O zi ca oricare alta….

M-am sculat bine dispus; faptul ca nu am fost trezit de perechea diabet/prostata decât de două ori se poate numi un somn odihnitor!
Buna dispoziție mi-a trecut imediat când mi-am  măsurat glicemia! Glicemia mea cred ca concurează cu tensiunea sistolică! Concurează în sensul care dintre ele imi oferă mai iute un somn fara pauze! Mă rog știm cu totii că sunt un băiat de zahăr!
Si fiindcă câinele nostru ține cu tensiunea mea, am găsit sufrageria acoperită cu un covor de blană! Asa ca am aspirat înainte să mă spăl pe ochi, desigur cu tensiunea mult peste valoarea glicemiei!
După programul de dimineața și micul dejun m-am gândit să cosesc in grădină, daca tot sunt liber. Mare greseală! Coasa pe benzină a refuzat categoric sa pornească! A cedat înainte sa-mi cedeze mie vreo arteră in cap! Oricum vecinii stateau pregatiti cu celularele in mâna sa sune la 112, cel putin cei care nu se rugau lui Buda sau lui Allah, sa-mi scurteze suferinta!
Mi-am adus aminte ca am un dulăpior cu șuruburi care trebuie agățat pe perete în pivnita. L-am intors si aplecat sa văd distanta dintre găurile de agătare… Din dulap cu șuruburi a devenit dulap pentru șuruburi iar eu vânăt cu spume albe la gură! Cineva bătea cu barosul în tâmplele mele in timp ce sortam miile de șuruburi și piulițe de pe jos!
Am reusit cu greu să mă ridic, sciatica mea considerând ca daca am stat atâta timp aplecat asta e de acum poziția mea normală si dupa multa vreme abia am putut-o convinge ca nu-i normal sa mergi aplecat la 90°.
Am luat-o pe scări in sus, oarecum vertical și târând piciorul stâng după mine. Nu-i place ori șoldului ori meniscului sa conduca operatiunea de urcare a scărilor, asa ca se lasa folositi doar ca picior de sprijin. Astăzi nu aveau chef amândouă articulatiile!
Și daca vorbim de articulații, ajuns în casa nu mai puteam aticula un cuvânt; în sufragerie aveam din nou un covor de lână!
Cu riscul ca divorțez cred că-l dau cu săpun si îl rad!
Sunt obosit mort si ziua abia a început! Unde mai pui ca ce-i frumos am lăsat pe după-amiază! De exemplu, să ii explic diabetoloagei ca nu pot sa-mi fac 6 injecții dintr-un Pen care conține 4 doze!
Afară este deja foarte cald asa ca e o bucurie sa mergi sau sa stai cu botnița pe nas intr-o sală de asteptare! Dacă vedeti că nu mai intru pe aici…nu-i de bine!
Aveți grije de voi si nu cedați în fața copiilor care îsi doresc câine!
Akiiiiii! Hai cu tata în baie!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: