Mintea nu-i în carantină!

Citesc pe net tot felul de sfaturi cum sa ne petrecem cele 14 zile mai comod si observ cu stupoare ca majoritatea blogosferei este convinsă ca in urma acestei măsuri numită „auto-izolare” sau chiar „carantină” se asteaptă ca problema să se rezolve de la sine si de Paști, să ne cădem fericiți unii altora in brațe!
Nimic mai fals!
Prin amintirile mele despre carantină era vorba de interzicerea completă a contactului cu lumea exterioară, de filtre, de dezinfecție, de controale repetate de tot felul de lucruri pe care nu le văd in cazul acestui virus!
Cu astfel de jumătăti de măsură nu o sa iesim din această criză niciodată, sau doar când Stăpânii vor considera ca au distrus destul lumea si ne vor „elibera” (la fel cum ne-au închis: plini de viruși!)
Hai să ne gândim oleacă că nu doare!
Dorel intră in carantină de bună voie. E un tip ascultător si iasă dupa 14 sau 20 de zile din casă steril (de virus) ca o siringă din etuvă!
Afară insă colcăie încă de viruși peste tot de la cei care nu au fost „cuminți” si au mai iesit, după tigări, bere, pâine, la munca, cu câinele samd.  Sau virusi de la bolnavii fara simptome. Sau de la cei 40 000 de militari NATO care umblă de bezmetici dintr-un colț in altul al Europei în cadrul exercițiului Defender Europe 2020!
Daca virusul dă imunitate (unii zic că dă altii că nu) Dorel o sa ia virușii „de ocazie” si o să-i împrăștie peste tot! Și o tinem așa până se îmbolnăvesc toți și fac imunitate sau mor! Lucru care se putea rezolva fara închiderea bisericilor, distrugerea economiei, prin închiderea ermetică a țării!
Dacă virusul nu dă imunitate se re-îmbolnavește și Dorel si iar o luam de la capat cu alte 14 zile si altele si altele pana o sa ajungem sa ne omorâm pentru o pâine!
Sau Stăpânii ne eliberează printr-o vaccinare fortată mai înainte, cu posibilitatea sa devenim zombie negripati! Vindecați sigur nu ne vor!
Ca încheiere, ca tot aveti timp berechet in „carantină”, gânditi-vă un pic la cele spuse!

10 gânduri despre „Mintea nu-i în carantină!

Adăugă-le pe ale tale

 1. Părerea mea o știi. Nu mi-am schimbat-o, ba dimpotrivă, sunt tot mai convinsă că am dreptate. Dar altceva vreau să spun! Nu neg existența virusului. Nu neg că pune la pământ oamenii cu probleme de sănătate. Nu cred că blocarea economiei este soluția. Nu este pentru omul de rând o soluție. Pentru altcineva precis este. Acest virus a mai făcut victime (alte forme sau tulpini!) și în trecut. Pentru mine este clar: vom trăi, care vom trăi, cu el. Cu amenințarea lui…
  Doar bine de la mine!

  Apreciază

   1. Și mie îmi este GROAZĂ de IPOCRIZIA, IGNORANȚA, DEMAGOGIA și MANIPULAREA
    ” guvernului meu-5” ( KWI) , Orban -3 !!! 😦 😦 😦
    Ieri, vicepremierul PDL(PNL) Raluca Țurcan propunea ” înghețarea anului școlar” 😦 adică,……,
    ” reperarea anului școlar” !!! 😦 😦 😦
    M-as BUCURA dacă mâine, de BUNA VESTIRE ar propune………………………………..,
    ” DEZLEGARE la PROSTIE” !!! 🙂 😦 🙂
    Iată unde a dus IGNORANȚA ignorantului și obsedatului locatar al Cotrocenilor care a AMÂNAT INTENȚIONAT decretarea STĂRII de URGENȚĂ din cauza OBSESIEI ANTICIPATELOR :
    https://instnsp.maps.arcgis.com/apps/opsdashboard/index.html?fbclid=IwAR0UIqLpFWyreIakKe6YKIB7fl-0F1-g5p1_uHeJSBBxmAbdTsrG7O-Ctn0#/5eced796595b4ee585bcdba03e30c127
    De ” BUNA VESTIRE” ( Dezlegare la PEȘTE ” 🙂
    îți doresc o zi BINECUVÂNTATĂ și POFTĂ BUNĂ la CRAP ROMÂNESC , Ioane !!! 🙂 🙂 🙂
    Alioșa ! 🙂

    Apreciat de 1 persoană

 2. Maramureșul, fiind printre cele mai afectate județe din țară, a luat-o înaintea Guvernului, obligând oamenii să stea în case și ziua, dacă nu au ceva urgent de rezolvat. Altă măsură pentru stăvilirea cazurilor de contaminare nu există, deocamdată.

  Apreciat de 2 persoane

   1. Nu gripa a paralizat lumea ci politicul o face! Nu stiu ce s-a intamplat in Italia cum nu stim ce s-a intamplat in China! Ce imi toarna Media pe toate canalele ma lasa rece; prea sunt toti de o parere! Eu vad si analizez ce se intampla in jurul meu in cea mai cea tara din Europa! Vax! Masuri luate tardiv, cu jumate de inima, contradictorii, care ne vor falimenta cu siguranta pe toti…..cei care vom scapa!

    Apreciat de 1 persoană

 3. Daca nu mai functioneaza Hidroxicloro”china” (de unde a provenit coronavirusul), atunci o dam pe „lopatorol” si „crematorol”, vezi cazul Italia…Lombardia…Bergamo…camioanele militare care tot cara…si cara si cara…ntina !

  Apreciază

  1. Italia are o populatie imbatranita care ar fi murit in majoritate oricum.Italia are o clima umeda. Am fost in Florenta in spital toileta de acolo arata ca una publica din Ro! Asta numai ce stiu eu!

   Apreciază

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: