Planeta roșie

În primii 30 de ani de viață nu m-a interesat politica! Am înteles că pozitia mea de cetățean (socialist) era să fac ce mi se cere, de către partid.
Și mi-a mers „bine„!
În următorii 30 de ani, nu m-a interesat politica pentru că concurența dintre partide, avea grije să-mi meargă bine (în capitalism).
Mi-a mers mai bine!
Următorii ani (presupun și sper că nu vor mai fi 30!) par că nu o să-mi meargă bine de loc!
Deși există pluralism politic, toate partidele spun același lucru: să fac ce mi se cere dacă vreau să-mi meargă bine!
Și asta pute a ceva cunoscut!

Vă întreb pe voi, mai în temă poate decât mine: noi îi alegem pe candidați ca să facă ce dorim noi, sau să facem ce doresc ei?

Toate problemele nationale, continentale, mondiale, țin de întrebarea asta!
Nu vreau să răspund eu la ea pentru ca ar trebui sa recunosc; comunismul a cuprins întreaga planetă, în timp ce pe mine…. nu mă interesa politica!

18.03.2021

9 gânduri despre „Planeta roșie

Adăugă-le pe ale tale

  1. Usurel, usurel! Eu nu am mai votat de 30 de ani! Dumneata? Eu spun ca nu cred in democratie! Dumneata? Gasesti tot ce spun pe blog la alegeri dar restul lumii cred si participa la alegeri asa ca trebuie sa vorbesc limba lor!

   Apreciază

 1. Comunismul a cuprins intreaga planeta. Corect. Momentul ’89 a fost startul pentru operatiunea de rebranding a comunismului. Conducatorii tradatori ai USA, ai vestului si ticalosii estului si-au oficializat relatia menage a trois ce-i unea in cuget si simtiri. Retoric intreb, cate retele STASI, Securitate, KGB, SB etc au fost distruse? Cati nomenclaturisti au fost pusi la zid? Mirobolantii sefi ai vestului, de ce s-au infratit cu bestiile estului? Pluralism politic? Aiurea, doar forme diferite cu acelasi fond putred.

  Apreciat de 1 persoană

 2. Punct si de la capat. Comunism reloaded. De data asta la nivel planetar, cu acoperire medicala si ecologica. Revolutia permanenta a lui Trotsky, parca vad ca reverbereaza in vaccinarea permanenta. Lenin zicea ca „religia e opium pt popor”, spre „binele” proletariatului de pretutindeni s-a lansat substitutul de opium, desigur „eco-friendly”, numit Covid. Delatiunea, acuma e prezentata drept „responsabilitate civica”. Si orice cetatean responsabil cheama brigazile rosii si roz ca sa-i elimine pe iresponsabilii care nu se inchina la Covid.

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: