Freiheit

Marius Müller Westernhagen (71) ne demonstrează și acum când toată lumea știe ce poate și ce nu poate „vaccinul,” că ii lipsește o doagă! Titlul fotografiei „Freiheit” (Libertate)! Nu stiu la ce se referă căci având botnița pusă, nu poate fi vorba de o altă libertate decât aceea de după moarte!

6.02.2022

12 gânduri despre „Freiheit

Adăugă-le pe ale tale

   1. Uite Ion o confirmare a spuselor tale: https://flux24.ro/profesor-spaniol-de-top-acuza-vaccinarea-in-parlamentul-de-la-madrid-aceasta-vaccinare-in-masa-este-un-experiment-global-fara-precedent-in-istoria-umanitati/?fbclid=IwAR3cToF1Mrj3LYTD91YnUa_10RGt10EQBbjQzHEdmP282CQWiADtVHb9t40
    Nu e stire falsa cum ar vrea unii sa creada. Aceasta persoana care a initiat farmacovigilenta în Spania, care a fost Director al Comisiei Nationale de farmacovigilenta, expert extern al Agentiei Nationale al Medicamentului, Presedintele Comitelui de Medicamente esentiale al OMS în 2004, care a publicat 250 de lucrari bazate pe studii reale sustine un discurs la sedinta Congresului Deputatilor facând referire la eficienta vaccinului si la efectele sale secundare. Argumentele sale sunt studiile clinice efectuate si nepublicate, precum si interdependenta economica a structurilor care au gestionat aceasta pandemie.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: