Germania nu renunță la pandemie!

Pentru cine mai speră că plandemia e pe cale să se stingă vreau să vă arăt care e situația actuală în Germania, țara care după părerea mea, stă în spatele UE și a directivelor care pleacă în toată Europa ca ordine!
Ministrul sănătății Lauterbach (pentru cine știe cum arată și se comportă aceste trei cuvinte sunt o glumă bună!) tocmai a anunțat că nu o să aibe loc nici un „Freedom Day” ca la alții și asta pentru că „nu suntem încă în ape sigure” A justificat mentinerea restrictiior prin faptul că cele mai recente cercetări, au arătat că varianta omicron BA.2, un nou subtip, este mai contagioasă, infecția cu subtipul acesta mai dificilă decât s-a crezut!
Altfel spus, nu mai contează nici internarile, nici infectările, ci totul merge după cum vor mușchii lui (culmea că omul nu prea are nici din astia!)
Un lucru e sigur vaccinarea continuă și se va insista pentru vaccinarea obligatorie!
Dar așa cum s-a știut ziua și ora exactă a începerii războiului din Ucraina, tot la fel se știe și in Germania când această variantă, nu o să mai fie periculoasă, când imbolnăvirile vor fi foarte rare și când se vor ridica restrictiile, adică exact la ora 0.00 în data de 19 martie!
Un fel de a spune, că se ridică restrictiile, pentru după cum este planul se vor ridica doar câteva, cât să ne facem speranțe, cât să ne mai treacă din năduf, cât să adunăm răbdare pentru următorul lockdown! Incă nu-mi dau seama care!
Masca va rămâne obligatorie în camere închise, autobuze și trenuri, distanțarea, cerințele generale de igienă, precum și necesitatea codului QR 3G ( doar vaccinat, vindecat sau testat) în anumite unități! Nu se spune care unitati presupun ca doar cele care au uși!
Iar pentru a proteja pacienții cu risc sau persoanele în vârstă, spitalele, casele de bătrâni și altele asemenea ar putea chiar să continuie cu cerința de acces 2G Plus (adica doar vaccinati și vindecati care prezintă si un test negativ)
Deci așteptăm cu nerăbdare…ce?
Aseară un comediant spunea despre Lauterbach că „este responsabilul numărul unu in Germania cu panica și orice s-ar întâmpla el este convins ca vom muri cu toții!”
Mie imi este clar că trăim intr-o lume nebună și cei mai nebuni dintre noi ne conduc, dar mă întreb chiar îi lăsăm sa ne ucidă?

21.02.2022

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: