Despre actele de identitate electronice

gg19821260575586ausweis-baphomet

Ne îndreptăm cu pași repezi spre dictatura mondială în care supravegherea totală a cetătenilor este condiția de bază.
În România, țară ortodoxă care înțelege a cui dictatură mondială se pregătește, exista actual o oarecare împotrivire în privința „actelor cu cip”.
Este bine că există această împotrivire pentru că ea mai întârzie un pic apariția „dictatorului”
Știm ca părinți ai ortodoxiei ne-au sfătuit sa refuzăm aceste acte. Asta insa implica schimbari radicale in viata noastră de care nu toti suntem capabili si/sau pregatiti!
Trebuie sa ne rupem de societate complet, sa ne retragem la un trai simplu in munti, fara celular, computer, fara medicina, fara confort cu speranta că vom putea supraviețui, lăsați in pace de lume…
Simplu pentru cel cu credintă mare si fara familie. Imposibil pentru cel slab si cu copii!
Asa ca mine!
Și atunci ce facem? Eu unul am primit aceste acte si nu am avut „posibilitatea romaneasca” de a le refuza!
Am astfel de cip in buletin, in pasaport, in cartea de credit, in cartea de sanatate, in permisul de conducere chiar in uniforma in care lucrez (ma rog pe asta l-am scos)
Pozele mele, ca si amprentele mele, ca si ADN-ul meu, sunt acolo unde sunt si ale voastre, ca stiti sau nu, ca le-ati dat de buna voie sau nu!
„Statul” stie in orice moment unde ma aflu! În casa ma urmaresc prin Smart TV, celular, laptop. Afara prin camerele aflate peste tot. Stiu ce cumpar, cunosc prietenii, neamurile mele, imi cunosc preferintele, opiniile…
Oricând daca doresc sa-mi astupe gura cu pumnul sau cu pamant au tot ce le trebuie ca sa o faca!
Deocamdata ma lasa insa sa traiesc cum doresc cu conditia sa accept supravegherea direct (prin acceptarea actelor sau a conditiilor folosirii unui app sau altul) sau indirect (prin neimpotrivire)
Eu am ales calea aceasta pentru ca stiu cine sunt si ce pot
O sa mă „bucur” de o viată „normala” cu speranta că mor inainte ca toate cipurile sa fie reunite in unul singur si sa-mi fie implantat sub piele!
Mi-e frica insa ca cu 60 de ani sunt prea tanar sa scap de momentul acela!
Am insa incredere ca Dumnezeu ma v-a ajuta sa-l refuz cu pretul vietii si ca credința/curajul meu sunt destul de mari pentru gestul acesta!
Nu am sa recomand nimănui sa aleaga calea mea sau calea împotrivirii. Eu sunt eu si situatia mea e situatia mea! Numai a mea!
Dumnezeu sa ne ajute pe fiecare sa luam decizia buna!

10 gânduri despre „Despre actele de identitate electronice

Adăugă-le pe ale tale

 1. Eu am sa optez din prima pentru cip chiar daca sunt cele doua variante care la un moment dat tot vor dispărea si tot la cip voi ajunge.Asa ca stiu ce presupune nu gandesc decat strict ca am nevoie de aceste acte fara analiza, consecinte sau profunzime.

  Apreciat de 2 persoane

   1. Aveti dreptate.Dar nu cred ca cineva se va impotrivi vehement nici macar BOR. Vor fi posibil cateva dezbateri pe ici pe colo dar ceva la scara larga eu una nu anticipez ca va fii.

    Apreciat de 2 persoane

 2. Vrăbiuţo, eu zic să nu încurci sticlele de bere cu alea de lapte, și mă poți contrazice, dar eu nu sunt de părere că nu are rost să păcătuiești de frică să nu păcătuiești, dar hai să intrăm în profunzime..
  În primul rând ca să se ajungă la această măsură, trebuiesc îndeplinite o serie de evenimente despre care nu ne ajunge timpul de discurat, însă vreau să-ţi spun despre cele scrise în biblie nu din povești auzite și vorbite despre cei cu crucea-n sân sau fără de cruci, care așa au spus și când sa inventat mașinile că ei nu urcă în ele că acolo e necuratu. Când a venit curentul electric, NU, Doamne Ferește, acolo-i Dracu și te trăznește, cu gazul la fel, că e sătana și îți zboară casa-n aer, și tot felul de găinării și frici..

  Deci, în primul rând citește cu atenție cartea apocalipsei din ce biblie vrei, și vei vedea că acolo există o condiție pentru care se va impune „să se de-a un semn, celor mici și mari, bogați și săraci, prin care să nu poată să vândă sau să cumpere neavând aceat semn, apoi acestă măsură de la implementarea de la introducerea acestui decret, va dura, potrivit bibliei 3 ani și 6 luni după care vine sfârșitul..
  Citiți apocalipsa cu atenție, dar trebuie conectate și alte profeții din Isaia, Daniel, Zaharia care toate la un loc trebuiesc așezate ca intr-un puzzle.
  Nu trebuie trase concluzii pripite fără a conecta TOATE profeţiile împreună..

  Eu zic să stai liniștit în tihna ta și nu te lega la cap dacă nu te doare..
  O Săptămână Faină, Maestre !!!

  Apreciat de 1 persoană

  1. Nu am inteles exact ce doresti sa-mi spui!
   Vad ca cu venirea Apocalipsei esti de acord. Cand vine nu stii nici tu nici eu si aici fiecare dintre noi poate avea parerea lui fara sa deranjeze pe celalant!
   Daca actele biometrice sunt pecetea? Nu sunt! Asa cum drumul spre iad nu e iadul!
   Aceste acte insa ca si supravegherea ne stramtoreaza insa libertatea si ne pun pe o cale cu sens unic! De acord?
   Frica de nou a existat de cand lumea, dinaintea crestinismului si o sa exista cat lumea „eu zic să nu încurci sticlele de bere cu alea de lapte”!😂

   Apreciat de 2 persoane

   1. 😂😂😂
    Da, o apocalipsă va exista dar nu va fi dintr-o dată, ci va fi un proces, cel puțin dacă o luăm din punct de vedere biblic, că după pareri și ideile oamenilor nu te poți lua..
    Și da, noi suntem apocalipsa, noi aducem tot răul și distrugerea scestui pământ, din păcate.
    Dumnezeu nu distruge planeta că vrea El, o distrugem noi prin acțiunile noastre că suntem proști..

    Cât despre microcipuri ce să zic, ele există în toată tehnologia din lume..
    Chiar am un prieten care nu are telefon, nu televizor, nu calculator, nimic, este total smuls de civilizație, dar trăiește că vrea el așa, dar trăiește..
    Deocamdată ne se pune problema despre implantarea microcipurilor, iar dacă ar fi, atunci trebuie să fie un început de sfârșit..
    până atunci să fim noi Sănătoși, că de vom încurcă sticlele de bere cu alea de lapte le vom descurca noi :)))
    Seară Frumoasă !

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: