In sfârsit lumea a început nu doar să se trezească ci să ia pozitie impotriva acestui show grotesc numit „Pandemia corona”!
Destul de târziu, dar mai bine decât niciodată, au inceput cum era și normal medicii. Ei se organizeză si iau pozitie împotriva mass mediei manipulatoare și a guvernului ticălosit!
Daca de la bun început au existat medici izolati care au luat pozitie si au plătit cu varf si indesat lucru acesta, de data asta s-au strâns mai multi și se mai strâng si o sa fie foarte greu să le închidă la toti gura!
Pe pagina lor se exista materiale video cum ar fi cel de aici
https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=EwOnQLskYcs
care deocamdată nu este tradus în alte limbi dar probabil curand o sa fie, desi ar fi mai de folos daca medicii din fiecare țara, care mai au coloană vertebrală, sa facă acelasi lucru!
Pe scurt:
*criticam masurile luate ca exagerate
*corona e o gripa de sezon ca orice gripa
*panica corona este o înscenare o escrocherie
*e vremea sa intelegem ca suntem  cu totii la nivel mondial victimile unei actiuni mafiote
*nu suntem siguri ce e planificat sa contina vaccinul (de ex. acum 6 ani vaccinul folosit in Kenia continea nedeclarat si hormoni impotriva fătului)
*ne deranjaza ca peste 120 de cercetatori care nu sunt de acord cu pozitia oficiala sunt numiti adepti ai teoriilor conspiraționale
*ne deranjaza incapatanarea de a folosii neaparat un vaccin nu altceva
*ne deranjaza cand apare Bill Gates si ne spune despre vaccinuri cand el stie bine ce catastrofe a produs cu vaccinurile lui
*ne deranjaza cand se spune ca trebuie sarite reguli, in cazul vaccinului
*ne deranjaza ca toata media denigreaza demonstratiile ca populiste si bazate pe teorii conspirationale, comunisti, extremisti de dreapta, fake news
*ne deranjaza ca ni se taie drepturi constituționale
*un virus are un diametru de 20 nm iar o masca care sa opreasca un virus drebuie sa fie de 1000 de ori mai deasa, practic prin ea nu se mai poate respira!
*masca e inutila fiind doar un gest de supunere o umilita
*nu poate fi posibil ca o organizatie privata( finantata aproape exclusiv de BG) ca WHO sa spuna statelor ce au de facut
*mor f.multi oameni pt ca le e frica sa mearga la spital
Vă rog să vă gânditi la ce spun oamenii aceștia si ce „câstigă” din actiunea lor!
Nu mai înghititi nemestecat!