România lucrului bine făcut

„România lucrului bine făcut”
se construiește „pas cu pas”!
Nimic nu va mai fi ca în trecut,
puțin din ce a fost, a mai rămas!

Azi poți să fi ucis de-un pedofil,
poliția așteptând să apară zorii,
sau în spital să arzi ca un fitil,
fără să fie pedepsiți răspunzătorii!

Poți să te arunci în gol, din bloc,
de focul nu te lasă să cobori,
iar pompierii dacă ai puțin noroc,
ca spectatori privesc cum mori!

In România poliția după ușă cască
când înăuntru un nebun te taie,
dar de le spui să poarte mască,
te vor snopi, desigur, în bătaie!

Fiindcă un sas, un ungur și un evreu,
conduc tot „lucrul bun” în țară
iar un bahai, crezând că-i dumnezeu
într-una „pas cu pas” români omoară!

5.03.2021

14 gânduri despre „România lucrului bine făcut

Adăugă-le pe ale tale

 1. Si ziceti ca: “Nimic nu v-a mai fi ca în trecut”. Acuma nu v-a intreb daca asta o fi bine sau o fi rau, ori daca o fi evitabil sau, na acuma, inevitabil. V-a intreb insa numai daca o fi corect sau nu? Sau poate var place sa v-a mai intreb si daca va placut scoala.
  P.S. Efortul d-voastra de a pune in versuri cu rima platitudinile (sa le zicem asa) care va trec prin minte (sa-i zicem asa) este de un farmec aparte, monumental pe alocuri, dar avantajul major pe care-l gasesc existentei acestui neverosimil blog este acela ca ofera, pe scurtatura, o imagine-stampila fiecaruia dintre vizitatorii-comentatori-admiratori care frecventeaza templul d-voastra literar, politic, stiintific si religios. Odata ce i-ai vazut manifestandu-se aici, nu mai e nevoie de vreo re-evaluare a lor, devenind ca se poate de limpede ce hram poarta si ce asteptari li se cuvin. Spune-mi cum comentezi vrabiute si voi sti cine-mi esti. 🙂

  Apreciat de 1 persoană

  1. Primul gând a fost sa șterg mesajele dumitale, dar între timp, venit înapoi de la biserică, m-am gândit că la urma urmei aveți dreptate!
   Da am greșit, nu e nici prima si nu o sa fie nici ultima greseală (din păcate) gramaticală pe care o fac! Din fericire il am pe „poze decât” care dacă intră corectează tot ce găseste si văd că de azi te-ai adăugat si dumneata! Foarte bine! Mă bucur!
   Școala, e adevărat nu prea mi-a plăcut, poate de aceea am făcut vreo 26 de ani fără să-mi poată fi de ajutor in privinta gramaticii!
   Platitudinile mele rimate se pare ca plac la 10-15 oameni care poate încearcă să înțeleagă ce vreau să spun sau de ce mă simt obligat să le spun…Că nu place fiecăruia este de la sine înteles dar nu am obligat încă pe nimeni nici să intre la mine pe blog si cu atat mai puțin să rămână! Trebuie însă să recunoașteți că am curaj să dau drumul la atâtea platitudini, pline de greșeli de ortografie, sub propriul nume; nu oricine îl are!
   La fel și majoritatea cititorilor, comentatorilor mei! Nu eu sunt cel care clasifica „stampilează” si nici participarea sau nu la viata blogului meu ci ceea ce scriu pe pagina lor, felul in care oferă creatiile lor sau nu, limbajul…
   Mă intreb cu ce te-am supărat asa tare?
   Dacă nu esti doar un adolescent teribilist inundat de hormoni nu-mi pot închipui decât că ești polițist, doar astfel îmi pot explica mesajul tau! Pentru ambele nu-i nimeni, nici eu, de vină!

   Apreciază

   1. Să dai si cu dânsa-ntr-ânsa si cu bâta-n baltă este demn de un record absolut. Dar ce îi pot cere unui personaj din desene animate, uf scuze unui personaj dintr-o schiță care este foarte răsfățat pardon doar tanti Miţa îl consideră deștept, frumos și sensibil. Cele bune, vă îmbrățișez cu mare drag Dl Ioan.

    Apreciat de 1 persoană

   2. Imi pare rau ca trebuie sa te refuz dar i-am oferit sansa sa se exprime si m-a injurat pe pagini intregi.Nu merita! Plus ca daca te joci cu focul o sa mirosi a fum.Va respect sincer prea mult pe cei care intrati aici ca sa las astfel de gunoi liber! Plus ca mi se pare absurd sa plătesc bani ca sa aiba Goe asta unde isi face nevoile!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: