Hallooooo…..

Observ cu îngrijorare ca ne scindăm și mai tare din cauza așa zisei „pandemii”; există oameni care cred toate bazaconiile, ce se dau zilnic pe sticlă și alții care nu mai cred nimic nici măcar în existenta unui virus care produce o gripă și nici în faptul că din gripă se moare!
Aș vrea să spun că la mijloc e o mare de oameni care stiu aduna 1+1 si pot ajunge la rezultatul de aproximativ 2, dar nu este așa! Incepem să fim extremiști și nu-i de mirare căci minciuna nu poate duce la un lucru bun!

 1. Există un virus corona care dă gripă! A existat de când lumea si o să existe până mai există lumea!
 2. Dacă exista un virus covid19 nu știu, nici eu nici cei care îl contestă, dar ori el ori altul din familia corona dă gripă!
 3. Testele arată existența (sau nu) a unui virus corona si nu a covid19. Pentru cel care face simptome gripale nu conteaza prea mult, pentru cel care nu le face, nici atât!
 4. Din gripă se moare! Din orice gripă se moare! Si chiar din gripa covid se moare, de ce nu?
 5. Cei care mor sunt de obicei cei slabiti fie de alte boli, fie de bătrânețe, fie ca atât le-a fost dat să trăiască! Mor chiar oameni sănătosi de multe ori!
  6.Nimeni nu poate spune exact din ce a murit cineva decât când e f. clar și in urma unei evaluări anatomo-patologice, care la covid, din motive necunoscute e interzisă!
  7.Măsurile care sunt luate sunt neadecvate unei gripe, singurele „avantaje” sunt distrugerea economiei, democratiei, instaurarea unei societăti in care frica este sentimentul primordial, frica care cum stim, nu-i sfetnic bun!
 6. Dacă virușii sunt peste tot atunci a purta mască ajută cât o frecție la un picior de lemn ca să nu mai vorbim ca la mărimea virușilor in comparatie cu porii măștii, e vorba de frecție cu apă de ploaie!
  9.La fel carantinarea de dorul lelii, acasa,
  fară izolare ermetica, fără filtre de curtire, costume adecvate pt personalul medical samd.

Vă rog faceți un efort de gândire!
Nu doare!

10 gânduri despre „Hallooooo…..

Adăugă-le pe ale tale

 1. E panică. Iar pe timp de panică nu se gândește limpede. Unii nici n-au nevoie de scuză ca să nu gândească, sunt în starea lor naturală. Părerile sunt diferite dinainte, numai proferarea lor poate produce scindarea. E clar că s-au format extremiști și într-o direcție și în cealaltă. Să ținem calea noastră, Ioan! Adică omul și nu lumea… Doamne ajută!

  Apreciat de 1 persoană

   1. Un om credincios nu trebuie să fie și încrezător? Respir aerul de unde îmi place. Înalț capul… evit tot ce nu ține de mine. Mă căznesc de mult, dar într-un final am înțeles că lumea se schimbă, dar nu obligatoriu când și cum vreau eu. Bun, dar asta nu se împăca deloc cu dragostea mea pentru oameni. Ziceam că nu pot rămâne indiferent și mă zbăteam, tot timpul am fost un idealist. Și atunci, cândva (minunile se mai produc și tainic, în spatele conștientului nostru), am descoperit cuvintele magice: ARE DUMNEZEU GRIJĂ, NU EU! Și am scăpat. Las grijile în seama Lui și de ce mi-ar mai fi frică atunci?
    De parcă însuți n-ai ști… Cui îi spun eu toate astea?

    Apreciat de 2 persoane

   2. Increzător…..
    Sunt convins ca Dumnezeu isi face partea Lui dar nu si ca eu mi-o fac pana la capat! Si mai am si oameni dragi in jur de care sunt mai nesigur. Cu un dusman puternic e greu sa castigi cand il cunosti daca nici nu il recunosti ca dusman devine….imposibil! Da prostul moare de grija altuia si eu sunt un astfel de prost!
    Minunile se produc in afara constientului nostru este adevarat; timpul poate trage frana de mana sau sa se opreasca dar….meritam noi asta? Face Dumnezeu minuni impotriva vointei noastre? La mine a facut (din cate stiu) o data dar in general ne lasa sa dormim cum ne-am asternut! Ca ne poate ajuta e clar daca i-am cere-o cu totii! Noi insa nici nu-l recunoastem ca existenta!
    ARE DUMNEZEU GRIJĂ, NU EU! e corect cand ne-am facut partea noastră! Eu nu sunt multumit de mine!

    Apreciat de 1 persoană

   3. De ce n-aș recunoaște adevărul? E și la mine ca la tatăl acela… „Cred Doamne, ajută necredinței mele! Îmi dau curaj cumva și îmi închipui că afișând liniștea asta, mai insuflu încredere și altora. Intenția a fost bună, de mi s-ar pune parte și pentru acestea, ori gânduri, atunci aș fi sigur de mântuire. 🙂 Cu faptele însă sunt mult mai sărac… E distanța de la cer la pământ.

    Apreciat de 1 persoană

 2. De acord cu tine! So what?!
  Gândesc! Sau cel puțin aşa cred că încă mai gândesc rațional. Şi ce dacă?
  Câți suntem de aceeași părere putem influența/schimba opinii sau păreri preconcepute!? Nu cred. Ne ducem pe râpă! (am vrut să scriu „dracului”, dar știu că nu-ți place! Și totuși am scris. În paranteză!)

  Apreciat de 1 persoană

  1. Nu ne ducem, ne predem lui! Ma intreb pe ce lume am trait eu pana acum? Sigur stiam ca nu-i o lume perfecta dar aveam convingerea ca toti avem o limita unde ajuns spunem : pana aici! Din pacate nu e asa! De exemplu eram suparat de supravegherea tot mai stransa si ca oamenilor nu le pasa! Acum imi dau seama ca nici nu au nevoie de supraveghere sa te tina cu botul pe labe ajung vecinii, uneori familia care functioneaza la comandă ca gardieni voluntari, spioni, poliție, călai!

   Apreciat de 2 persoane

   1. De ACORD 100% cu cele spuse în comentariul de mai sus 🙂 și în postarea principală , Ioane ! 🙂
    Din păcate , în ” România educată” 🙂 😦 🙂
    de Klaus WERNER Johannis dorită 😦 😦 😦
    SPIONII s-au înmulțit ca ” CIUPERCILE după PLOAIE” 😦
    DENUNȚĂTORII se țin de DNA ca ” purecii de CÂINE” 😦 😦
    iar OPORTUNIȘTII pentru BANI și FUNCȚII , își toarnă și SOȚIA !!! 😦 😦 😦

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: