„Ricky Martin și soțul lui au devenit tătici pentru a patra oară”

Cel mai interesant titlu al zilei!
De ce spun interesant? La primii 3 copii situatia a fost clara pentru toata lumea: Ricky era tatal si exista o mama inseminata artificial, redusă la nivelul de incubator biologic.
La ultimul copil situatia nu mai este de loc clara! Incubatorul a ramas, dar care dintre cei doi este tatăl? Si daca amandoi sunt (cum spune titlul) cum au reusit inseminarea?
Vreo idee ceva?

19 gânduri despre „„Ricky Martin și soțul lui au devenit tătici pentru a patra oară”

Adăugă-le pe ale tale

 1. Doar DUMNEZEU știe care este tatăl……………..
  Cât privește ” commentul ” lăsat de tine, IOANE, pe
  http://aliosapopovici.wordpress.com/2019/10/31/
  ai DREPTATE 🙂
  românilor le place CIRCUL 😦
  precum PEȘTELUI apa !!! 🙂 🙂 🙂
  Eu însă, ȘTIU că am făcut VIRTUAL tot ce era în putința mea de a -i TREZI din
  ” somnul cel de moarte” 😦 😦 😦
  pe ROMÂNII ahtiați după CIRCUL făcut de candidatul lor FAVORIT la președinția României 😦 😦 😦
  Klaus WERNER Iohannis,
  care a PIERDUT prin DECIZIE DEFINITIVĂ JUDECĂTOREASCĂ,
  și a DOUA CASĂ 🙂 🙂 🙂
  https://www.b1.ro/stiri/eveniment/klaus-iohannis-a-pierdut-a-doua-casa-din-centrul-sibiului-decizia-instantei-este-definitiva-video-130797.html?fbclid=IwAR3x1TbuWvNur-jGpHF3vND8PJndZJ-0l-6aTU73XOOql3wWm9ICJoTcpVE
  din cele ȘASE cumpărate cu BANI din MEDITAȚII ” !!! 🙂 🙂 🙂

  Apreciază

  1. Nu stiu daca eram grabit sau nu, cred ca da ca sunt tot timpul grabit de ceva sau cineva dar pe mine „m-a atras” ridicolul titlului. Am citit articolul si apoi mi-am dat seama ca nu ma duce capul (ma rog ii putem spune si „analfabet functional” cu toate ca m-as feri de termenul asta in cazul Ricky Martin si sotul) Deci unul „functional” sa-mi explice si mie; cum puteau deveni amandoi tatal aceluiasi copil deodata? Bruma mea de cunostinte de genetica, sexologie, reproductie, fiziologie zice ca nu s-ar putea! Ori asta nu mai e voie sa spui ca esti incorect politic!

   Apreciat de 1 persoană

 2. 2 barbati adica 2 tatici ……. si unde e mama? Sunt depasita de situatie si cred ca inteleg pe dos dar nici nu imi doresc sa inteleg o asemenea situatie care dupa parerea mea este contrara principiilor mele de viata normala.

  Apreciat de 1 persoană

 3. Încerc să fac o traducere a textului, din colegialitate. Ricky a fost deja tătic în cazul primelor trei copii, deci are titlul de tată dobândit. Acum înțeleg că s-a ”măritat” din moment ce are un soț. Dacă Ricky e tată din naștere, soție prin alegere, înseamnă că tatăl celui de al patrulea copil e soțul. Doar că asta nu înseamnă că Ricky n-ar mai fi Tată (vezi primii trei copii), iar cu noul copil ambii se pot numi tați. Logic?

  Apreciat de 1 persoană

  1. M-ai băgat si mai tare in ceată! De unde stii ca e sotie prin alegere si daca e asa atunci la primii le este mama desi nu este femei si ca atare primii trei ar avea doua mame dintre care la una ii spun mama desi el este tata!
   Si de unde stii ca al doilea este tatal seminal si nu tot sotia lui?
   Ca au ajuns parinti a 4 oara pot (cu greu) accepta dar tati!?
   Dupa cum vezi este aiurea si sa dezbati un asemenea subiect ….
   Erika eu am inteles explicatia ta e cam la fel cu „doamna doctor” aia blonda si cam prostuta cu sani si fund mare, casatorita cu un doctor adevarat🤣 dar are un punct slab: si Rick e soțul lui Iwan si Iwan e sotul lui Rick, de unde putem trage concluzia ca al patrulea copil are trei mame una surogat, una care ii e mama lui si tata la frati si una care de fapt ii e tata desi are sot si este femeie!🤔

   Apreciază

   1. Ce e așa de greu? Să reluăm. Ricky are trei copii cu o mamă purtătoare. Deci e Tată. Adică bărbat. În fraza a doua aflăm că are un soț, deci el e pe post de soție, dar pentru că din start a fost tată, autorul l-a numit în continuare tată. E clar că nu el a născut copilul, ci tot o mamă purtătoare, dar ca să fie pace în familie și să aibă fiecare creația lui , de data asta e soțul care a contribuit cu materia primă. Deci, amândoi sunt TAȚI. Mi se pare logic. Dar asta nu înseamnă că mi se pare normal. E ceva ieșit din comun, dar asta deja e altă problemă!

    Apreciat de 1 persoană

   2. Erika draga, repet am inteles ce mi-ai explicat din prima! Tu nu ai inteles ca eu o „lungesc” ca sa subliniez ridicolul situatiei.
    Daca erau o familie NORMALĂ si se spunea ca au devenit parinti nu mai postam titlul!
    Dar ei nu sunt o „familie ” normala si au devenit tati amandoi!!! Prin comparare puteam scrie un titlu „Ricky Martin si Ioan Sperling sunt tati a cate 3 copii!” ca mai multa legatura intre copiii lui si a lui Iwan nu e (decat intre ai lui si ai mei!)
    Sau gandeste-te cum ar fi un titlu asemănător „Johannis si Carmelita au devenit parinti; Carmelita a ramas insarcinata de la un tata surogat!”
    Mai clar?
    Oricat ai vrea sa para ceva normal/comun daca nu este nu este si pace!
    De aceea am facut un subiect din titlul asta!

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: