Îmi este greu să apar medicina care ne-a înșelat în ultimii 3 ani, ne-a vândut auto-numiților „stăpâni ai lumii” dar nu trebuie să cădem în cealaltă extremă și să credem în alternativa ei numită ” homeopatie,” care nu a fost, nu este și nu o să fie niciodată o alternativă la medicină!
Cineva drag mie mi-a recomandat să subliniez ca asta ar fi doar parerea mea! Este parerea mea, dar nu este nici pe departe „doar” parerea mea!
Am să traduc pe scurt niște filmulețe să vă faceți singuri o părere! Doar a voastră!


Partea 2/3 (video la text)

Dr. Natalie Grams

Fost medic homeopat care in urma cercetarilor pentru o carte a renunțat la practicarea homeopatiei devenind unul dintre cei mai mari critici a ei.
Efectul” homeopatiei este credința că homeopatul/ remediul poate vindeca, remedia!
Locul homeopatiei nu este lânga medicină ci eventual în drogherie, lângă bomboane, lânga suplimentele alimentare, fiind cel mult o „terapie sugestivă”!
La Nicole Sogaroski problemele erau de ordin ginecologic, medicul ei ginecolog-homeopat i-a recomandat globuli și i-a spus totodată că dacă nu se vindecă cu acestea „e numai vina ei!”
După o vreme când a observat că simptomele nu se amelioreaza a mers la consultatie la alt ginecolog. Acesta a constatat cancer la colul uterin! La timp!
Nicole e convinsă ca dacă ar fi continuat cu remediul homeopat ar fi murit în scurt timp!
La farmacia online Apaneo cel putin 13% din produsele expediate sunt homeopatice, asta ar insemna cam 8-10 miloane de euro din cifra de afaceri! Foarte mândri sunt de asa zisa „farmacia casei” (cca 120€/ bucata) o gențuta de piele adevarată care contine 40 de feluri diferite de globuli, protejate de radiații! Intrebat șeful acestei farmacii online dacă el crede în așa ceva, omul zâmbește larg și răspunde ca ajunge ca sunt mulți cumparatori care o fac!
Remediile homeopatice nu au nevoie de studii clinice pentru a fi lansate pe piață, ba dimpotrivă cu cât conțin mai puține molecule de substanță ( sunt mai scurate/ lovite adică potențate!) cu atât ar fi mai bune, puternice!”

21.01.2023