Nici o vrabie nu „cade” fără voia Tatălui! 

În familia mea se trăiește mult și asta nu-i de loc un lucru care să mă bucure!
De fapt, nu mai este o bucurie, de când o gripă a distrus iluzia democrației, a drepturilor, libertăților, justiției, a dreptului de a mai visa treaz..
Toată viața noastră, a mea, depinde acum de toanele unor indivizi schizofrenici, invidioși că și noi astia mulți, reușeam să fim fericiți, cu puținul care ni-l lăsau și ca atare, s-au hotărât să ni-l ia și pe acela, împreună cu iluziile mai sus amintite!
Ce nu înțeleg ei este că nefericirea noastră, nu o să-i facă pe ei mai fericiți, cum nu o să-i facă nici faptul că o să dețină totul! Dacă nu au fost multumiți cu o avere pe care nu ar fi putut-o cheltui nici intr-o sută de vieți, nu o sa fie nici cu una pentru care le-ar trebui milioane de vieți! De ce? Pentru că și ei, ca si noi, avem doar o singură viată! Poți să te crezi Dumnezeu dar boala și moartea îți vor arăta foarte repede că nu ești!
Suntem prea mulți?
Nu-mi aduc aminte când nu a avut loc de mine pe plaje, sau în restaurant, sau la muncă, Bill Gates, Klaus Schwab, Soroș sau altcineva, dintre cei cărora planeta asta le-a devenit prea mică!
Murim de foame/ sete?
Ar fi destulă mâncare și apă pentru fiecare pe planeta Pământ, dacă ar exista interesul să fie toată lumea satulă! Limitarea productiilor, patentarea tehnologiilor, propietatea privată asupra resurselor naturale și alte „pârghii” economice fac să moară oamenii de foame/ sete și nu incapacitatea Pământului de a ne hrăni pe toti!
Încălzirea globală?
Cine poate spune că nu este (dacă totuși există) un fenomen normal, petrecut des în istoria de mii de ani a Pământului!? Cu ce se compară temperatura de azi, cu cea de acum 100 de ani? Prea sună doagit toată teoria asta!
De interes ar fi și cum o să fim aleși, care suntem pentru ucis și care rămân să le fie sclavi?
După ADN, ca să aibe bănci vii, de organe?
Sau după coeficientul de inteligență, meseriile, pe care le cred ei lor necesare?
După infătișarea exterioară?
Ne vor alege și soțul/ soția?
Dreptul” de a avea copii?
Am doar 61 de ani și in familia se traiește mult, dar eu aș renunța de bună voie, Doamne, la restul de astfel de viață! Facă-se însă voia Ta!

22.02.2022

8 gânduri despre „Nici o vrabie nu „cade” fără voia Tatălui! 

Adăugă-le pe ale tale

 1. Bună seara, vrăbiuță!
  Ce gânduri negative ai vrăbiuță?! …
  Ce ai tu cu ce vor cei din exterior? Fii în echilibru cu tine însuți și totul ți se va pare mai bun, mai frumos! Faptul că ai vârsta pe care o ai, îngrijește-te de sănătatea ta și alor tăi, restul nu-l poți schimba, mai rău îți face dacă te tot gândești… Bucură-te de viață, nu se știe când ne părăsește. Eu îți doresc multă sănătate și o seară frumoasă!

  Apreciat de 2 persoane

 2. Nu este vorba despre nici unul dintre cei înșirați de tine sau alții ca ei. Este vorba despre puterea absolută a Antihristului. Vrea, asemenea lui Dumnezeu, să fie stâpân peste viață și moarte, pe pământ, pentru că în cer nu poate. Vrea să-l sfideze pe Dumnezeu, de aceea și-a ales indivizi găunoși, imorali și amorali, lipsiți de credință și plini de cele mai rele vicii. Chiar crezi că vreunul dintre ei este inteligent? Nici pe departe. IQ-urile lor sunt minime. Însă ei sunt fețele și numele de care se folosește Antihristul pentru a-și pune în aplicare planul. El este inteligența din spatele acestor planuri care se întind de-a lungul multor secole. Ce crezi că vor păți când nu va mai avea nevoie de ei?

  Apreciat de 2 persoane

  1. Sincer imi este egal ce se intâmplă cu cei de la butoane cand se termina resetarea!
   Esti mai noua pe blogul meu; inteligent pentru mine inseamna sa crezi!
   Oricum numele nu trebuiau luate ca atare ci faptul ca nu ne calcam pe nicaiei pe bombeuri ei au arealul lor separat!

   Apreciază

 3. Oricate mizerii se intampla din cauza unor fiinte fara suflet, pentru ca sincer cred ca au ceva lipsa in ei, sau ceva care s-a uscat si se transforma in pulbere, resping prima idee tare intristatoare.
  Poate gresesc sau poate nu. Dar nu cred ca suntem aici ‘accidental’! Fiecare are misiunea sa pe pamant, asa cum ne-a trasat-o Creatorul. Poate ca vom lucra la ea pe parcursul mai multor cicli, dar suntem datori sa o descoperim si sa incercam sa o realizam. Ma gandesc ca ceea ce se intampla sunt provocari pentru a ne (re)descoperi. A capitula in fata unor evenimente provocate si provocatoare da castig de cauza celor care le-au provocat. Si chiar nu e bine. Parerea mea, nu ca ar conta prea mult!

  Seara buna!

  Apreciat de 2 persoane

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: