Starlink

20200420_114737

Aseară am ieșit să urmărim satelitii 5G lansati de Musk care se văd cu ochiul liber. Un spectacol impresionant pe de o parte pe de alta oarecum infiorător!

Nu sunt împotriva technicii , ba chiar dimpotriva as spune, dar in momentul in care technica devine dușmanul nostru nu pot rămâne liniștit.
Oficial tehnica 5G ne-ar aduce o mai bună calitate a transmisiilor prin internet si ar duce internetul in locuri unde el încă nu a ajuns. Până aici totul ok desi sincer mie imi este suficientă calitatea/viteza 4G.
Mai putin oficial este faptul ca tehnica 5G nu este studiată si ca atare poate fi un pericol pentru sănătate. La fel prin faptul ca acopere tot pământul și pătrunde practic prin orice zid poate si va fi folosită cu siguranța pentru supravegherea oamenilor. Din nou un pericol prin îngrădirea libertătii.
Costurile, amploarea actiunii nu au o corelare logică cu scopul declarat .Deci se minte premeditat, iar când adevarul este ascuns de cineva de obicei acel adevar este împotriva celui de care este ascuns!
Judecați singuri si mai jos aveti cateva date de la care puteti porni:
Un singur satelit cântărește cca 400 kg si are volumul de cca 1 m3.
Vor fi lansați aproape 12 000 de sateliți

20200420_114836

iar costurile sunt estimate la 15 miliarde de dolari.
Aici aveti un link pe care puteti vedea la ce ora sunt vizibili sateliții functie de locația dumneavoastra. Toată actiunea se preconizează a fi terminată in anul 2025. Diferentă o sa fie ca cei de la „butoane” nu mai trebuie sa astepte ca pana acum ca sateliții sa vina deasupra „teroriștilor” supravegheați, ci supravegherea se va face continuu prin sateliții lui Musk ! În momentul in care „obiectivul” iasa de sub supravegherea unui satelit Musk intra in zona acoperită de următorul.
Cine sunt teroriștii?
Oricare din noi poate sa devină la un moment dat sau poate am devenit deja fară să o știm nici noi un ….terorist! l
Oricum in viitor nu o să mai trebuiască politia sa pândească, fugărească vreo bătrânică care a ieșit nepermis să-si cumpere pâine! Aceasta teroristă bătrână o sa fie imediat reperată de un satelit, datorită unui cip personal implantat si pedepsită conform legii, indirect printr-o dronă trimisă tot de satelit, sau direct prin intermediul cipului!
Pare imaginatie bolnava? Film SF?
Curând o să vedem!
Care o să mai vedem….

6 gânduri despre „Starlink

Adăugă-le pe ale tale

 1. Hristos a Înviat!
  Da așa este, practic această tehnologie este cu două fete – cum sunt toate de altfel – numai că așa cum ai spus, nimeni nu are de unde să știe cu exactitate, partea negativă cât este de rea și gravă pentru umanitate..
  Având în vedere că radiațiile masurate de 5G sunt de peste 60 de ori mai mari decât 3/4 G, atunci n-aveam altceva de spus că ne pasc lucruri nebănuite, iar acest „minunat” 5G este poarta deschisă pentru inteligența artificială și alte nebunii care numai bine nu ne fac..
  Sărbători Fericite și numai de Bine.!!!

  Apreciat de 2 persoane

 2. Sigur aşa vom ajunge! Eu m-am obişnuit deja cu supravegherea; aici sunt camere peste tot, mă refer la drumuri, parcuri, parcări…deocamdată! Dar, este părerea mea, sunt necesare! Dacă toți cetățenii ar fi „cuminți”, sigur nu ar fi nevoie; iar unii chiar sar „calul”…

  Apreciat de 2 persoane

  1. Nu-s numai la voi ci peste tot! Camerele nu ajuta la nimic pana in spatele lor stau oameni si si atunci pana dau alarma, pana ajunge politia, pana se lamuresc cine e cel rau…De aceea pasul urmator e inteligenta artificiala si pentru asta trebuie sa avem ceva „artificial” dupa care sa fim recunoscuti! O sa sfarsim de dragul de a ne apara televizorul si portofelul sa fim un fel de semi-roboti fara nici-o libertate! Prefer sa ma fure!

   Apreciat de 2 persoane

 3. Hristos a Înviat ! 🙂
  NIMIC nu se proiectează la ÎNTÂMPLARE ! 🙂
  Totul se face cu un SCOP ! 🙂
  În cazul de față, SCOPUL este LUOTA pentru SUPREMAȚIA mondială !!! 😦 🙂 😦
  În altă ordine de idei, despre ” RAHATUL de … ”
  apelativ postat pe
  http://amintiriamintiri.wordpress.com/
  dar și despre oamenii lui ,
  poți găsi mai multe pe :
  http://aliosapopovici.wordpress.com/2020/04/22/
  Toate cele bune, Ioane ! 🙂
  Alioșa .

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: