Steaua fără nume 3

Ora 20 in Romania este ora 19 în Germania, când voi învăța lucru ăsta probabil că nu am să mai pierd prima repriză! Cu toate că am auzit că mare lucru nu am pierdut! Am văzut-o pe a doua care semăna foarte bine cu cele de la București! O echipă fară idei si făra un numar 10, care joacă 90 de minute cu un om lipsă!
Dică zice că lui îi place cum (nu) joacă, fiindcă face exact ce îi spune sa facă! Sunt la fel de nelămurit ca si Becali: „ să piardă mingea?”
E interesant cum o partidă fară calitate devine un „meci excelent” în ochii moderatorilor când totuși echipa câștigă meciul! Câstigă cu „noroc” și nemeritat, nu că norvegienii ar fi meritat! Cu toate că daca declari că au valoare de liga 4-a, atunci chiar ar fi meritat! Poate vede si Dică și isi pune întrebarea; cum pot alții din liga a patra să ajungă la el in careu si să fie periculoși, iar noua ne trebuie zeci de pase, dintre care jumatate ajung cu noroc la colegi, ca sa ajungem la careul advers….și să pierdem mingea?
Inainte sa ne dam peste cap de bucurie, trebuie să ne aducem aminte că doar un minut i-a despărțit … de soarta Craiovei!
Victoria a fost … un dar!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: