După cum relatează technocracy.news oamenii de știință din Japonia au detectat proteina spike în tot corpul, inclusiv pe piele, la persoanele vaccinate decedate. De asemenea, a fost dovedit medical și științific că proteinele spike duc la inflamație în tot corpul.
Experții cer încetarea tuturor vaccinurilor ARNm!

Mai mulți oameni de știință din Japonia s-au pronunțat în favoarea unei anchete privind vaccinările. În prezent, profesorul Masanaka Nagao de la Universitatea de Medicină din Hiroshima și profesorul Shigetoshi Sano de la Școala de Medicină a Universității Kochi au comentat efectele secundare și decesele.
Aceste declarații au urmat izbucnirii emoționale a profesorului Masanori Fukushima de la Universitatea Kyoto, care a fost neobișnuită pentru Japonia. El a insultat public Ministerul Sănătății pentru ignoranța sa și a ales termeni precum „oprește vaccinarea, idiotule”. Oricine este familiarizat cu cultura și politețea japoneză știe că aceasta a fost o situație absolut extremă!

În primul rând, experții au constatat o temperatură ridicată a corpului în autopsii, ceea ce ar fi neobișnuit. Cu toate acestea, nu se cunosc detalii despre perioada de după deces, când au fost efectuate autopsiile. Prof. Nagao a vorbit despre 33 până la 34 de grade Celsius, care au fost măsurate la decedat. El presupune că temperatura în momentul morții trebuie să fi fost de 40 de grade, sau mai mare.

Echipa lui Nagao a subliniat de asemenea că au existat schimbări semnificative în alcătuirea genetică a sistemului imunitar al defunctului. După cum au avertizat deja Dr. Bhakdi și alții, japonezii au descoperit, de asemenea, că inflamația poate fi detectată în tot corpul decedatului, ceea ce indică o acțiune greșită a sistemului imunitar.

Numai pe baza datelor și circumstanțelor, nu este posibil să se concluzioneze că vaccinul a fost cauza morții. Cu toate acestea, este imposibil să spunem că vaccinul nu a fost cauza. Putem spune doar că nu este complet sigur, dar credem că vaccinarea a fost suficient de legată de anomaliile imune.”
Profesorul Masanaka Nagao de la Universitatea de Medicină din Hiroshima

Prof. Shigetoshi Sano este expert în dermatologie. El a reușit să detecteze proteina spike în leziunile cutanate și alte probleme ale pielii la persoanele vaccinate. În opinia sa, proteinele spike suprimă sistemul imunitar local. Acest lucru favorizează reactivarea virusurilor Herpes.
Sano atribuie, de asemenea, formarea cheagurilor de sânge proteinelor spike. Din cauza perturbării sistemului imunitar, persoanele vaccinate ar fi, de asemenea, mai susceptibile la infecții și, prin urmare, s-ar îmbolnăvi de Covid-19 mai des decât persoanele nevaccinate. Un studiu din Japonia a analizat decesele după vaccinare în perioada 17 februarie – 17 aprilie 2022. Unele cazuri de miocardită după vaccinare au fost detectate. În general, însă, contextul din acest document a fost destul de minimalizat, după cum cere narațiunea oficială.

Japan Times a raportat recent (pe 14 ianuarie 2023) că vaccinările Pfizer au fost legate de accidente vasculare cerebrale la persoanele cu vârsta de peste 65 de ani. Din nou, riscul este minimalizat și povestea utilității superioare este încordată. Din 550.000 de persoane de peste 65 de ani, 130 au suferit un accident vascular cerebral documentat în primele trei săptămâni de la vaccinare.

Rapoartele potrivit cărora în Japonia o anchetă oficială a „milioanelor de decese cauzate de vaccinuri” a fost ordonată de agențiile guvernamentale este de pe tărâmul basmelor. Această poveste vine de la mass-media alternativă cu mai puțină reputație, care nu s-a deranjat să verifice sursele pe care le copia orbește. Dimpotrivă chiar, Japonia oficială continuă să spună basmul, de mult timp respins de statisticile globale, că copiii sunt amenințați de infecțiile cu Covid. Acest lucru merge atât de departe încât se susține că varianta Omicron, de fapt inofensivă, a dus la moartea a zeci de tineri care nu aveau co-morbiditați preexistente.

15.01.2023