Genocidul

Sincer nu cred în „dezastrul” care are loc în țară „dragi români”! Și nu o fac pentru că în ultimi doi ani am mai tot auzit povestea asta, cu morți peste morți, cu camioane militare pline de cadavre, cu cozi uriașe în fața fiecărui pat din ATI, în care oricum doar se moare! Deznodământul poveștilor a fost de fiecare dată același; lockdown și vaccinare, de vreo trei patru ori până acum (depinzând de locația povestitorilor)!
Mor 500 de români pe zi se spune! E o cifră mare, care îngrozește, dar cine a verificat-o?  Arahatul din Germania, Drosten a recunoscut ca a umflat intenționat cifrele ca să ne sperie! (video l-am postat la vremea aceea intre timp a fost șters!) De aceea, nu prea cred dacă un neamț face asa ceva cu propriul popor că un arab, sau alt neamț, s-ar abține, fată de un popor străin!
Pe de altă parte câți români mureau pe zi până acum, fără „pandemie„? Nu de alta dar, dacă îi scoatem pe cei care mor din alte motive dintre cei 500, tabloul s-ar putea să nu mai fie așa îngrozitor! Unde mai pui ca și despre morții de covid, fară covid, a circulat o poveste?
În toată nebunia care ne înconjoară mie mi se pare că pe nimeni nu surprinde că aceeași oameni ne conduc, spre același dezastru! De doi ani, folosesc toți aceleași măsuri, care doar prelungesc agonia! Nici-unul dintre ei nu este tras la răspundere, sau nici-unul dintre ei nu demisionează, facând loc cuiva mai competent!
Dragii de români” au înteles că Johannis și guvernul meu” chiar „opoziția mea”, doresc „vaccinarea” tuturor, chiar dacă asta nu rezolvă „pandemia„, ci o complică și mai mult!
E  vremea ca de acum să înteleagă „dragii de politicieni”noi nu ne „vaccinăm”! Punct!
Și e vremea să răspundă împreună cu „sfinții medici” de moartea celor 500 pe zi, care nu mor că nu sunt vaccinați, sau nu sunt destule paturi, spitale, ci pentru ca nu sunt tratați corect, ci cu o „schemă” validată ca ucigașe!
Dacă India poate să o scoată la capat cu „pandemia” fără paturi suficiente la ATI și fară o rată mare a „vaccinarii„, doar folosind ivermectina, sunt convins ca am putea și noi … dacă am dori-o!
Guvernul „nostru” cu toate lacrimile lui de crocodil, știe aceasta și ca atare faptul că refuză sa o facă, se cheamă GENOCID și suntem îndreptățiți să ne apărăm viața și neamul!
Ajunge!

20.10.2021

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: