Eu aleg…să nu aleg!

1.
Mi-am facut multi „prieteni” prin faptul ca am recunoscut ca refuz sa particip la alegeri atat in Romania cat si in Germania! Atat la cele la nivel local cat si la cele la nivel european.
Prima concluzie e ca nu-i bine sa fi sincer cu toate ca toată lumea se plânge (mai ales in politica) de lipsa sincerității.
Sa fim foarte bine înțeleși nu îndemn pe nimeni sa faca ca mine!
Eu am motivele mele si felul meu de a intelege lumea din jur. Poate motivele si înțelegerea sunt gresite dar asa cum sunt sunt ale mele!
Dintre motive as putea enumera faptul ca „sunt pupător de moaste” La capacitatea mea intelectuala numai gresit as putea alege, asa ca….nu o fac!
Nu ma faceti însa vinovat de cum merge Romania, Germania, sau Europa ca nu sunt! Daca ar fi fost lipsa de inca un singur vot ca lumea sa o ia pe calea buna si ala ar fi lipsit era cu totul altceva! Dar pana 30% decid cum vom trage toți la jug in urmatoarea legislatura un vot, chiar nu contează! Iar teoriile acelea cu daca participam mai multi erau sanse mai mari sa schimbam ceva….sunt false! Nu stie nimeni daca cei care nu au participat nu ar fi votat tot ca cei 30%!
Nu in ultimul rând votul este un drept nu o obligație. Pentru cine nu intelege diferenta una este sa ai dreptul sa pui sare in ciorbă si alta sa ai obligația sa o faci!
Eu mănânc fara sa invinovatesc pe nimeni ciorba asa cum ati sărat-o voi cei care participați la fiecare vot! N-ati observat ; chiar daca pe ștampila scrie „piper” „boia” „sare de lămâie” sau altceva, înăuntru…. tot sare este!?
Diferenta dintre noi este ca eu nu-s vinovat ca ciorba e foarte sărată!
Am să revin sa dezvolt putin tema…

6 gânduri despre „Eu aleg…să nu aleg!

Adăugă-le pe ale tale

    1. Tot e bine ca macar nu ma mustruluieste fiecare! Eu unul nu am vrut democrație mie mi-ar fi ajuns un Aro sa pot sa-mi fac meseria😂Cand am inteles ca pot sa vreau ce vreau deja pusesera iar comuniștii mana pe putere și n-am mai apucat sa ma gândesc ce as fi dorit!

      Apreciat de 1 persoană

  1. Hmm, „prieteni”?? Sa vezi câţi mi-am făcut eu, căci în Convorbiri literar-artistice nr 10, (care va apărea exact in perioada votului şi a referendumului; la finalul lunii mai, adică.), editorialul meu, chiar despre asta vorbeşte!! Despre…”eu cu cine votez??”. Să vezi ce mai de PRIETENI am să-mi adun!!…
    Când nu ai pe cine vota, nu ai motiv sa mergi la vot! Iar la noi asta se-ntâmplă de ani şi ani…

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: