Bill tu nu te-ai vaccinat?

Bill tu nu te-ai vaccinat?
N-ai făcut șoc anafilactic?
Ești barem paralizat?
Nuuu, tu acționezi mai tactic;

cu Melinda așteptați,
să îl facă cei batrâni,
să-i vedeți toți decedați
și apoi iarăși… il amâni!

Să-l facă întâi bolnavii
și cei ce nu pot munci,
să rămân numai sclavii,
necesari
… a vă servi!

Mii de ani de-o să trăiți,
voi elita criminală,
cândva tot o să muriți
și mergeți direct în smoală!

Cu sau fără vaccinare,
pentru aceasta „plandemie”
de iad nu-o să aveți scăpare,
cu lockdown în veșnicie!

17.01.2021

14 gânduri despre „Bill tu nu te-ai vaccinat?

Adăugă-le pe ale tale

   1. Poate, dar prefer să mă bazez (şi) pe forţele lumeşti care încă mai gîndesc şi au curaj să şi acţioneze. 😉 Nu de alta dar timpul e critic, nu ne permitem irosirea altui, altfel ne iroseşte el pe noi.

    Apreciat de 1 persoană

   2. Da mai imi vine si mie sa iau o mitraliera si sa secer criminalii astia care ne conduc dar pe de o parte n-am mitraliera si nici nu as ajunge aproape de ei pe de alta Iisus a spus sa intoarcem obrazul sau ca razbunarea e a lui sau….Asa ca astept sa o rezolve El!

    Apreciat de 1 persoană

   3. Crede-mă că nu vreau să-ţi scutur din temelii credinţa – deşi poate ar fi bine să iei contact cu realitatea crudă – însă nu va fi nici un Iisus care să ne scape de la o certă moarte prematură. Iar eu unul, chiar dacă poate nu mai am mult de existat ca atare – că viaţă în adevăratul sens al cuvîntului nu mai am de mult – totuşi n-aş vrea să fiu „terminat” de către lacheii unor javre înainte de vremea ce mi-a fost scrisă. E doar o chestiune de principiu.

    Altfel, nu e neapărată nevoie de o mitralieră – o puşcă cu lunetă în mîna unui „artist” poate face minuni. Au făcut-o javrele Răului cu JFK, de ce n-am face-o şi noi…
    (mă bufneşte rîsul doar gîndindu-mă cîte telefoane or să sune şi cît personal o să fie pus în alertă şi trimis în misiune după ce-or să citească asta! 😆 )

    Apreciază

   4. Nu conteaza Dragos daca ne salveaza sau nu Dumnezeu din mocirla in care ne-am bagat singuri! Nu prea o sper nici eu pentru ca nu meritam sa o faca! Pentru ca nici acum in ceasul al 12 nu ne pocaim, nu ne punem toti cenuse in cap si nu ne asezam toti sa-L rugam sa o faca! Ba mai mult din cauza unei manipulari foarte multi au renuntat la biserica, credinta…
    Cu toate astea ma las in mâna Lui si ce vine e bine pentru mine! Chiar daca e moartea! Spre deosebire de vremea ceausista acum am o bruma de credinta si sper ca tot El sa ma ajute sa o pastrez panna in ultima clipa! De murit murim toti oricum candva eu as prefera sa o fac in picioare asa cum m-a facut El fara material genetic strain in mine fara sa apartin altcuiva decat Lui!

    Apreciat de 1 persoană

   5. De acord cu murit în picioare fără interferenţe străine. Şi da, codul genetic spune că avem de existat/trăit o vreme, apoi ieşim din spaţiul ăsta către… altceva. Întrebarea pe care mi-o pun însă e: de ce sîntem aduşi aici în spaţiul ăsta? E o pură întîmplare sau există vreun scop? Iar dacă există acel scop, cum îl putem afla, măcar de curiozitate?

    Dincolo de asta, copil fiind s-a întîmplat să dau peste traducerea cărţii lui Erich von Däniken: Chariots of the gods? (Amintiri despre viitor) care m-a făcut să-mi pun întrebări cu mult înainte de a-mi fi fost inoculate diverse dogme. Iar recent am avut ocazia să descarc şi să vizionez cele aproape 16 sezoane ale serialului documentar „Ancient aliens” care a fost şi poate mai este difuzat pe History/History2. După tot ce am văzut acolo am ajuns să înţeleg adevărul despre istoria umanităţii şi foarte posibil legătura cu ceea ce se întîmplă în zilele noastre. Pentru un om cu mintea deschisă ar putea fi o revelaţie; pentru ceilalţi… nu ştiu. Ceea ce ştiu însă e că acum sîntem mult mai evoluaţi în anumite aspecte, în înţelegerea lumii şi a universului, iar dacă ceea ce se întîmplă acum e un fel de Potop v3.0 atunci aşa-zişii zei ne-au desconsiderat teribil. Şi poate că o merităm, dar nu toţi.

    Apreciază

   6. In tinerete mi-a placut si mie cartea aia! Cu vremea am trait niste experiente care mi-au demonstrat ca Biblia are dreptate si in nici-un caz povestile cu extraterestrii! Apoi a fost genetica care m-a convins (daca mai ar fi fost nevoie) ca evolutionismul e o fabulatie tampita (de altfel o recunostea si Darwin)
    Eu unul nu vreau sa te conving de nimic dar marea inselare o sa vina din vazduh!

    Apreciat de 1 persoană

   7. Înseamnă că eu sînt un veşnic nemulţumit în căutarea adevărului absolut. 🙂 Dar nu-mi pare rău, fiindcă aşa aflu lucruri noi şi uneori corectez ceea ce credeam bătut în cuie. 😉

    Apreciază

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: