Borg CTP

Feedback-ul în oceanul de informații de care suntem inundați, este pentru mine mai important decât însăși informația! Și vorbesc de feedbackul la o informație a însăși surselor de informație, care comentează respectiva informație!
Cum coeficientul meu de inteligență este prea puțin peste sută, mie unuia îmi este greu să mă prind dacă informația este adevărată, sau doar o manipulare! De cele mai multe ori!
Pe deasupra, mai sunt și ardelean și noi procesăm oricum totul mai încet! Din păcate, timpurile pe care le trăim, nu-s tocmai făcute pentru ardeleni și atunci din nevoia de a reacționa rapid mi-am fixat niste „santinele„! Acestea m-au averizat fară greșală când se încerca să fiu atras într-un anumit fel de a vedea o problemă, sau de a face o alegere!
Pentru spațiul românesc cea mai de încredere „santinelă,” a mea, a fost ( sper că rămâne în continuare) Cristian Tudor Popescu!
Ajungea să iau de bun tot ce spunea dumnealui!
Doar că din sensul opus!

Din păcate nu știu ce a pățit (s-o fi lovit la capul ăla chel și urât, o fi băut prea mult, l-o fi afectat „vaccinul” cu vre-un accident vascular?) dar brusc o știre pe care trebuia să o susțină cu trup și… energie ( nu pot sa scriu suflet pentru că mă îndoiesc că e ființă umană!) a recunoscut-o drept falsă!
Lichidul acela limpede din capul lui de borg a scos o concluzie ca din materia cenușie a oamenilor! Bineînțeles ca l-au scos si pe el imediat din priză! Se dez-asimilase!
Speranța mea e că grupul o sa-l „repare” rapid o sa-l încorporeze în „conștiința colectivă” și ne vom putea baza pe el, ca și până acum!
Și noi și ei!

13.06.2022

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: