Coma

Nu am mai scris nimica de multă vreme și nu am mai făcut-o pentru că îmi este lehamite de tot ce e în jur! Viața care o trăim nu mai este cu adevărat viață, pentru nimeni și asta pe mine mă afectează, îmi pare mie, mai mult decât pe cei din jur! Sunt un om organizat, de nevoie, caruia îi place să functioneze lucrurile, după cum și le-a imaginat / planificat!
Nu, nu m-am născut așa, ci doar ghinionist, astfel încât am fost nevoit să învăț să nu las nimic la întâmplare, sau ” descoperit,” CÂND SE POATE, pentru că dacă o fac, exact pe acolo mă lovește „ghinionul„, lucru recunoscut de toți cei care mă cunosc! In peste 60 de ani de viață am ajuns sa scap de deznădejde și gânduri de sinucidere și să accept ca atare, „crucea” care am primit-o, am învățat să o port fără să mă mai prăbușesc sub ea, chiar să dau slavă lui Dumnezeu, când totuși mai mă împiedic sau cad! Nu mă mai întreb „de ce eu?” ci mă bucur că am învățat să ocolesc majoritatea gropilor, iar asta am făcut-o privind mereu, cât de mult, înainte!
Din anul 2020 însă mi-a fost interzis (a fost interzis tuturor) să mai privesc altceva decât în jos, sunt obligat să urmez anumite drumuri și în anumite condiții!
Pentru mine un dezastru și mă uimește faptul că nu și pentru fiecare!
Și ca tabloul să fie complet, ni se descrie de catre guverne, pas cu pas, drumul pe care il avem de străbătut și chiar cât de îngrozitor este locul în care trebuie să ajungem! Și măcar dacă ar fi o descriere corectă, dar nu este! Mulți cad morți pe drum, pentru că este clar deja multora, că drumul ales, fie nu este cel bun, fie nu-l cunosc nici „îndrumătorii„, fie este ales astfel încât să rămânem morți cât mai mulți pe el!
Deci, despre ce să scriu?
Despre covid-ul care abia asteaptă să ne închidă în țări, orașe, locuințe în câteva săptămâni? Știe toată lumea!
Despre vaccinarea 4, 5, 6, 7… care urmează și care ca și primele, nu doar că nu o să ajute pe nimeni cu nimic, dar o să continuie să ucida și să lase invalizi! Știe toată lumea!
Despre foamea frigul care ni se spune că ne așteaptă, in loc să se dea drumul la centralele atomice oprite, la cele pe cărbune, la mine! În loc să se cultive cereale în loc de rapiță, sparanghel, flori, capșuni sau in loc să stea atâtea hectare de pământ ne-lucrat sau „la odihnă„? Și asta o știe toată lumea!
Așa cum știe că nu poate să fie Putin vinovat de orice se întâmplă in lume, sau că înarmarea Ucrainei prelungește, sau mai rău extinde, războiul nu îl scurtează!
Deci, ce să scriu?
mergem exact acolo unde ni se comandă, cu speranta că Nürnberg 2, prin dr. Reiner Füllmich, o să ne scape? O să ne scape exact la fel cum și de ce, ne-a scăpat QAnon! Adică de o explozie necontrolată! Dar și asta dacă nu o știe încă fiecare, de bănuit tot o bănuiește!
Viitorul nostru este sumbru și este așa ori o spun eu ori nu și fiindcă unora le place să nu vadă, să se îmbărbăteze mințindu-se singuri și mințind și pe altii că „vom avea un viitor roz, ne vom trezi, vom lupa și vom învinge” am început să tac!
Să dea bunul Dumnezeu să nu am eu dreptate!

18.07.2022

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: