De ce îsi bat politicienii joc de români?
Pentru că pot!
Pentru că sunt lăsați să o facă!
Mă uitam la filmulețul cu termoscanarea la Kaufland si mi-am pus niste întrebări pe care nu e rău sa vi le puneți fiecare dintre voi.
De ce nu suntem capabili ca neam să înțelegem ca dacă vom privi alături când cel de lângă noi îsi apără drepturile vom ajunge sub dictatură?
Unde sunt bărbații României când un bătrân este dat de pământ? Când o bătrînică e arestată ca vinde pătrunjel?
O pedeapsă, o reacție a poliției trebuie să fie proporțională cu delictul! În plus politia TREBUIE să știe ce e legal și ce nu!
Una e să greșească Ioan Sperling și cu totul alta un funcționar de stat, un polițist! Și când se întâmplă asa ceva se taie capete! Multe si la toate nivelele. Iar daca lucru asta nu se întâmpla, mâine o să se petreacă iară!
Poliția nu e garda de corp a magazinelor, a politicienilor!
Am în incheiere o vorbă pentru polițistii din Romania
In decembrie 89 colegii voștri se credeau ca și voi dumnezei, care pot face orice si nimeni nu-i trage la răspundere! De pe o zi pe alta din vânători au devenit vânati! De pe o zi pe alta nu erau destule găuri de șoareci să se poată ascunde! Românul nu uită!
De pe o zi pe alta curtea morgii din Sibiu s-a umplut de militeni ciuruiți și aliniați pe jos ca sardelele!
Dacă erați prea tineri atunci întrebati pe cei bătrâni dacă mint. Iar apoi gânditi-vă ca de pe o zi pe alta vi se poate întâmpla același lucru!
Faceți-vă datoria  și judecați de două ori pe cine de cine apărați și când excesul de zel dă din voi afară legați-vă de un sef de clan, de un baron, de cei care chiar păgubesc tara!
E un sfat doar….