Din nou fără Paște?

Titlul zilei

„Dacă nu vom respecta regulile de prevenție și, foarte important, dacă se va refuza vaccinarea, Paștele ar putea fi compromis. Vă spun sincer, eu cred că, acum, Paștele este, exclusiv, responsabilitatea noastră. Dacă lucrurile merg așa, mă refer la creșterea infectărilor, mă tem că nu vom avea Sărbătorile pe care ni le dorim. Iar asta înseamnă că Paștele va fi, la fel ca și Crăciunul, unul în care familia extinsă nu se va putea vedea, măcar pentru a ne proteja unii pe ceilalți” Virgil Musta.

În România ca și în restul lumii ni se pregăteste  prelungirea arestării. Ca de obicei noi suntem vinovații pe lângă faptul că mai respirăm încă refuzăm și vaccinarea! Ce legatura are vaccinarea cu mutațiile virale sau cu dinamica infectărilor nu știe nimeni, dar în lipsă de alte argumente … e bun si ăsta!
Tovarășul Musta are însă dreptate când spune că depinde de noi dacă vom sărbători Sfintele Paști sau nu! Așa este! Dacă vom face încontinuare cuminți ce ni se cere, nu o sa-l mai sărbătorim niciodată! Așa cum nu vom mai ieși niciodată din închisoarea planetară, sau din statutul de cobai de laborator!
De noi depinde!

28.02.2021

7 gânduri despre „Din nou fără Paște?

Adăugă-le pe ale tale

  1. Simplu de maine nu-i mai luam in seama! Ce o sa faca o sa ne aresteze pe toti? Pai suntem deja! O sa ne ia banii? Daca nu o fac acum sigur in lunile care vor veni! O sa ne omoare? Pai cu vaccinul ne-testat doar asta fac si vor urma altele si altele, pana la „victoria” finala!
   Problema nu sunt ei, ci idioții care ii cred si urmeaza fideli până in în mormânt! Iar astia nu sunt putini! Si asta nu ar fi nimic, dar multi pot fi neamuri cu noi si atunci e o problemă sa te bați cu propria mamă, sa-i dai in cap propriului fiu!
   Dar eu unul nu vad alta soluție!
   Pe mine nu m-a intrebat nimeni daca vreau sa traiesc asa sau mai bine risc sa mor de o gripa! Au hotarat pentru viata mea desi eu preferam riscul! Cu ce drept? De ce sunt acuzat? Nu am gresit cu nimic! Ca as putea fi transmitator de boala nu poate fi motiv de acuzare si condamnare! Asa toti suntem potentiali criminali in serie, spioni, teroristi sau orice altceva!
   Numai ca nu poti fi condamnat pentru ce nu ai facut! Dar la multi li se pare normal!

   Apreciat de 3 persoane

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: