De ce vaccinul german nu e mai bun decât cel sovietic

Mai jos aveți două diagrame despre cum funcționează scoaterea unui nou medicament pe piată.
Există anumite etape care nu pot fi sărite căci și așa trecând prin toate, cum scrie la carte, tot ajung pe piață medicamente f.periculoase.
Amintiți-vă de Contergan un medicament pe care nu-l aștepta nimeni cu sufletul la gură, ca pe vaccinul covid, si ce dezastru a produs el!

Prima diagramă poartă numele: „Durata și costurile cercetării unei noi substanțe active”

Prima treaptă „teste in laborator” dureaza pâna la 5, 5 ani când se fac primele teste pe animale
Apoi teste pe 50-80 de oameni sănătoși timp de 1, 5 ani.
3. Teste pe 50-200 de pacienți timp de 2, 5 ani.
4. Faza a III teste pe 200-10 000 de pacienți tot 2, 5 ani.
5. 1, 5 ani poate dura până se aprobă ieșirea pe piața

Vaccinul german a ajuns in faza de aprobare în mai puțin de un an!!!! Probabil in cateva zile o sa fie aprobat desigur fara sa mai fie verificate datele studiilor sau tocmai pentru ca nu exista nimic de verificat? Este pentru oricine clar ca cu cât cercetarea e mai scurtă cu atât cheltuielile sunt mai mici; dacă se sare peste testele pe animale si bolnavi se reduc cu peste 70%!

A doua diagramă are titlul: „Cum se desfăsoară cercetarea unui nou medicament”

1. 5 ani de cercetare in laborator până se cercetează boala si de unde poate fi ea „apucată”
Se pare ca nemții au reusit sa o inteleaga din prima si fară necropsie! Teribili nemtii aștia turci!
2. În faza pre-clinică de 1, 5 ani se face o preselecție a substantelor care ar putea fi de interes si din 100 000 dupa ce se studiaza efectele secundare mai rămân 250!
Turcii noștrii germanizati au găsit-o din prima pe cea fara efecte secundare!
3. In prima fază clinica se fac teste pe sănătosi si mai rământ doar 5 substante
Acestea se incearca in faza a doua clinica pe putini pacienti in a treia pe cateva mii. După faza a treia mai rămâne o singură substantă (cu mult noroc).
Faza clinică durează 6 ani dupa care cca 2 ani aprobarea si apoi înca 2 pentru linia tehnologica si introducerea pe piată dupa care medicamentul este folosit insa medicii continuă să raporteze eventualele efecte secundare noi apărute in timp, in condiții in care nu au fost testate, sau la pacienți cu anumite particularități.
Acum presupunând ca echipa germana a trecut intr-o zi prin faza de cercetare si preclinica cum au reusit sa reduca faza clinica  la mai putin de un an?
Raspunsul e unul singur: nu au facut-o! O fac acum în timp ce cer aprobarea! Nu contează cum o sa fie rezultatele din faza III clinică!

12.11.2020

20 de gânduri despre „De ce vaccinul german nu e mai bun decât cel sovietic

Adăugă-le pe ale tale

  1. Nu doar ca s-a finisat intr-un timp record dar este un alt tip de „vaccin” o metoda noua, care nu a mai fost folosita pana acum!
   Probabil se lucrează de f. mult timp la el si s-a mers invers intai vaccinul si apoi boala iar acum nu mai au rabdare!

   Apreciat de 1 persoană

   1. Multumesc la fel! Pai as zice ca daca nu esti Dumnezeu nu prea e orice posibil!😉Iar ce au realizat ei in acest timp scurt cu siguranta nu! Daca iti pui intrebari insa esti considerat adept al teoriilor conspirationale!

    Apreciat de 1 persoană

   2. E imposibil sa nu-ti pui întrebări dacă analizezi situația din mai multe puncte de vedere si dacă nu te lași influențat de sloganuri. Politica în general e făcută de oameni care nu au prea multe scrupule si care sunt atrasi de bani si de putere…La ce ne putem astepta?

    Apreciat de 1 persoană

  1. Multumesc! M-am gândit că daca anul asta nu am fost la pescuitul traditional in Knetzgau, nu am fost la mare barem virtual sa o fac!
   Despre vaccin trebuie sa fi lovit in cap sa-ti asumi un astfel de risc! Nu sunt din principiu impotriva vaccinării dar trebuie ca pagubele sa nu fie mai mari decat foloasele iar riscurile minime.

   Apreciat de 1 persoană

 1. Magdi, nu e un produs deloc lent!! Multi stiu asta. Iar vrajeala cum ca vor fi vaccinati mai intii medicii li pacientii e vax albina, gargara obosita, care, din pacate prinde la ff multi dintre semenii nostri! Daca zic ei ca uite vaccinam mai intii medicii si pacientii, noi capatam incredere si ne ducem la vaccinat ca mielul la supt si nu se mai lupta sistemul cu noi cei care suntem impotriva vaccinarii obligatorii. Cam asta e, in opinia mea.
  Si da, real, real, tot ce scrie Ioan in textul de mai sus. Un vaccin nu se obtine cu una cu doua.

  Apreciat de 1 persoană

 2. Ceea ce nu se spune despre ‘vaccinul’ german este daca aceasta proteina care se introduce artificial in corpul nostru, se gaseste in mod natural in ADN-ul nostru. Daca aceasta proteina se gaseste natural in ADN-ul nostru, atunci acest ‘vaccin’ va duce aproape sigur la boli autoimune.

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: