RTL a transmis meciul și așa cum era de așteptat dacă s-a vorbit despre meci atunci a fost pentru a „tămâia” Ucraina!
Lăsând la o parte că jucatorii Ucrainei sunt „mult mai valoroși decât ai României„, bieții de ei trebuie să se gândească și în fiecare secundă la războiul de acasă, asă că e foarte greu pentru ei!
Dacă e le așa greu cum de s-au calificat și de ce participă în loc să fie în tranșee?
Si ca să fie tabloul complet nici nu se știe dacă în Ucraina „exista destul curent ca soldații să urmărească în tranșee meciul„!
Daca lasau si Rusia sa participe se puteau uita împreuna!
Despre Romania mai nimic: echipă ieftină, Hagi fiul lui tată-sau, ca și Iordănescu de altfel, iar faptul că sunt câțiva jucatori care joaca în Italia e datorat conexiunilor, faptului că limba româna e asemănatoare italienei! Mă rog, Matheus, specialistul RTL, a fost fotbalist și a lovit des mingea cu capul!
Meciul a plăcut, fanii din tribune au fost pe măsura jucătorilor de pe teren, scorul ne-a ferit pe cei din fața televizoarelor de tremurat! Golul lui Stanciu si munca lui lui Man i-a dat pe spate si pe nemți, care totuși au preferat să-i jeleasca pe ucrainienii mai departe, care n-au jucat nimic …din cauza războiului! Asta pâna când antrenorul ucrainian le-a închis gura spunându-le ca razboiul e de doi ani și sigur nu e cauza înfrângerii!

https://youtu.be/uWedZEO3b3w?si=dPU0Gj4pnd2coexu

La sfârșit doresc să mulțumesc echipei si fanilor din stadion care s-au aratat demni de un Campionat European!
Concluzia despre echipa noastră ” ieftină si bună” sunt altfel la 3–0 față  de inceputul meciului când Ucraina era pentru toți favorită!
Hai România!

17.06.2024