Mi s-a spus că am început să cred în toate tâmpeniile, ba chiar să le susțin, tocmai eu care am avut incredere în medicină și trăiesc datorită medicamentelor (eu zic că traiesc datorită lui Dumnezeu) stau acum pe poziții pe care le-am combatut ani de zile!
Hai să vedem de ce „pandemia” asta este pentru mine o poveste „cusută cu ață albă” și încă atât de prost încât chiar fără cunostiințe de medicină nu poate fi adevărată!

1. „Pandemia” a inceput din iarna, în China. Nici-o țară nu a luat măsuri împotriva răspândirii ei, ba mai mult, prin primăvară vorbeau toți, peste tot, de o gripă ușoară!
Nu s-a știut cât e de gravă?
E cel puțin naiv să credem asta! La spionajul de astăzi, chinezii nu puteau ține ascunși miile de morți atâta vreme!
Atunci dacă s-a știut e greu de crezut ca nu s-a dorit tocmai răspândirea bolii!
Mai greu de crezut este că nimeni, nicăieri, nu a fost tras la răspundere pentru decizia de a nu face nimic luni de zile, înafară de Trump care e oricum de vină de toate (psoriazisul meu inclusiv)!

2. Dintr-o data, ca la un semnal, gripa usoară a devenit „pandemie„! Presa a început susținut (și continuă si astăzi) să facă panică! Au aparut filmulețe cu oameni secerați ca de gloanțe, pe stradă. Cadavre în saci ( asta se presupunea că este în saci!) sau fara saci, neridicate de pe drumuri! Nimeni nu mai murea  nicăieri de altceva decât de gripă! Diabetul care face peste 10 000 de victime pe zi  a fost eradicat! (eu il mai am, daca-l caută cineva!), accidentele vasculare, pneumoniile….
Măi să fie!
Eu nu știu de vreo moarte din care sa cazi secerat! In toate te mai zbati, mai ai un spasm ceva! Dar mai știi? O fi o gripă deosebită! Aș zice că daca a luat locul la toate bolile e chiar avantajos pentru omenire!

3. S-au luat măsuri drastice și nimeni, nicăieri în lume, nici o opozițe nu a fost împotrivă! Nici o organizatie! Nimeni! Toată lumea a fost de acord că nu mai sunt vremuri să respecți drepturi constituționale!
O boală infecțioasă se ia de la unul la altul, așa ca părea logic să stam izolați, mascați! Copiii să nu meargă la școală, deși ei nu erau /sunt in pericol să facă boala! Batrânii au fost de-a dreptul „arestați la domiciliu” cu o ora de plimbare pe zi! Să moară de foame, de urât, de ce vor ei  dar nu de gripă!
Ce nu era logic? Faptul ca unii mergeau mai departe la muncă! Și nu mă refer aici la medici, politie, pompieri!
Zeci de mii de soldati NATO făceau manevre prin Europa de parca nu exista pandemia și pentru ei!
Muncitori agricoli sau ingrijitoarele de bătrâni occidentali erau transportați la mii de kilometri la muncă, dintr-o țară în alta!
Nu-ți trebuie medicină să te întrebi de ce unii da și alții nu!?

4. Au aparut voci medicale care au numit pandemia o simplă gripă! Printre aceste voci unele cu grade universitare și cu o activitate stiințifica impresionantă.
A aparut imediat și cenzura; aceste filme fie au disparut de pe net, fie cei cărora le aparțineau au fost ponegriți în tot felul, astfel încât să piară cheful altora de a mai lua poziție! O astfel de poziție! Cei care s-au „aliniat” pozitiei statului au inceput sa apară pe la televiziuni mai ceva decât actorii de top!
Eu care am mai trait o dictatură mi-am dat seama că am apucat în una nouă, cei tineri cred încă că e spre binele lor! O să le iasa curând pe nas, binele asta!

5. Când apare o boală necunoscuta, ea este cercetată, pentru a se găsi mecanismul prin care actionează, leziunile pe care le produce, gasirea unui tratament, cel putin simptomatic.
Nu și in cazul corona!
Aici există un ordin care interzicea și o mai face, cercetarea, deschiderea cadavrelor!!!
De ce? Cum poti contracara un agent patologic daca nu știi cum actionează? Ce strica prin organism? Cum te omoară?
Când cadavrele celor morți de corona sunt rapid ascunse sub pamant, nu trebuie sa știi medicină ca sa te întrebi de ce? Ce se ascunde? Ce nu se dorește să se afle? Răspunsul pentru mine e unul singur : cum se poate contracara, trata boala, sau să nu se afle ca respectivii au murit din altceva! Și cazuri de morți din altceva si declarati ca fiind morți din covid 19 cunoaștem destule!

6. Că vorbim de tratament, el există și este folosit cu succes în unele țări!
Nu este studiat, pentru corona, dar vindecă! Este studiat pe îndelete pentru malarie si nu are efecte secundare de durată asupra pacientilor!
De ce este „stăpânirea” împotriva lui?
Pentru ca după atata efort se doreste sa meargă spectacolul dupa scenariul dat, care are punctul final …un vaccin!
Acum tot fara medicina; daca ati fi bolnavi, nu purtatori asimptomatici, ce ați prefera: sa fiți tratat sau să asteptati vaccinul?

7. Acest vaccin o sa fie unul „deosebit” de toate vaccinurile de pâna acum! Desigur insuficient studiat, pentru ca pentru asa ceva e nevoie de foarte multi ani, de cercetări!
Nu-ți trebuie cunoștințe de medicina ca sa te întrebi cum un tratament studiat, care vindeca, poate fi mai rău decat un vaccin cu un mecanism nou, insuficient studiat, chiar pentru un vaccin normal?
E clar ca nu vindecarea este scopul, ci altceva! Dacă stim că pentru cel ce dă banii, pentru acest vaccin, noi toti suntem prea multi pe „pământul lui” crede asta si asa a fost crescut, chiar ca nu-ti vine sa te mai lasi înțepat de el!

8. Mecanismul nou consta in faptul ca informatia genetica a virusului o sa fie amestecată cu informatia genetică a noastră! (Vaccinurile de pâna acum lăsau corpul nostru sa reacționeze la un agent patogen diminuat sau mort!)
Din nou nu cred ca trebuie sa cunosti medicină ca sa iti dai seama ca cineva vrea să se joace de-a Dumnezeu cu noi si ca joaca asta nu are cum sa se termine bine! Ne ferim de conservanti, de plastic, de orice nu e „bio” dar sa fim de acord sa ne modifice ei genetic?!
cedăm statul de om pentru cel de cobai, de musculița de oțet si asta din cauza unei gripe?

9. Daca totuși aveți o spoială măcar de cunoștințe medicale nu se poate să nu vă întrebați de ce:
*testul PCR de care însuși inventatorul a spus ca nu e bun pentru diagnostic este folosit pentru diagnostic?
*un aparat ne-omologat care spune ca avem in noi o secvență de virus corona fara sa spuna daca e de cal sau om, infecțios sau inactiv este folosit?
* se foloseste un test care poate da pâna la 40% rezultate false?
* pozitiv inseamna infecat/bolnav?
* se internează un asimptomatic?
* se folosește masca deși nu aduce avantaje, dimpotriva?

10. Sigur virusul ăsta exista (nu o să dispară niciodată) și nu mai este acum cum l-au modificat chinezii.
Cred că se poate și s-a murit din el, dar mai mult cu el! Moartea poate fi îngrozitoare din corona, dar care nu e?
Nu pot însa crede, când vad cum se acționează impotriva unei gripe, ca în spate nu sta un plan bine elaborat, care are cu totul alt scop, decat să ne apere de gripă! Deocamdată nu stim care este el, dar o sa aflam cu siguranță! Am convingerea ca nu sunt banii, ci altceva.

11. Ce mai putem face?MAI NIMIC! Forța noastra sta in număr, fie in genunchi cu cenușe în cap, fie ca-i cu stampila in mâna (o spun, nu o cred) fie cu toporul!(o cred, dar nu am voie să o spun) Împotriva numărului s-a gasit indepărtarea socială, interzicerea adunărilor de tot felul, cenzura și nu în ultimul rând ni s-a inoculat groaza că celălalt ne poate da covidul, care nu-i asa, sună ingrozitor fată de cuvântul „gripă”!
Putem încă să-l rugăm cu post și rugăciune pe Dumnezeu să ne rezolve EL! Suntem însă foarte puțini cei care cred și mai puțini cei care ar face-o!

12. Suntem 5 minute înainte de 12!