Hipoxia tâmpește România!

Am plecat din Germania miercuri. La check in ca și prin restul aeroportului Stuttgart plin de oameni cu mască! M-am gândit că s-or fi schimbat iară legile în Baden Würtenberg și noi cei nemascați, suntem dezinformați! Sau poate că mascații au uitat să o dea jos, după ce au coborât din metrou, în care încă e obligatorie!
Nu uitaseră și nici eu nu aveam cum să fiu dezinformat, doar exista destui disperați care sa-ți atragă atenția, când nu ești „aliniat„! Românii mei au purtat cârpa și înainte de zbor și în timpul zborului, fără încetare! Avionul era plin, dar doar eu și cei doi tineri de lângă mine nu o purtam! Nu știu dacă cei doi nu o purtau doar pentru că nu era practic să te săruți cu ea! Toți copiii aveau mască!
Am fost la cumpărături zilele acestea; lumea poartă mască ca în timpurile „pandemice„!
La cele 12 Evangheli biserica era în majoritatea ei mascată! Și ca nebunia să fie completă erau destui care o purtau…sub nas! Din nou copiii aveau mască, fară excepție! 3 ore!!!
Pentru mine care am urât fiecare secundă în care am fost nevoit să o port, este de neînțeles ce te poate face să o porți, de bună voie! Cum poți sa-ți obligi copilul să nu respire?
Chiar am înnebunit de tot?
Au ajuns doi ani de anormalitate să rămânem cu sechele psihice? Nu mai gândim chiar de loc, cu neuronii din dotare? Trebuie să se dea o lege care să interzică masca? Trebuie să fim speriați că vom muri dacă o purtăm, de data asta, ca să renunțăm la ea? Trebuie spus în mod obsedant la televizor mai întâi că nu ajută ci că este chiar dăunătoare?
Explicați-mi și mie care este folosul purtării ei, că eu înafară de faptului că ascunde că îți lipsesc dinții, sau ai greșit doza de botox, sau îți curg mucii și nu ai batistă, nu văd nici-unul! Dacă era vară mai înțelegeam, că nu lasă să intre muștele în gură, dar încă nu e!
Cine mai are o speranță că resetarea nu va merge șnur se înșeală amarnic! Eu nu văd cum ar putea cineva să o mai oprească pentru că probabil ne-am revolta!

22.04.2022

18 gânduri despre „Hipoxia tâmpește România!

Adăugă-le pe ale tale

 1. A fost un experiment reușit. Actele normative abuzive prin care s-a introdus purtarea abuzivă a măștii coroborate cu perioada îndelungată a acestei măsuri au realizat „re-educarea” populației naive. Fiind întotdeauna majoritară, constatăm că experimentul a reușit. Purtătorii benevoli de mască sunt dovezile vii ale succesului dobândit de propaganda agresivă din media. Aceștia sunt nedezlipiții de tv.

  Apreciat de 2 persoane

   1. Ieri declara Obama că „am reușit să TESTĂM vaccinuri EXPERIMENTALE pe miliarde de subiecți dar 1 din 5 americani încă se opun injectării punând în pericol viața lor și a familiei lor”.

    Am citit câteva comentarii la acea postare. Cam 80% declarau că NU au știut că sunt cobai pentru seruri experimentale.

    Apreciază

 2. Unde locuiesc sunt foarte puțini care poartă masca, chiar și înăuntrul bisericii, dar este și adevărat că sunt cadre medicale care îți spun și acum că este bine să purtăm masca fiindcă sunt multe epidemii răspândite..

  Apreciat de 1 persoană

  1. Da sunt tot felul de medici pe lume: unii care stiu altii care cred că stiu, unii care mai se actualizează dupa facultate ( din experienta mea de bolnav cronic de peste 14 ani astia sunt exceptii) altii care cred ca ce au invata odata ramane adevar vesnic!

   Apreciat de 1 persoană

 3. Poate pentru că am observat că timp de doi ani, de când o port, n-am mai avut niciun episod de viroză, nu m-a durut în gât, nu febră, nu tuse, nu alte simptome respiratorii? 🙂 Pentru mine, care aveam și câte cinci-șase episoade de ,,răceală” pe an, ba chiar și enteroviroze, lucrând cu copiii, asta face mult. Disconfortul a fost minim, la început, acum nici nu o mai simt. În aer liber nu o mai port, dar în spații închise aglomerate, da. Și o voi purta de acum în sezoanele de viroză, ca japonezii, cel puțin la serviciu, unde copiii sunt permanent atinși de ceva. Sunt convinsă că sunt și dezavantaje, dar avantajele imediate au primat. 🙂

  Apreciază

  1. Irina nu am purtat masca toată „pandemia” și eu sunt o epavă fara sistem imun și doi ani nu am avut o raceală! (de obicei sunt continuu cu gripa, răceala) Acum de anul asta am reînceput ( la noi abia s-a renuntat si doar partial la masca FFP2 obligatorie)
   Acum ce facem?
   Luam exemplu tau drept lege, sau pe al meu?
   Pe de alta parte presupunând ca masca ar opri virușii (ceea ce nu face) nu este avantajos de loc pentru sistemul imun care are nevoie de „lupte” pentru a fi pregatit sa invingă!

   Apreciat de 5 persoane

   1. E doar o constatare personală, nu un exemplu. Eu sunt un antiexemplu la serviciu, sunt singura cu mască. 😆 În România s-a renunțat la ea imediat cum s-au ridicat restricțiile, rar mai vezi câte un bătrân cu mască. Și da, au explodat virozele. Chiar și eu am făcut o formă ușoară de guturai, dar am dat vina pe faptul că am renunțat la mască în aer liber. Totuși unde au dispărut virusrile în acești doi ani?! Da, de Covid nu m-a apărat. Am luat virusul, am rămas și fără gust și miros parțial de-atunci, de fapt alterate (simt alte gusturi și mirosuri decât cele normale la unele alimente de atunci, adică de un an și jumătate). Clar, normalitatea e fără mască. Dar eu aș purta-o în mediul școlar. Nu ca exemplu, doar ca decizie personală. Mă bătea gândul dinainte de pandemie, dar atunci aș fi fost unicat. Mai experimentez in sezonul viitor. 🙂

    Apreciază

 4. Mai nou, e ceva firesc să facă omul la o vârstă fragedă infarct ( ieri a murit o fetiță de 10 ani de …infarct miocardic!) întrucât cauza este …încălzirea globală! Și da, foarte mulți cred! Uimitor.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: