Acum un an la începutul „războiului” din Ucraina spuneam că nu este decât actul II a aceleași piese și Putin joacă doar rolul care i-a fost repartizat așa cum fac restul de „actori” din piesă!
De-a lungul anului trecut am tot discutat pe tema asta și lumea spera că Putin s-a desprins de globaliști și am avea și noi la o adică o „insulă” pe care să ne salvăm!
Din păcate am avut dreptate și tare nu-mi place când o am pentru că de obicei „miros” doar răul și trăiesc doar din speranțe deșarte …că mă înșel!
Putin ca și Trump fac parte din „joc” se supun „scenariului” primit indiferent în ce lumină sunt puși de acest scenariu!
Planurile globaliste sunt studiate în amănunt, există variante pentru oricare situație neprevăzută în afara uneia dumnezeiești! „Stăpânii” ne cunosc mai bine decât ne cunoaștem noi înșine așa că nu vă faceți speranțe în vreo acțiune contrară spontană, pentru că atât spontaneitatea, cât și revolta și cei care o conduc, sunt parte a planului!
Dar să revin la „speranța” Putin și spulberarea ei…
Putin a participat 100% la actul I numit „pandemie” chiar dacă cu „vaccinul” propiul așa cum se cădea să facă un dictator comunist! Efectele „pandemiei” și ale „vaccinării” erau importante, nu „amănuntele” despre cum și cui se împart banii!
Tot 100% participă la actul II numit „războiul” chiar dacă pare (doar pare) că luptă cu foștii „prieteni„! Trebuie să înțelegeți că actorii ce se dușmănesc pe scena unui teatru pot și sunt, de obicei, cei mai buni prieteni în spatele cortinei!
Au murit foarte mulți oameni în razboi? Și mai mor încă? Ei și? La fel s-a întâmplat în și după „pandemie” și „vaccinare” și mai mor încă! Este parte a planului și morții cei mulți abia de acum încolo vor apărea odată cu actul III „înfometarea” si desigur în scenele anterioare ei „banii digitali,” „orașul de 15 minute„, „contul de carbon” și ce acte absurde or mai inventa cei posedați ajunși la putere!
Iar la actul III Putin este tot 100% participant alaturi de „dușmanii” lui (și ai noștri) pentru că de exemplu la Voronezh se pregateste primul oraș de 15 minute, sau Rusia se aliniază din nou OMS care a început campania de îngrozire cu noul virus Arcturus:

Arcturus se răspândește de la persoana cu 20% mai rapid decât tulpina anterioară Kraken, ceea ce este o rată semnificativă. Prin urmare, este evident că urmează un alt val de covid. […]
Dacă Arcturus este capabil să se conecteze cu varianta Wuhan sau Delta care încă circulă în populație, acest lucru ar putea duce la consecințe grave. […]
Evenimente și mai teribile se vor dezvolta dacă lui Arcturus și se alătură coronavirusul SARS (SARS) din 2002, care are o rata a mortalității de 15%, sau virusul MERS, care a circulat în 2014-2015 cu o rata uriașă de mortalitate de 40. %… Hibridul dintre Arcturus și aceste tulpini este de-a dreptul înfricoșător …”

Sfatul meu: NU MAI VISAȚI SALVATORI fiindcă tocmai cel care o să vi se pară „Salvatorul” este cel mai mare Rău de care putem avea parte! Și nu mă refer nici la Putin nici la Trump…

27.04.2023