Nici un guvern nu urmarește oprirea acestei crize! Dimpotrivă!

Un profesor, dr. Winfried Stöcker din Germania (fondatorul firmei Euroimmun) a inventat un antigen care oferă imunitate de durată împotriva covid 19 si cu usoare modificări este eficient si impotriva noilor variante!
(Video dacă mai exista/ in germană)
Imunizarea lui nu este o terapie genetică!

Profesorul Stöcker l-a experimentat pe el însusi pe prieteni, pe membrii familiei sale și pe toti colaborartorii dumnealui (peste 100 de persoane cu eficacitate de 97%).
Prin acest vaccin garanteaza in 3 luni imunitatea intregii populatii a Germaniei (peste 80 de milioane) cu toate acestea statul german nu numai că nu este interesat de obtinerea lui, ci a inceput sa atace in instantă pe profesorul Stöcker, pentru folosirea unui vaccin fara aprobare CARE S-AR PUTEA SĂ AIBĂ EFECTE SECUNDARE!!!
Asta cu toate ca au analizat serul sanguin al profesorului, de după imunizare si au constatat ca anticorpii din el, pot neutraliza virusul!
Ba mai mult, Spiegel TV care a transmis pentru prima data aceasta stire, a amenintat intre timp pe cei care au difuzat-o prin Telegram in net!
Profesorul a pus formula pe net accesibila oricarui producator de medicamente care vrea sa produca vaccinul si nu pretinde nici un ban pentru descoperirea sa!
Mai mult oferă oricarui medic „stimulatorul” care face ca organismul sa produca anticorpii, medicul putand sa-l foloseasca pentru imunizarea pacientilor (lucru legal in Germania)
Cei care vă mai gânditi inca ca lockdownul acesta planetar este si va mai fi necesar, care nu aveti dubii in privinta vaccinului mARN gasiti-mi vă rog un motiv pentru care un vaccin gratuit SI CU IMUNITATE SIGURĂ SI DE LUNGĂ DURATĂ este refuzat, altul decât tocmai pentru prelungirea la nesfârsit a arestarii planetare, a ruinarii economice planetare, a folosirii terapiei genetice cu ce efecte se speră a avea ea!
TREZITI-VĂ ȘI VĂ IMPOTRIVIȚI DICTATURII PÂNĂ SE MAI POATE!

Pe pagina prof. dr Stöcker gasiti toate cele relatate mai sus si multe altele in engleză!

5.03.2021

13 gânduri despre „Nici un guvern nu urmarește oprirea acestei crize! Dimpotrivă!

Adăugă-le pe ale tale

 1. “Profesorul a pus formula pe net” – Aveti un umor formidabil. Daca tot il promovati pe “sarlatan” de ce nu puneti si formula? Sa si-o faca acasa cine o vrea… Daca tot e la liber, traduceti-o din germana si oferiti-o si d-voastra gratis admirabiluli public din siaj…
  “TREZITI-VĂ ȘI VĂ IMPOTRIVIȚI DICTATURII PÂNĂ SE MAI POATE!” – Sunteti grandios stimabile, sa dea benga. O-ti fi de-adevaratelea?

  Apreciază

 2. „Somnul rațiunii naște monștri” spunea Goya. Sunt atâtea inadvertente în aceasta pandemie încât este imposibil sa mai ai încredere în guverne. Dar, rațiunea a fost „adormita” printr-o campanie permanenta, asa ca…omenirea doarme.

  Apreciază

   1. Prietene iarta-ma dar ca sa fiu in ton Esti tâmpit! Nu te-a banat nimeni, chiar ti-am raspuns si publicat laturile. Dar daca nu te potolesti te voi bana pentru ca nu am timp de prostiile tale!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: