Minge de meci!

Djokovic a demonstrat, cui mai avea nevoie, în ce lume trăim și spre ce lume ne îndreptăm, noi cei care nu am ajuns încă la „nivelul” Australiei (țară/continent deschizatoare de noi vremuri)!
Pentru mine, un Ioan Oarecare, demonstrația asta (de care nu aveam nevoie) nu schimbă nimic; noi, cei din familia Oarecare, eram deja învățați, de dinaintea „pandemiei„, să fim nedreptătiți, discriminați, indiferent că trăiam în socialism sau capitalism! Noi, cei din familia Oarecare, nu am fost niciodată „la fel de egali” cu alte familii! Pentru aceste „alte familii” ce s-a întâmplat în Australia, ar trebui să fie un șoc, să-i aducă rapid, cu picioarele pe pământ! Mă gândesc în primul rând la familiile de polițiști, soldați, a celor din justiție, politică, a micilor afaceriști, într-un cuvânt a celor ce se cred „mai egali” decât restul și prin care s-a instaurat și se consolidează, curând, Australia în toată lumea!
Astăzi Novak Djokovic a devenit Novak Oarecare! Nu l-a ajutat nici faptul că e unul din cei mai mari/cunoscuți sportivi ai lumii, nici milioanele de pe cont, nici relațiile la cel mai înalt nivel, nici donațiile de zeci de milioane, sau mai ales faptul că dreptatea era de partea lui! Cei care conduc lumea au considerat că e un „exemplu prost” pentru cei care încă nu s-au „vaccinat” și l-au expulzat! Un exemplu prost deși la bolile lui „vaccinarea” nu e indicată, un „pericol social” deși nu e purtător de boală, că doar de boala/covid, siguranța populației australiene, a fost vorba în proces!
Mâine polițistul X, judecătorul Y, politicianul Z, și tu „vaccinatule” de pe partea însorită și feriți de astfel de întâmplări până acum, o să intre și ei in familia Oarecare! Mai ales că extrem de puțini sunt de nivelul lui Djokovic, au banii, relațiile lui!
Departe de mine să mă bucure faptul ăsta deși din familia Oarecare mântuirea e mai ușor de atins, dar văd o șansă să ne unim din nou și să scăpam de ne asteaptă!
De data asta Familia Cineva este la servici, in setul decisiv și este minge de meci! Pentru Australia!

16.01.2022

8 gânduri despre „Minge de meci!

Adăugă-le pe ale tale

  1. Da! Intre timp ii este refuzat si turneul din Franta! E bataie de joc! Omul nu se poate vaccina si daca ar dori-o decat cu riscul mare sa moara rapid (avand o boala autoimuna care il obliga sa aibe o alimentatie deosebita) E trecut prin boala! Singurul pericol este ca un „nevaccinat” devine idol pentru multi!

   Apreciat de 2 persoane

   1. Da! Am citit și eu despre el. Dar chiar și dacă nu ar avea absolut nimic, nicio boală, ci pur și simplu să nu vrea, care-i problema cuiva, de-l interzic de peste tot?! Deci, și de-aici se dau de gol că „vaccinarea” cu serurile respective nu au absolut nimic cu nicio viroză (cum au mințit).

    Apreciat de 2 persoane

 1. Cei care cad în demonic pierd raționalul, ies din rațional și se afundă în neantul inconștienței și al absurdului.
  Cine este rațiunea supremă?
  Dumnezeu Tatăl!

  A cădea în demonic este ca și cum a cădea în erezie; este una și același lucru.
  Iar cel cazut în erezie nu mai cunoaște adevărul pentru ca a căzut din adevăr.

  Dumnezeu Cuvântul este adevărul!

  Iar unde nu este Tatăl și Fiul, acolo nici Duhul Sfânt nu este. Iar aceasta este păcatul, moartea și iadul, adică cele contrare Prea Sfântului Duh care sânt: Sfințenia, Viața din belșug (desăvârșită) și Împărăția Păcii!
  (Eu am venit ca oile Mele sa aibă viață și din belșug să o aibă!)

  Vedem că se voiește instaurarea împărăției demonilor pe pământ, prin păcat, printr-o boală închipuită sau/și manipulată, prin teroare și frică.

  Teroarea și frica este chipul și asemănarea iadului.

  Omul de rând când sucombă în teroare și în frică își pierde discernământul și devine o păpușă legată cu sfori pe care păpușării iadului o pot manipula după bunul lor plac.

  Toți cei care au cedat vaccinării, au cedat din lipsă de rațiune, din lipsa discernământului și din frica de moarte.

  Dar frica de moarte ne trădează ca nu îL avem pe Dumnezeu, că nu trăim în Dumnezeu, că nu credem în Dumnezeu, și ce e mai rău: că nu sântem ai Lui Dumnezeu!

  Timpul va spune daca cei ce au primit pseudo-vaccinul au primit în acelasi timp și marca, deocamdată, nu cunoaștem aceasta.

  De ce timpul? Pentru ca in Apocalipsa Sfântului Ioan Teologul spune clar că cei ce au primit marca vor suferi de dureri cumplite!

  Să nu fie! Noi nu vrem răul nimănui!

  Noi, Biserica lui Dumnezeu, ne rugăm și pentru vaccinați, și pentru nevaccinați fără osebire ori discriminare.

  Însă dacă vor ajunge zilele sa sufere cumplit, să se gândească bine că din singură voia lor au primit vaccinul cand puteau sa nu îl primească!
  Să nu dea așadar vina pe nevaccinați pentru suferința lor, nici sa ne invidieze pe noi pentru că nu am acceptat preudo-minciuna antihriștilor celor mulți!

  Diavolul este urător de Dumnezeu, tatăl minciunii și ucigaș de oameni.
  Aceștia de asemenea sânt chip al diavolului si asemănare a lui: urători de oameni, mint de îngheață apele și sânt asemeni tatălui lor
  malefic ucigași de oameni!
  Demonul nu rămâne in veac, aceasta este marea capcană a acestora.
  Fiul rămâne în veac fiind Moștenitorul.
  Așadar nici împărăția iadului nu este împărăție ci este pseudo-împărăție, adică: minciună.

  Sa mai continui că și pseudo-covidul este o minciuna, iar pseudo-vaccinul este tot minciuna?
  Iar ca cei ce au acceptat cu naivitate o minciună au înghițit fără să aiba brumă de ideie modificarea genetică? Experimentarea genetica? Și ca au ajuns să facă jocul unor organizații oculte primind din neștiință experimentul global pe însăși pielea lor?
  Mă cutremur!

  Apreciat de 3 persoane

   1. Eu zic că e majoritar. Trebuie să ții cont de populațiile țărilor. Ei nu iau în considerare țările sud-africane dacă la asta te referi. Alea sunt colonii oricum. China-1. 444. 216.407 loc.; India-1.393.409..038; etc. Când aceste țări au o rată de vaccinare de 85-90%. și populațiile lor depășesc întreaga populație a Europei îți dai seama ce spun. Trebuie să privești în ansamblu.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: