doar ca acum sa ne ofere alternative, pt ca…li s-a facut milă de om!! Pff. nu s-au ostenit sa producă vaxxu, doar ca, mai apoi sa ne ofere alternative. Fiti seriosi, aici e vorba de mii de miliarde, de catraliarde… Plus de…”Protocoalele Sionului”, care-s pe drumul spre implinire. S-au facut pași importanti in acest sens. Orb sa fii sa nu vezi. Citi atent fragmentul de pe ec.europa.eu…..~Această strategie, care se concentrează pe tratamentul pacienților cu COVID-19, este o continuare a strategiei de vaccinare dovedită a UE, în care utilizarea vaccinurilor COVID-19 sigure și eficiente a fost autorizată în UE pentru a preveni și reduce transmiterea cazuri, precum și ratele de spitalizare și deces din cauza bolii~.
  ~vaccinuri sigure si eficiente!!; pentru a preveni și reduce transmiterea…” bla..bla; Îii aude cineva , cu-adevărat, pe derbedeii ăștia ce spun? ~Sigure si eficiente~,. Depinde de scop, sigure si eficiente.

  Apreciat de 1 persoană

 2. Sperăm, dar nu cred ca se termina în octombrie. Uitați-vă ce măsuri sunt aprobate de joi în Italia. Vaccinul se află sub experiment până în 2023. La fel ca și voi și eu sunt satul de toată mascarada asta. Apoi cine va răspunde pentru toată nebunia creata?

  Apreciat de 1 persoană

 3. Pe bune, preluati orice? De curiozitate, ati deschis link-ul catre European Commission https://ec.europa.eu/commission/presscorner/detail/fr/ip_21_3299 ? Unde scrie acolo ca cele 5 tratamente exclud vaccinarea, care nu se va mai face dupa 20 octombrie??? Ce stire verificata este asta? De fapt, este o nestire, care speculeaza credulitatea unor persoane neinformate. EC scrie pe site la ei ca strategia cu cele 5 tratamente pentru cei infectati cu Covid-19 este o CONTINUARE, nicidecum o intrerupere, „a strategiei de vaccinare dovedită a UE, prin care utilizarea vaccinurilor COVID-19 sigure și eficiente a fost autorizată în UE pentru a preveni și reduce transmiterea cazurilor, precum și ratele de spitalizare și deces din cauza bolii”. De altfel, vaccinarea este o preventie, tratamentul infectarii este post-factum. Cat despre Scrisorile doctorului Rueff… el este un nutritionist, homeopat si ceva geriatrie. Citesc una dintre scrisorile lui si da indicatii in ce priveste regimul alimentar al celor care au facut vaccinul, precum si a celor care nu l-au facut. De ce atata dezinformare cu pretentii de adevaruri ascunse?

  Apreciat de 1 persoană

 4. Nu ma mai pot conecta cu FB, asa ca am facut un cont pe WordPress. Sper ca nu v-ati suparat pentru postare si ca ati verificat in link-uri cele scrise de mine – utilizarea celor 5 scheme de tratament (utilizarea unor medicamente – 1) baricitinib, 2) bamlanivimab + etesevimab, 3) casirivimab + imdevimab, 4) regdanvimab, 5) sotrovimab) nu presupune eliminarea vaccinurilor antiCovid. Este ca la gripa obisnuita, ori faci vaccinul, ori tratament dupa ce te-ai imbolnavit. Cu stima.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: