Mai jos o traducere a unui material de pe pagina Report 24 pentru cei care încă cred că un virus a luat lumea prin surprindere, lume care a fost depășită intelectual de situație! De fapt totul a fost minuțios planificat, posturile cheie ocupate din timp, cu cine trebui,a iar noi doar am reacționat (majoritatea) cum și-au dorit! Am făcut această traducere în speranța că vor fi mai puțini care „pun botul” când nebunia o să reinceapă, pentru ca ea o să reinceapă curând!

Încă din februarie 2021, Tim Röhn de la „Welt” a publicat un articol critic despre faptul că în Germania, dintre toți oamenii, tocmai un admirator Mao a fost angajat ca „expert” pentru a face față problemei Covid-19. Acum a devenit public: „Expertul” menționat, care a condus guvernul federal la o sperietură masivă, nu este doar un „înțelegător al Chinei” ci și un fan al lui Mao – și a fost plătit de Beijing.

Otto Kölbl este lingvist și a fost unul dintre principalii autori ai lucrării de strategie „Cum punem sub control Covid-19”, care la începutul lui 2020 a îndrumat Ministerul de Interne german să stârnească frica în populație pentru a-i face în cele din urmă să se conformeze măsurilor cerute!

Pentru a obține efectul de șoc dorit, trebuie clarificate efectele concrete ale unei epidemii asupra societății umane:

  1. Mulți oameni grav bolnavi sunt duși la spital de rudele lor, dar sunt refuzați și mor în agonie acasă, luptându-se să respire. Sufocarea sau lipsa de aer suficient este o frică primordială pentru toată lumea. Situația în care nu poți face nimic pentru a ajuta rudele aflate în pericol de moarte.
  2. „Copiii vor suferi cu greu de pe urma epidemiei”: Fals. Copiii se vor infecta cu ușurință, chiar și cu restricții de ieșire, de exemplu din copiii din cartier. Atunci când își infectează apoi părinții și unul dintre ei moare în agonie acasă și se simt vinovați pentru asta, de exemplu pentru că au uitat să se spele pe mâini după ce se joacă, este cel mai terifiant lucru pe care îl poate experimenta vreodată un copil.
  3. Daune consecutive: Chiar dacă până acum avem doar raportări de cazuri izolate, acestea descriu o imagine alarmantă. Chiar și cei care par a fi vindecați după o cursă ușoară pot experimenta aparent recăderi în orice moment, care apoi se termină brusc fatal, printr-un atac de cord sau insuficiență pulmonară, deoarece virusul și-a găsit drum în plămâni sau inimă neobservat. Acestea pot fi cazuri izolate, dar vor pluti constant ca o sabie a lui Damocles peste cei care au fost odată infectați. O consecință mult mai frecventă este oboseala și capacitatea pulmonară redusă care durează luni și probabil ani, așa cum a fost raportat de multe ori de supraviețuitorii SARS și este acum cazul cu COVID-19, deși, desigur, durata nu poate fi încă estimată.”

Otto Kölbl este un prieten declarat al politicii chineze ZeroCovid: Potrivit rapoartelor din presă, el își datorează statutul de „expert în Coronavirus” unei lucrări intitulate „Învățați de la Wuhan – nu există nicio alternativă pentru a limita Covid-19”, pe care a publicat-o. la începutul lunii martie scrisese în 2020. Prin urmare, nu este de mirare că în documentul de strategie pentru Ministerul de Interne se menționează și taberele de carantină.
Dar pare să-i placă și poziția Chinei cu privire la forma democratică de guvernare. Când Kölbl a fost criticat anul trecut pentru imnul său de laudă pentru dictatura Mao, el s-a plâns de „spălarea creierului experților noștri academicieni din China și a presei noastre despre China, în special despre timpul sub Mao”. Dacă termenul „înțelegătorul lui Putin” este astăzi pe buzele tuturor, atunci Kölbl trebuie să fi înțeles pe Mao și China.

Kölbl a fost plătit de Partidul Comunist!
Dar asta nu este tot: acum a ieșit la iveală că Otto Kölbl a fost și nu este doar un prieten al Chinei – și a fost plătit de Beijing. Deși a jurat păstrarea secretului de fată de Partidul Comunist, Kölbl a dezvăluit de fapt în Welt am Sonntag că a susținut în mod repetat guvernul chinez în schimbul banilor.
Se pare că a practicat propaganda pro-chineză ca parte a acestui fapt: „Întotdeauna mi-am asumat sarcini mai mici în care scopul era să explic punctul de vedere al guvernului chinez unui public occidental”.
Kolbl susține că munca sa pentru China nu i-a influențat niciodată munca la Ministerul de Interne. La Ministerul de Interne nu vor să știe nimic. Cu toate acestea, aparenta dorință pentru măsuri dictatoriale a fost reflectată pe fiecare pagină a documentului de strategie menționat – și, deși viziunile șocante descrise în acesta nu s-au adeverit niciodată, deoarece pericolul SARS-CoV-2 a fost pur și simplu supraestimat, aceste imagini sunt încă folosite de mulți. Politicienii și mass-media le-au păstrat mereu în viață. Consecințele măsurilor corona și sperietura generală pentru populație au fost devastatoare – dar încă nu există niciun interes în a le rezolva. Dimpotrivă. Acest lucru ar trebui chiar prevenit – iar revenirea la regimul de măsuri din toamnă a fost deja anunțată.