Vă rog aveți curajul să răspundeți!

1.Hai sa zicem ca asta e o gripă mai cu moț decat toate gripele si ca o sa omoare mai multi oameni decat orice altă boală din istoria pamantului!

2.Hai sa zicem ca nu vedem ca se închid gurile la specialisti de renume, ca se închid Site-uri critice, ca medicamente vindecatoare sau terapii vindecatoare nu sunt luate in serios si se „cauta” cu încăpățânare un vaccin.

3.Hai sa zicem ca vaccinul asta o sa fie „gasit” si noi ne facem ca nu stim ca nu poate fi dat pe piată mai iute de doi ani, fara riscuri enorme.

4.Hai sa zicem ca sateliții 5G care acum se așează pe orbita acoperind pământul sunt numai pentru telefonie si nu pentru supraveghere.

5.Si sa mai zicem in încheiere ca suntem toti convinsi ca in vaccinul respectiv nu e nici o particula dirijabilă de cineva prin tehnologia 5G astfel incat sa reacționăm ca un caine cu o zgardă la gat cu impulsuri electrice.

Spuneti-mi si mie va rog :
A.DE CE TREBUIE SA FIE ACEASTĂ VACCINARE OBLIGATORIE?
B.Sunteti de acord cu aceasta masura, caci fara nu o sa mai aveti dreptul la libertate de nici-un fel?
C. Dacă nu, ce credeti ca se (mai) poate face?

10 gânduri despre „Vă rog aveți curajul să răspundeți!

Adăugă-le pe ale tale

 1. Nu se mai poate face nimic: reptiloizii deghizați în oameni sunt deja printre noi ocupând funcțiile vitale din societate, axa orgonică s-a deplasat expunând sistemul solar influenței nefaste a găurii negre din nebuloasa Andromeda, iar o asimptotă infinită a „rezonanței Schuman” va fi creeată în 2021, prin vară. Până atunci capitalismul va fi distrus iar în locul lui se va instaura un sclavagism modern. Putem spera ajutor doar de la Extratereștri nordici (Frații Spațiali) și Pleiadeani.
  😉

  Apreciat de 5 persoane

  1. 😂Par exagerat? Numai mâine nu-i poimâine! Inafara de prima propozitie si penultima cu care sunt de acord, restul imi e necunoscut; nu mai citesc literatura SF din tinerete si nu am avut niciodata pasiune spre teorii conspirative! Ba mai mult, prin meserie eram pro-vaccin, prin viata dependent chiar de industria farmaceutică! Nu sunt nici deosebit de inteligent, dar tot ce se intampla acum e prea cusut cu ata alba ca sa pot rationa altfel!

   Apreciat de 3 persoane

   1. … doar glumeam 🙂 Problema cu 5G-ul nu este legată de vaccinuri, coviduri și, sau, micro cipuri ci de o evidență mult mai bazică: Tehnologia 5G folosește două spectre principale de frecvență definite în lucrările tehnice FR1 și FR2, FR venind de la termenul englezesc Frequency Range. FR1 cuprinde benzi de frecvență între 450 MHz si 6000 MHz (spectru numit sub 6 GHz) iar FR2 cuprinde benzi de frecvență între 24250 MHz și 52600 MHz.
    Ei bine, dacă cu frecvențele de sub 6GHz (șase miliarde de oscilații pe secundă) nu sunt probleme deosebite – cu excepția dezorientării unor insecte (printre care și albinele) care folosesc câmpul magnetic pentru orientare în preajma antenelor (câteva sute de metri), cu totul altfel stau lucrurile la frecvențele de 52600 GHz.
    Folosirea unor frecvențe atât de mari a creat în lumea științifică o serie de controverse privind siguranța, fiind numeroși contestatari ai acestei tehnologii.

    Apreciat de 2 persoane

   2. Sincer poti crede ca toata miscarea asta Starlink este pentru telefonie si pornirea frigiderului? E clar ca supravegherea e scopul principal! A cui? A oricui daca e nevoie. Punctul 1.
    Punctul 2. E clar ca se doreste vaccinarea mondiala. Pentru bani? Desigur! Pentru sanatate? poate! Dar sigur e momentul ca sa fim cumva conectati la sistem fiindca celularul il poti lasa acasa ca si cartile de credit iar plombele cu amalgam sunt la fel!😂Vaccinarea ofera posibilitatea marcarii electronice a fiecaruia.
    Punctul 3. Daca 1 si 2 sunt posibile si probabile la fel de posibil si probabil e faptul ca vor fi legate unul de altul!
    Ar da un sens la tot rahatul!

    Apreciat de 2 persoane

 2. Între tehnologia 5G şi vaccinul obligatoriu există două legături puternice: profitul şi puterea.
  Tehnologia 5G se introduce nu pentru că este real necesară, ci pentru că aduce profit şi putere.
  Vaccinul obligatoriu se introduce nu pentru că este real necesar, ci pentru că aduce profit şi putere.
  Un calcul simplu: 8 miliarde de oameni x 10 dolari (cost minim pentru vaccin) = 80 de miliarde de dolari. La fiecare tranşă de vaccinare.

  Apreciat de 2 persoane

  1. De acord dar in privinta vaccinului nu am nici o problemă ca cineva castiga bani! Problema mea este vaccinul ca atare. Nu cred in eficacitatea lui in cazul gripelor! Nu cred intr-un vaccin nestudiat ca nu-i daunator! Si nu in ultimul rand nu cred ca isi mai pot permite un show de amploarea celui de acum ca sa nu profitela maxim de ocazie! Chiar daca nu e chipul de care ne temem parinte un chip cel putin depistabil tot o sa fie pentru ca altfel nu se poate verifica cine are vaccinul si cine nu!

   Apreciat de 2 persoane

 3. Am citit tot-tot. Inclusiv comentariile.
  Tu ştii părerea mea despre…
  Zic atât: pe cât am trăit, sigur nu mai trăiesc! Sper! Doamne fereşte, că tă neamu’ mi-o fo’ longeviv. Străbunicii şi bunicii s-au „călătorit” când aveau cel puțin 90 de ani şi până la peste 100.

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: