Genocidul

Sincer nu cred în „dezastrul” care are loc în țară „dragi români”! Și nu o fac pentru că în ultimi doi ani am mai tot auzit povestea asta, cu morți peste morți, cu camioane militare pline de cadavre, cu cozi uriașe în fața fiecărui pat din ATI, în care oricum doar se moare! Deznodământul poveștilor a fost de fiecare dată același; lockdown și vaccinare, de vreo trei patru ori până acum (depinzând de locația povestitorilor)!
Mor 500 de români pe zi se spune! E o cifră mare, care îngrozește, dar cine a verificat-o?  Arahatul din Germania, Drosten a recunoscut ca a umflat intenționat cifrele ca să ne sperie! (video l-am postat la vremea aceea intre timp a fost șters!) De aceea, nu prea cred dacă un neamț face asa ceva cu propriul popor că un arab, sau alt neamț, s-ar abține, fată de un popor străin!
Pe de altă parte câți români mureau pe zi până acum, fără „pandemie„? Nu de alta dar, dacă îi scoatem pe cei care mor din alte motive dintre cei 500, tabloul s-ar putea să nu mai fie așa îngrozitor! Unde mai pui ca și despre morții de covid, fară covid, a circulat o poveste?
În toată nebunia care ne înconjoară mie mi se pare că pe nimeni nu surprinde că aceeași oameni ne conduc, spre același dezastru! De doi ani, folosesc toți aceleași măsuri, care doar prelungesc agonia! Nici-unul dintre ei nu este tras la răspundere, sau nici-unul dintre ei nu demisionează, facând loc cuiva mai competent!
Dragii de români” au înteles că Johannis și guvernul meu” chiar „opoziția mea”, doresc „vaccinarea” tuturor, chiar dacă asta nu rezolvă „pandemia„, ci o complică și mai mult!
E  vremea ca de acum să înteleagă „dragii de politicieni”noi nu ne „vaccinăm”! Punct!
Și e vremea să răspundă împreună cu „sfinții medici” de moartea celor 500 pe zi, care nu mor că nu sunt vaccinați, sau nu sunt destule paturi, spitale, ci pentru ca nu sunt tratați corect, ci cu o „schemă” validată ca ucigașe!
Dacă India poate să o scoată la capat cu „pandemia” fără paturi suficiente la ATI și fară o rată mare a „vaccinarii„, doar folosind ivermectina, sunt convins ca am putea și noi … dacă am dori-o!
Guvernul „nostru” cu toate lacrimile lui de crocodil, știe aceasta și ca atare faptul că refuză sa o facă, se cheamă GENOCID și suntem îndreptățiți să ne apărăm viața și neamul!
Ajunge!

20.10.2021

15 gânduri despre „Genocidul

Adăugă-le pe ale tale

 1. Cum să nu fie auziți și văzuți, când toată presa era cu ochii pe spitale!
  Un singur medic a ieșit în față cu un tratament altfel decât era în protocol și a fost linșat. Cum? cu ajutorul presei!
  Iar dacă medicii ar fi fost uniți și ar fi avut integritate și conștiință, și frică de Dumnezeu, toată presa nu le-ar fi făcut față. Iar oamenii ar fi avut încredere în medici.

  Apreciat de 3 persoane

 2. Si asta pentru ca in tara noastra nu mai este lupta pentru adevar si dreptate ci e o goana nebuna, nebuna de tot pentru bani si pentru putere, si lor nu le pasa efectiv daca apeleaza la minciuna sau mijloace draconice. Le-a luat tuturor din aceste functii diavolul mintile – si din cea medicala – pentru ca astia is cei mai ahtiati dupa bani, si de conducere pentru care minciuna si dezinformarea inseamna putere

  Apreciat de 1 persoană

  1. Am renuntat in viata mea sa fiu preot, medic uman si politician! Prea mare raspundere! Cand vad cine reprezinta aceste categorii imi vine sa ma dau cu capul de pereti! Oricat de netalentat sau nepotrivit as fi fost tot eram mai bun ca multi, fara lauda!

   Apreciat de 2 persoane

 3. Nu poti sa ai incredere in cifre vehiculate in felul acesta. Dar se feresc ca dracul de tamaie sa invoce bazele de referinta. Totul este ilogic si totusi teatrul continua, tratamentele posibil sa fie dar nu in celebrele protoacoale, cei care mai spun lucruri sunt pusi la zid si un act medical devine in mod hilar subiect de lege. Mai afli de farmacii cu circuit inchis, de produse care ar trebui sa fie in sectiile spitalelor si zac in depozite si de triplu vaccinati cu vaxxinuri ‘sigure’ carora li se intocmeste certificatul de deces. Evident ca nu vorbim de interesul cuiva pentru sanatatea noastre ci de realizarea unui plan global al unor fiinte de groaza. Totusi revin la o idee zvarcolita. Oricati bani ar fi in joc si excitatia puterii si nici nu mai stiu ce altceva, fiintele acelea au si ele o viata deci si o moarte. Sau au descoperit elixirul prelungirii ei? Pentru ca nu inteleg miza. Viteza evenimentelor a crescut exponential. Altceva cred ca se intampla in spatele perdelelor care ni se flutura in fata ochilor. Este parerea mea. Insa ilogicul fara motiv nu exista. iar a sti motivul este fundamental pentru o reactie.

  Multumesc pentru postare. Seara linistita!

  Apreciat de 4 persoane

  1. Chiar de ar trăi 1000 de ani candva tot mor lasand la o parte ca cui i- ar place sa supravietuiasca generatii intregi?
   Miza? Nu contează sufletul mantuirea o pierd! Reactia noastra ar trebui sa fie cea de aparare cu riscul vietii care oricum fara reactie o vom pierde!
   Numai bine si dumitale!

   Apreciat de 2 persoane

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: